Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec serwerów prywatnych?

Bradas

trolololo.  

154 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zamkn? serwery prywatne?

• true story
      62
    • false story
      92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli będą mięli robić coś takiego, to zamkną tylko największe serwery.

Później za coś takiego będzie jakaś kara pieniężna i odechce się robienia serwerów prywatnych na nielegalnych plikach.

Powrócą czasy hamachi.

52287137559562145640.png

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
ehe? niby jakim prawem Tec-Interactive mialo by wlepic znaczek FBI? :O

napisali przez kogo zamknieta, tak samo jak FBI tylko ze FBI dala swoje logo

Tu nie chodzi o znaczek FBI... tylko ten nieudolny tekst napisany czcionką Arial....... Ty to uważasz za coś wiarygodnego ? ... Poczytaj komentarze na Epvp serwery na nowo stopniowo są odpalane...

Opublikowano

ale jednak napisany na stronie priva:)

co za roznica jaka czcionka? liczy sie tresc

zaklad kto wygra wojne? daje 100zł na tec:)

skończy się na tym że TEC pozamyka najważniejsze privy.

Te mniejsze zamiast usuwać po kolei, zgłoszą do wszystkich hosterów dedykowanych pismo z zarządzeniem.

i dobrze, i tak właśnie sprzedałem konta na każdym priwie i zaczynam na PLu :P

Opublikowano

Czytajcie temat na epvp można się bardzo ciekawych rzeczy dowiedzieć :) i na forum sg widzę że też już ich jadą i grożą zniszczeniem sg heh bardzo ciekawa wojna się zapowiada :)

Opublikowano

Sprite zacznij na plu:)

SG musi wygrac, poniewaz oni moga pozwac tych co ich atakuja, natomiast privy nie moga pozwac sg;>

to jak zaklad o 100we?

PS: ja mam pewniejsze zrodla niz plotki na elitepvpers, ktore sa podsycane coz wicej wyswietlen wiecej kasy za reklamy :)

Opublikowano

z serwerami prywatnymi jest tak ze firma która to stworzyła upadła i teraz gameforce nie jest właścicielem tylko dzierżawi prawa do tej gry wiec raczej serwery prywatne długo nie upadną

Opublikowano

Cześć

O co chodzi z tym końcem serwerów prywatnych Metin2?

Słyszałem że Metin2.SG ogłosił koniec serwerów prywatnych i za to SG teraz nie działa bo lecą ddosy na niego. (pada co 10min)

Wiecie coś o tym?

Proszę nie zamykać ;)

Szczerze to na prawdę wątpie w to żeby serwery prywatne upadły. Nawet jeśli podkreślam że nawet jeśli wyłączą pare serwerów prywatnych to będzie to tylko pare serwerów. Nie ma mowy o tym aby te serwery upadły... Pliki serwerowe są szeroko dostępne dedyka kupić nie problem także wątpie w to że wyłączą.

Może to jakiś głupi żart ? hmm

Pozdrawiam :D

cdf9afd4388528be10101381fd80f99c.gif
Opublikowano

nic nie upadnie tak samo płakaliście jak ACTA miały być i all serwery off i co i gown* :)

pewnie mają ataki na serwa i chcą nastraszyć was/ nas ale srał ich pies i rucha* kot ;p

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

To jest Fake!

Ymir nie jest właścicielem Metin2 tylko dystrybutorem w Korei. Właścicielem jest Webzen

Poczytajcie : http://pl.wikipedia....g/wiki/Metin2 firma ta znana między innymi z Mu Online... Wszyscy dobrze wiedza że NIC nie zrobią priv serwerom...

26 lutego firma Webzen wykupiła całe udziały Ymiru stając się jej właścicielem oraz gier m.in. Metin2[8].
Opublikowano

Tak samo jak Twoje posty na forum sg. Wziąłeś na poważnie zdjęcie które wstawił tenma co rozbawiło mnie jeszcze bardziej niż samo zdjęcie :)

Opublikowano

LEGAL FRAMEWORK AGAINST PRIVATE SERVERS:

The Companies will not be issuing warning and we will pursue against the owner for infringement under the Copyright Law in the respective countries WITHOUT leniency.

To calkowicie wystarczy aby zamknac privy. Po prostu zglosza o zlamanie praw autorskich. Jestem ciekaw tylko kiedy to zrobia heh.

Już 4 lata z forum...

Masz coś do Placków?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...