Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec serwerów prywatnych?

Bradas

trolololo.  

154 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zamkn? serwery prywatne?

• true story
      62
    • false story
      92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Be

Oni zamykaja, bo zamiezaja wydac duze update, i nie chca zeby na tym dzieci majace pservery zarobili

Ja pierdole, nie pleć głupot bo czytać się tego nie da, ty jesteś jakiś jebnięty inaczej się tego nazwać nie da, spoko jeśli uważasz że człowiek który ma >=18 lat jest dzieckiem to pytanie, kim ty jesteś!? Chuj z tego że zamkną(:>?), skoro i tak będą dostępne pliki serwerowe hee... rozwiń to zdanie, otrzymasz odpowiedź, i proszę zastanów się zanim coś napiszesz, przemyśl to 100x, i zdaj sobie sprawę że to co piszesz jest bezsensowne.

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oni zamykaja, bo zamiezaja wydac duze update, i nie chca zeby na tym dzieci majace pservery zarobili

Podziel się źródłem wiadomości, że ma wyjść jakiś update :)

sygnaturkazx.png

Opublikowano

zróbcie takie demonstracje jak było przeciwko ACTA ..

h3h3h3h3h3h3h3

Padłem jak to zobaczyłem . Człowieku pomyśl co piszesz -.- . Myślisz że ludzi od tak np. jak w Lublinie pójdą pod ratusz i zaczną wołać "WOLNOŚĆ DLA METINA"

Jak by to wyglądało o.O Ja rozumiem że możecie się przejąć , ale bez przesady to tylko gra. :O Mało jest gier na pc? Rozumiem was że nie wszyscy mają dobre kompy i metin akurat to taka gra , która ma małe wymagania i gra w nią bardzo dużo osób , jak sami widzicie , sam dział metina na MPC jest największy ;] i ciężko ogarnąć spam jaki tu piszecie , a nawet w tym temacie , ale może zacznijcie iść do przodu :) Ja przykładowo nie gram juz w metina codziennie tak jak kiedyś , bo już nie wytrzymałem więc zainwestowałem w nowy komputer , racja długo to trwa , ale wreszcie jest jakaś różnorodność , tak samo polecam wam . Jaracie się tym jakby to byłby koniec "wszystkiego".Może to dziwne że sam kid mod wam coś takiego pisze , ale cała chęć do tej gry po tylu latach już się we mnie prawie wypaliła , jednego nie rozumiem , skoro privy do metina nie idą do przodu tylko w kółko ten sam 250 lvl , te same "nowości" na wszystkich serwerach (dotychczasowo) , to mi na waszym miejscu było wszystko jedno , wy tak lecicie na te privy bo dla topki ? :O . Wejdźcie jeszcze raz sobie w zapowiedzi serwerów , poczytajcie sobie je i porównajcie , i czy naprawde jeden od drugiego czymś się szczególnie różni ? Bo jak jakoś tych zmian nie widze od pół roku , a nawet i więcej.I pomyślcie 1000x zanim napiszecie posty , które i tak będą zwarnowane typu "zagram" , "prezka 10/10" , czy one naprawde zasługują na tą ocene i wypowiedź w temacie.

Tyle ode mnie . Troche się rozpisałem :P Sry za orto jak gdzieś byka sczeliłem :P

@edit

Gdybym zobaczył coś takiego rok temu że to ja napisałem , sam bym siebie zhejtował z niedowierzania.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Sprite już widzę jak zamkną serwery w rosji i tego typu krajach, na dodatek są metody maskowania położenia serwera więc nie każdy serwer padnie.

PS. z jakiegoś niewiadomego powodu nie działa mi przycisk odpowiedz i cytuj.

IP nie ukryjesz.

Opublikowano

@Be

Ja pierdole, nie pleć głupot bo czytać się tego nie da, ty jesteś jakiś jebnięty inaczej się tego nazwać nie da, spoko jeśli uważasz że człowiek który ma >=18 lat jest dzieckiem to pytanie, kim ty jesteś!? Chuj z tego że zamkną(:>?), skoro i tak będą dostępne pliki serwerowe hee... rozwiń to zdanie, otrzymasz odpowiedź, i proszę zastanów się zanim coś napiszesz, przemyśl to 100x, i zdaj sobie sprawę że to co piszesz jest bezsensowne.

beda dostepne pliki serverowe, ale bez update, ktory bd na kazdym globalu, przez co privy straca atrakcyjnosci.

+ bycie pelnoletnim nie znaczy ze nie mozesz byc dzieckiem(mentalnosc)

postawic priv to zaden problem, kiedy masz gotowe pliki + poradniki.

@UP; poniewaz tworcy privow nic sami nie wymyslili, wszystkie mapki/itemki skopiowane z plikow SG, ktore wykradl niemiec w 2010r.

Opublikowano

Tutaj każdy wielki znawca, no nie ? :)

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

Nie ma po co ukrywać ip bo zamykają tylko te serwery które koło 3 miech temu przyczyniły się do pewnego zdarzenia kto grał na SG to wie, gdyby zamykali żeczywiście serwery na cały świat to dlaczego jeden z najsłyniejszych serwerów FinaLongju 2 stoi ? i czemu każdy polski serwer stoi ? zastanówcie się co napisali a co zrobili.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Haha proszę cię "Server "ClearSky2" closed & deleted

by TEC Interactive Pte., Ubi Techpark 10, Ubi Crescent #02-70 408564 Singapore. All rights reserved" co to ma być na tej stronie ;]

serwer ClearSky to ma ten koleś co w wcześniejszych postach niby mu strone zablokowali. by było Server "sevenhevenmt2" closed & deleted

Mitin wczoraj był offline dzisiaj;]

http://mitin2.net/

Każdy to ma w dupie bo nic nie mogą zrobić i elo europejskie serwery = niemcy nie SG, a po drugie żeby Niemcy zaraz SG nie rozjebali,

to samo Dark Fusion2

http://www.dark-fusion2.eu/enter/

Opublikowano

jak się wpiszę

http://sevenhevenmt2.pl/

a jak

http://sevenhevenmt2.pl/site

wtf ? ;)

jaja se robią ? bo po co mieli by to zamykać ?

ePc0b.jpg

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

Dokładnie tak jak @UP gówna bez graczy by się nawet nie chwytali.

Każdy to ma w dupie bo nic nie mogą zrobić i elo europejskie serwery = niemcy nie SG, a po drugie żeby Niemcy zaraz SG nie rozjebali,

to samo Dark Fusion2

Opublikowano

Brali by się za inne, jak już to za chińskie, a do Polskich to jeszcze daleko ;-)

ePc0b.jpg

;)

Opublikowano

Cort hehe wątpie ażeby z koreonczykami albo Chinczykami ktoś chciał zadzierać bo mogę się spodziewać co by się działo z metinem.

Wiem że to nie wina czystek tylko błędu jakie te privy kiedyś popełniły ;] chodzi mi tu o 3 dniową przerwę w działaniu Sg.

Ale pewne jest:

Każdy to ma w dupie bo nic nie mogą zrobić i elo europejskie serwery = niemcy nie SG, a po drugie żeby Niemcy zaraz SG nie rozjeb**i,

to samo Dark Fusion2

Opublikowano

Powiem Tak. Niektóre serwery mają wykupioną licencje itp ( nie Tylko w Polsce) i nie mają prawa ich zamknąć. Gdy np jak Nawie mają wszystkie swoje pliki itp nie mają podstaw aby ich ruszyć. A że pozamykają inne? Bardzo dobrze.. Nie będzie tyle syfu że startuje i pada w ciągu 1 dnia. Będzie mniejszy wybór = Więcej ludzi na serwerach . Może i to ma dobrą strone.

nawie? jeden wielski syf a weles to jebie scieme :)

To nie prawda, gdyż Połowa serwerów Prywatnych ma pozwolenie od metin2.pl ...

no ciekawe jakie

@top

http://calypso-2.net/ dziala normalnie i zacznijmy od tego ze metin2.sg bierze sie tylko i wylacznie za epvp bo tam ich atakowali i kradli pliki a w polsce jedynie GF moze takie cos zrobic.

Bitch please

Opublikowano

Z tego co widzę, na poprzednich stronach dużo osób mówiło o licencji... Taką licencję ma każdy serwer, którego właściciel posiada LOIC (program do ataków DDoS)

Opublikowano

@up uniwersalna licencja xD

@a tak btw co te epvp zrobiło mt2.sg że sie teraz tak zawzięli?

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

calypso dziala od 2 dni

gameforge ma monopol na Niemcy tez :P

Z tego co widzę, na poprzednich stronach dużo osób mówiło o licencji... Taką licencję ma każdy serwer, którego właściciel posiada LOIC (program do ataków DDoS)

licencje ma tylko metin2.sg metin2.us metin2.pl blablablabla lista serverow ktore maja licencje jest na stronie ymirgames.com (czy jakos tak)

Opublikowano

BeQuiet weź ttryb trochę w życiu metin2 SG nie ma po co pozwać serwery europejskie czyli w tym serwery niemieckie bo to oni za nie odpowiadają mówię tu o Niemcach i to oni zadecydują czy będą privy czy nie, od roku nic im nie przeszkadza więc będą, głupi nie są i wiedzą jak się skończy powrót dzieci na globale.

BeQuiet nie jaśniej powiedzieć że serwery globalne ?

Opublikowano

Cziter,sg przedluzylo umowe z ymirem, i sa ich pelnomocnikiem w sprawie walki z privawmi, wiec sam tryb;>

zatrudnili w tym celu prawnikow itp ;)

no właśnie, o to mi chodziło ;)

i właśnie dlatego SG będzie walczyło z privami na całym świecie.

Opublikowano

no właśnie, o to mi chodziło ;)

i właśnie dlatego SG będzie walczyło z privami na całym świecie.

To się trochę nawalczy :) Ja tam nie jestem maniakiem 24/7, w metina gram max 3h na dzień czasami rzadziej ;) Czas pokarze ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...