Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec serwerów prywatnych?

Bradas

trolololo.  

154 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zamkn? serwery prywatne?

• true story
      62
    • false story
      92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do polski wątpie żeby się pchali wo ogóle bo i tak nikt na ich serwer nie wejdzie -,- bo nie jest w ich języku a tak to bardziej ci co umieją angielski :D

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do polski wątpie żeby się pchali wo ogóle bo i tak nikt na ich serwer nie wejdzie -,- bo nie jest w ich języku a tak to bardziej ci co umieją angielski :D

pewnie masz same 1 za wypracowania z PL =)

Jak myślicie zamkną czy nie? zaraz zrobię ankietę ^

Opublikowano

Jak się wzieli to skończą. Nie wiecie jak może zamykają serwery???

Może na początku jakiś "intjeligentny" chiński filozof zrobił specjalnie znaną tylko im lukę plików? A teraz to wykorzystują żę bez wysiłku serwer pada na dobre...

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

pewnie masz same 1 za wypracowania z PL =)

Jak myślicie zamkną czy nie? zaraz zrobię ankietę ^

Nie zamkną bo to jeden wielki kit :P

Opublikowano

Jak się wzieli to skończą. Nie wiecie jak może zamykają serwery???

Może na początku jakiś "intjeligentny" chiński filozof zrobił specjalnie znaną tylko im lukę plików? A teraz to wykorzystują żę bez wysiłku serwer pada na dobre...

e tam, po prostu Ci co mają licencje wiedzą gdzie są luki w plikach i co one dają.

Opublikowano

z tego co slyszalem to tiveria to jest jedyny polski priv ktory ma wykupione pliki serwerowe za iles tam tysiecy wiec mozliwe ze ich zostawia

Też tak słyszałem że wszystko mają podpisane. i na legalu.

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Korzystaja z systemu worldstream,

napisalem rpzeciez na poczatku jak to dziala><

wysylaja email z info ze masz 480 minut na zamkniecie priva, a potem blokuja ip:)

I oni zamykaja TYLKO duze privy, te co maja po ~100 ludzi odpuszczaja sobie narazie.

Zobacyzmy ile np taka balmora postoi:)

@TortiLLA: bo to jest sztuka propagandy, Dlaczego Tiveria nie ma nigdzie na stronie nic o licencji?:OOOO

FACEPALMMMMM

jak wy sie dajecie nabierac><

Opublikowano

O kurczę a własnie nie działa mi niemiecki serever Celestial-World . Myślę , że mamy się czego bać .

Opublikowano

Śmiać mi się chcę jak słyszę że serwery prywatne mają zgodę od GF na prowadzenie serwera to tylko głupi zabobon i tyle.Bo takie pliki serwerowe kosztują krocie i nikogo by nie było by stać ich kupić a jeśli nawet to nie opłacało by się ich kupywać bo by ponieśli wiecej strat niż mieli zysku.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Metin2 sg wyłacza tylko niemieckie serwery które ich atakują.

Myślę że polskie serwery sobię zostawią , chyba że atakuja to wyłaczą.

Ci którzy nie atakowali to ich serwery Metin2 beda fukcjonować. A te które atakowały czyli wiekszość Niemcy / Turki to padną proste.

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

A macie jakieś info na temat Celestial - World ? Ale wątpię żeby takie coś do Polski doszło :)

Opublikowano

Serwery nie zostaną wyłączone w Polsce !

SG chyba ma tylko wykupioną licencję .

Polska podlega firmie GF!

Więc uważam , że Polskie dedyki jeszcze postoją !

Opublikowano

Im najbardziej na Niemcach i Turkach zależy bo kasy na nich można się więcej dorobić . Rzadko który polak wyśle sms za granice chyba że ma pieniądze .

Opublikowano

A pozatym GayForge ma MONOPOL na EUROPE

GAMEFROGE !! xD

Ja obstawiam że polskie dedyki postoją do końca wakacji. Potem SG upora się z niemcami turkami i przyjdzie nasza kolej ;)

Opublikowano

jak by zadko wysylal, to by privow nie bylo, poniewaz privy sa zrobione TYLKO ZEBY ZAROBIC NA NAS KASE

i znam polakow co powydawli po kilkadziesiat tysiecy na metka, takze .....

im zalezy na zlikwidowaniu PRIVOW

To prawda polacy wysyłają na gre sms !

Ale po co im niszczyć polskie dedyki jak rzadko polak wyśle sms na metin2 SG

Gracze albo by przeszli na metin2 PL albo by skończyli z Metinem .

GAMEFROGE !! xD

Ja obstawiam że polskie dedyki postoją do końca wakacji. Potem SG upora się z niemcami turkami i przyjdzie nasza kolej ;)

Polskie dedyki postoją jeszcze lata !

Myślę że to kolejna plotka taka co kiedyś !

Opublikowano

jak by zadko wysylal, to by privow nie bylo, poniewaz privy sa zrobione TYLKO ZEBY ZAROBIC NA NAS KASE

i znam polakow co powydawli po kilkadziesiat tysiecy na metka, takze .....

im zalezy na zlikwidowaniu PRIVOW

jaki polak ci euro wyśle sms'em xD xD

To prawda polacy wysyłają na gre sms !

Ale po co im niszczyć polskie dedyki jak rzadko polak wyśle sms na metin2 SG

Gracze albo by przeszli na metin2 PL albo by skończyli z Metinem .

Polskie dedyki postoją jeszcze lata !

Myślę że to kolejna plotka taka co kiedyś !

To kolejna plotka :D a do polski nawet nie będą chcieli dojść bo wiedzą że mamy inną walutę która jest mniejsza od euro czy tam dolarów czy czegoś innego :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...