Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec serwerów prywatnych?

Bradas

trolololo.  

154 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zamkn? serwery prywatne?

• true story
      62
    • false story
      92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie prawda, gdyż Połowa serwerów Prywatnych ma pozwolenie od metin2.pl ...

Hahahahah... metin2.pl nie ma nic do powiedzenia w tej sprawie, nikt nie posiada tam kompetencji do nadawania takich praw, GF ma wykupioną wyłączną licencję na całą Europę(co znaczy, że żadna inna firma nie ma prawa w Europie do stawiania serwera) ale nie ma możliwości jej odsprzedawać. To kto może oficjalnie postawić sobie serwer leży w rękach Ymir'u, zdobycie licencji to też nie tanie rzeczy :P Dodatkowo nawet Ci, którzy ją posiadają m.in. GF, TEC Interactive czy Z8Games nie mają prawa dowolnej modyfikacji plików. wszystkie updaty typu DC czy Grota pochodzą od Ymira i te firmy musiały je wykupić.

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się założę że nie zamkną do roku ani pandory ani elite ani dragon, i serwery co mają teraz startować Allium od tenmy molten itd przez to też nie zostaną zamknięte nawet jak na serwie będzie 2k+

A tenma i tak ma wyje**** i najlepszą arene i tak ;].

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Jak dla mnie to może i nieźle by było jakby zamknęli (trochę zamieszania bo ostatnio w świecie metka nudno) ale to pewnie Total False i niech ich teraz za to DDos'ują

1ee9f603c2329bef50aed0d331.png
Opublikowano

Powiem tyle...

Polskich privków oni nie będą dotykać, ponieważ same padają poprzez DDoS'y. Wolą poczekać aż sami się porozwalamy. :P

Opublikowano

Ja się założę że nie zamkną do roku ani pandory ani elite ani dragon, i serwery co mają teraz startować Allium od tenmy molten itd przez to też nie zostaną zamknięte nawet jak na serwie będzie 2k+

A tenma i tak ma wyje**** i najlepszą arene i tak ;].

Tenma ma licencje. xddddd

a polskie privki zamkną, zamykają na całym świecie.. czytajcie list od GA SG który jest wyżej.

Opublikowano

Dokladnie tenma ma licencje na nietykalność ;d

BeQuiet czy jak ci tam ja sięzałozyłem z kimś innym nie z toba ;]

Opublikowano

Ta i sobie zmienie hosting zresztą nasrają nie zablokują a gdyby mi zablokowali ip to pujdę do sądu a polscy sędziowie ich tak wyje*** że Sg jeszcze koszty za to poniesie haha

Opublikowano

System worldstream?

@BeQuiet: pierdolisz takie farmazony, że gorszych w życiu nie widziałem. Przeczytałeś "Worldstream" gdzieś w temacie na epvp i teraz świrujesz z tym słowem jakbyś dostał nową zabawkę i musiał ją każdemu pokazać, a prawda jest taka, że ta twoja nowa zabawka (Worldstream) to Holenderski dostawca serwerów, tak jak OVH. Jak masz zamiar na jakiś temat się wypowiadać to wcześniej sprawdź czy się wszystko klei, bo jedyna rzecz jaka u ciebie się w tym momencie może kleić to twoje ekskrementy. Zanim w ogóle odpowiesz na mój post to pozwól, że skieruję twoją pustą głowę w stronę twojego nicku i poproszę ciebie o dostosowanie się do niego; no chyba, że angielskiego nie znasz to pozwól, że przetłumaczę to tak łopatologicznie jak tylko potrafię, żebyś to zrozumiał: ZAMKNIJ SIĘ!

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jak wyłączą IS na serwerach, to nawet jakby weszło do polski to by nie zamknęli, bo jak im udowodnią, że serwer jest dla celów komercyjnych?

Opublikowano

mowie to co mi powiedzial developer z tecu ;> i jednak cos w tym jest skoro 20 privow down

Masz czasem taką straszną chęć zbycia kogoś? Takiego kogoś kto jest bardzo upierdliwy i nie ma zielonego pojęcia o czym mówi, a jego IQ jest równe e? Najlepszym sposobem pozbycia się kogoś takiego jest powiedzenie mu tego czego oczekuje usłyszeć. Dokładnie tak zostałeś zbyty.

9.png

userbarwb.png

Opublikowano

@ Bequiet Tobie powiedzial haha chyba jak tłumaczyłeś tłumaczem z gogle ciemna maso.

Nie działają bo się czas na game skończył powiedz mi że rozwaliliby w 1 sek 15 top serwerow.

Opublikowano

Przeczytałem każdą stronę w tym temacie i powiem że zmarnowałem 30 min życia...

Każdy post w tym temacie to zwykła plotka nie potwierdzona informacjami, oprócz tych co dają cytaty.

Respekt dla Tenmy, rozjebałeś system xD

Opublikowano

powiedzial mi, ze te downy to efekt po wyslaniu 5 minutowego maila do worldstream, i ze spodziewa sie ze niektory servy odzyja, ale wtedy je pozwa

@if u dont believe, i can write whole sentence in english, so shut up and dont tell shits about my english

Sir, you just made my day. As a matter of fact, syntax of this sentence is on a par with the one of a 5 year old. EOT.

9.png

userbarwb.png

Opublikowano

BeQuiet jedyne co mi warto wiedzieć o twoim języku angielskim to że to co napisałeś zajeło ci 5 min szukania w słowniku, i 3 min przepisywania z niego dokładnie. Lecz zapomniałeś o składni wyrazowej.

Opublikowano

hhaha koleś ile ty masz nawalone we łbie gówna co to jakieś pvp na angielski jestem w polsce więc piszę po Polsku chcesz gadać po angielsku leć do Angli, jak widzę że ktoś nakur***** hejty po angielsku bez składni to żygam masz sapy Willkommen auf Rinder (Witamy bydło).

Scum for me you are

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...