Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec serwerów prywatnych?

Bradas

trolololo.  

154 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zamkn? serwery prywatne?

• true story
      62
    • false story
      92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie żadna bezsensowna plotka

;)

jak widzicie duża część Niemieckich & Tureckich serwerów zostały usunięte!

Jak z nimi skończą pewnie przyczepią się do nas =)

Opublikowano

;)

Ale wiesz równie dobrze to mogła być sieć serwerów kilku ludzi którzy podpadli SG :)

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Jeśli zamkną te główne serwery Polsce takie jak:

- Tiveria,

- Balmora,

- iMetin,

- Pandora,

- Glador,

- Divine,

.. to nie będzie na czym grać.. :O

Tylko że każdy z tych serwerów to gówno.

SG jest dobrym serwerem, ich zarzadzy są dojrzałymi, znającymi się na rzeczy ludźmi, grałem wczoraj na sg od dwunastej około, do północy, dzisiaj od rana do piętnastej, zero lagów.

Untitled.png

Opublikowano

;)

Ale w polsce jest niska waluta ZŁ ! Co im po polakach jak i tak żaden polak tam nie zagra, więc za dużo na nas nie zarobią ! :D

pozdro ! MaM SG w dupie jak dedyki polskie znikną to powstaną nowe , a oni się kiedyś poddają !

Nie będą wyłączać serwerów co chwile bo ich to będzie wkurzać i by mieli za dużo pracy !

Opublikowano

Ehh to tak po pierwsze zlikwidują tylko większe serwery ale to już każdy wie (raczej). Po drugie wydaje mi się że jest to wycelowane w serwery reklamujące się na epvp głównie dlatego że epvp i sg mogły zawrzeć jakąś współpracę o czym świadczy jakaś tam promocja na sg dla użytkowników epvp. Po trzecie zostają serwery hamachi także powodzenia z usuwaniem wszystkich serwerów.

SG się wydaje dobrym serwerem na początku potem zaczyna się już nudzić. Wydaje mi się BeQuiet że Tobie też już się sg znudziło i liczysz na nowych graczy którym uda Ci się może wcisnąć postać drożej niż normalnie ale to już tylko takie tam moje domysły. Wszystko okaże się w ten weekend co z prywatnymi serwerami :)

Opublikowano

Kochani jak sami wiecie , owy celestial - world , na którym grał grybo 4k luda i to nie tylko z niemiec był jedną z ofiar wyłączania prywatnych serwerów i nie ma już go z nami ponad 3 tygodnie [*] . Także dodajcie go do listy ;)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Oj jak was słucham to mi sie śmiać chcę :D Zacytuje tutaj tekst Ferdka Kiepskiego:

Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła 

Opublikowano

Moim zdaniem powinni wyłączyć wszystkie globale i privy.

Jak już to na całość <3

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

ach czemu ludzie dają na false ;D pewnie myślą ze true to żeby zamknąć prywaty a false żeby zostawić ;D

i dobrze ze zamykają privy ;D może znow sie zacznie grać na plu pewnie chińskie boty powrócą hhe ;D

Opublikowano

Ktoś Mi wspominał iż serwery w Polsce zaczną padać po wakacjach.

Ja jednak uważam iż nawet jak padnie kilka polskich serwerów, szybko powstaną nowe.

W Polsce Administratorzy serwerów już się trochę znają więc powinni dać radę.

Ale to tylko moje zdanie.

Opublikowano

Kolejna bujda na resorach :)

Od tych z TEC-u jeszcze bajek nie słyszałem, ale od Gameforge, owszem.

Kto grał dłuższy czas na metin2.pl, wie że było wieeele historii o zamiarach wyzerowania Yang, cofki do zera z powodu botów, zwiększeniu max levela itp. itd. etc. :)

Co z tego weszło w życie? NIC

Do do tematu, to wg mnie jest to jakaś większa ściema, która ma zamiar wymusić u założycieli prywatnych serwerów, wyłączenie ich, żeby po całym zamieszaniu na tej grupie 15 serwerów, które wzięły w tej akcji udział, grało jeszcze więcej osób, a co za tym idzie, dostawaliby większe zarobki z IS-u :)

Elitepvpers prawdopodobnie też ma w tym jakiś swój %. W pewnym filmie przedsiębiorca brał jedynie po 4% od swoich kontrahentów :) Miał ich 20, a w garażu 12 bugatti veyron :)

To są tylko moje przypuszczenia, i mogą trochę odchodzić od prawdy. W końcu niewielu z nas, ludzi wie co się wydarzy :P

Opublikowano

a niech padnie wszystko w pizd* chociaz za naukę się weźmiecie i wyjdziecie na dwór co nie którzy :)

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

SG się wydaje dobrym serwerem na początku potem zaczyna się już nudzić. Wydaje mi się BeQuiet że Tobie też już się sg znudziło i liczysz na nowych graczy którym uda Ci się może wcisnąć postać drożej niż normalnie ale to już tylko takie tam moje domysły. Wszystko okaże się w ten weekend co z prywatnymi serwerami

:)

Nie poprostu, lubie Tec-Interactive i ich podejscie do gracza(przypomina ono CDPROJECTRED) :)

+ wiecej ludzi drozsze pd, bodzie xD

@UP: wystarczy tylko wyslanie informacji do hostera:) i privy nie powstana

Opublikowano

@ kogos kto pisal o bujdach na resorach

Od tych z TEC-u jeszcze bajek nie słyszałem, ale od Gameforge, owszem.

Kto grał dłuższy czas na metin2.pl, wie że było wieeele historii o zamiarach wyzerowania Yang, cofki do zera z powodu botów, zwiększeniu max levela itp. itd. etc.

Co z tego weszło w życie?

to wszystko bylo idea napisane przez graczy, ktore GF ma w dupie, natomiast Tec-Interactive zawsze wysluchuje graczy, komentuje ich pomysli + wprowadza czesto w zycie

Do do tematu, to wg mnie jest to jakaś większa ściema, która ma zamiar wymusić u założycieli prywatnych serwerów, wyłączenie ich, żeby po całym zamieszaniu na tej grupie 15 serwerów, które wzięły w tej akcji udział, grało jeszcze więcej osób, a co za tym idzie, dostawaliby większe zarobki z IS-u

Elitepvpers prawdopodobnie też ma w tym jakiś swój %. W pewnym filmie przedsiębiorca brał jedynie po 4% od swoich kontrahentów

Miał ich 20, a w garażu 12 bugatti veyron

Elitepvpers to odpowiednik mpcforum:)

i servery maja zniszczone datebasy itp. to jak maja grac?+po utracie eq ilu ludzi zdecyduje sie grac od nowa? z swiadomoscia ze grozi im utrata eq/postaci/wydanych€?

PS dobrze dodales, w Filmie:)

@Sprite widzisz gdzies na stronie ymira informacje ze Tivieria jest oficialnym serverm/ na stronie Tiviery info ze dziala na licensji ?:>

Opublikowano

http://shizuka3.eu/

Ba dum tss.

powiedzmy tam gdzie wiecej graczy na serwach w niemczech beda padac

w polsce no coz gra trochu z polski grcazy na sg (nie tak malo jak sadzicie) wiec czemu nie warto? polskie privy mysle ze jeszcze dluga droga by je zamkneli

moje przypuszczenia

­

Opublikowano

Ostatni napisal ze mythology dziala dawno temu:PPPP

Tutaj lista i wyniki 2 dni pracy TEC ;]

"

Mythology2 | (

Server Online!

|

Homepage Offline!

)

e6vHb.png

• Zephion |

( Server Offline! | Homepage Offline! )

e6vHb.png

• Alzoria |

e6vHb.png

• Calypso-2 Server 1 |

e6vHb.png

• Calypso-2 Server 2 |

e6vHb.png

• Ledira2 |

e6vHb.png

• Dark-Fusion 2 |

e6vHb.png

• Trushino2 |

e6vHb.png

• Ayashiro2 |

e6vHb.png

• Harmonia3 Server 1 |

e6vHb.png

• Harmonia3 Server 2 |

e6vHb.png

• Hirokoshi3 |

e6vHb.png

• Tsuyoshi2 |

e6vHb.png

• Shizuka 3 | (

Server Online!

|

Homepage Offline!

)

e6vHb.png

• Rival2 | (

Server Online!

|

Homepage Offline!

)

e6vHb.png

• Distance2 |

e6vHb.png

• Lian-Yu |

e6vHb.png

• Mitin2 | (

Wartungsarbeiten

)

e6vHb.png

• BlackSky2 |

( Server Offline! | Homepage Offline! )"

PS: wy myslicie ze domowi informatycy maja szanse z Korporacja, zatrudniajaca ludzi z wyksztalceniem&doswiadczeniem + prawnikow + licencja?:>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...