Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec serwerów prywatnych?

Bradas

trolololo.  

154 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zamkn? serwery prywatne?

• true story
      62
    • false story
      92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.:: Proszę Modelatorów o podpięcie tematu na jakiś czas aby inni użytkownicy zapoznali się z tą informacją ::.

.:: Zapraszam do głosowania w ankiecie ::.

.:: Proszę bez spamu ::.

to pic na wodę i nie rób afery na forum spamerku jedynie to cb mogą zamknąć ale do wariatkowa xD

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chuja prawda nie zamknal naszych privow polowa moze nawet wiecej ma wykopione licencje!!! :/

Przygoda z metinem

Metin2.PL 85/65 ~ sura wP/smok

Metin2.sg 49/56 ~ Bodziak/smok

csyt2 ~ 102 ninja

~newlongju ~ 67(nudaa)

DragonMT2 ~ 250/250/250 ~ninja/bodziak/smok

PandoraMT2 205 ~ smok

EliteMT2 ~ `178 ~ Woj body

CavalosMT2 ~250,250,250,250,250 ~ Smok/healer/body/archer/BM

Opublikowano

tak kurw4.

wszyscy wiem że tylko Tenma i Sui mają licencje. xD

a tak na serio to balmora nie ma pozwolenia. ŻADEN PRIV NIE MA POZWOLENIA wielki znawco.

skąd wiesz że ma pozwolenie? ;x

wymyśliłeś sobie i teraz pi3rdolisz kocopoły masterze.

mhm, teraz balmore stać na licencję haha

Opublikowano

Krystian3388, nie masz racji, poczytaj dokładnie temat. Trochę serwerów już zamknięto, w szczególności niemieckich. Odzywaj się grzeczniej, chyba, że cię rodzice nie wychowali.

Swoją drogą można zawsze kupić dedyka z windą albo FreeBSD i hamachi :)

Chuja prawda nie zamknal naszych privow polowa moze nawet wiecej ma wykopione licencje!!! :/

Pomyśl! Nikt nie ma licencji... Jak ktoś jeszcze raz powie, że jakiś serwer ma licencję, to chyba wykituję...

sygnaturkazx.png

Opublikowano

to pic na wodę i nie rób afery na forum spamerku jedynie to cb mogą zamknąć ale do wariatkowa xD

raport.

Ciebie mogą zamknąć jak już coś..

nie robię afery tylko umieszczam tu informacje dla użytkowników z TEC'a.

[troloolo]głupijesteś[/trolololo]

nie zesraj się.

Krystian3388, nie masz racji, poczytaj dokładnie temat. Trochę serwerów już zamknięto, w szczególności niemieckich. Odzywaj się grzeczniej, chyba, że cię rodzice nie wychowali.

Pomyśl! Nikt nie ma licencji... Jak ktoś jeszcze raz powie, że jakiś serwer ma licencję, to chyba wykituję...

dobrze gada! polać mu!

Opublikowano

i co ci po hamachi jak 1 DDos poleci i serwer padnie ;]

kur....... nic nie padnie oni jedynie mogą naskoczyć Pewnie dostają DDos itd... i chcą nastraszyć ze zamkną serwery metin2 takich tematów było tysiące

Sprite a kogo to obchodzi ? niech zamkną w końcu wyjdziesz na dwór xD

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Dobra krystianek się będzie spinać bo boi się że będzie musiał wyjść do drugiego pokoju na tv i już METNIQAAAA nie będzie.

@ps. Na hamachi trzeba znac haslo nie chcesz ddos'a? Bierzesz zaufanych. Bierzesz dużo ludu? IP masz wypisane = 5sekund by zablokować

@2ed. Pisali że licencja CZASOWA 1,7mld(czy mln? ) dolarów tak więc nie piszcie że jakiś żałosny server co zarabia max 20tys, zł (4-5 tys dolarów lub mniej)

ma licencje .

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano
i co ci po hamachi jak 1 DDos poleci i serwer padnie ;]

kur....... nic nie padnie oni jedynie mogą naskoczyć Pewnie dostają DDos itd... i chcą nastraszyć ze zamkną serwery metin2 takich tematów było tysiące

teraz są takie komputery że mają prawie taki sam sprzęt co najsłabszy dedyk więc nie pi3rdol.

jak ktoś ma dobry komputer podobny do dedyka to co za różnica. jak ma się komputer to 1 ddos i server padnie, jak ma się dedyka to jest niezniszczalny. to jest twoja teoria?

Wyślij koksie linki do tych tematów -.-

Opublikowano

Ja wam powiem tak:

Privy były, są, i będą. 1 serwer zamkną, a 5 powstanie, to jest zapewne przejściowe, w końcu im się to znudzi.

Opublikowano

@up jakby się zawzieli to grzywna by była za serverek nie wypłacalna dla zwykłego polaka do końca zasranego życia.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Ja wam powiem tak:

Privy były, są, i będą. 1 serwer zamkną, a 5 powstanie, to jest zapewne przejściowe, w końcu im się to znudzi.

po 1 były by płatne kary

po 2 wysłali by wiadomości do wszystkich hosterów z informacją że priv mt2 jest nielegalny

i po problemie. pomyśl

Opublikowano

Polo jak się czyta ludzi to tak ;d, pomyślcie trochę gdyby mieli zamykać wszystkie serwery to czemu zamkneli tylko niemieckie i tam jakieś włoskie, może pandora balmora nie stanowia dla nich problemów , można pomyśleć że polacy nie grają na SG i to dlatego ale może niemcy albo wlosi grają masami na SG ? wątpię.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

No to spokoju nie będzie bo nie zamkną serwerów ;] abynajmniej polskich.

kuźwa chłopie czytaj wiadomości do TEC..

wyraźnie piszę że zamykają servery z całego świata więc nie pi3rdol..

Opublikowano

ehh co ja się będę kłócił za tydz przypomnę ci o moim pw co ci pisałem,;], nie z winy konkurencji zamykaja i zreszta nie zamkną i elo napisać to ja mogę że zamykam Pl na jakimś privie i będzie git, już raz tak pisali czy nawet 2 razy i jakoś nie zamkneli, zamykaja te serwery zagraniczne które się do czegoś kiedyś przyczyniły ;]

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Sprite już widzę jak zamkną serwery w rosji i tego typu krajach, na dodatek są metody maskowania położenia serwera więc nie każdy serwer padnie.

PS. z jakiegoś niewiadomego powodu nie działa mi przycisk odpowiedz i cytuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...