Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

9qa4qf.jpg Jak się nazywa ten miecz w plikach rykox ?

Tak trudno jest to sobie w item proto i iconach porównać? Tacy jesteście leniwi?

Pliki są mega wyjebiste w kosmos.

Do edycji super.

Kilka uwag jakbyś chciał wypuścić v3.

- Podreperować item_proto,

- Nie da się wgrać nowych mapek na serwer, jak grasz serw pada,

- Niektórych ikon nie widać,

- spolszczyć questy,

- wyrzucić brzydkie oczojebne hwangi i stalki i zastąpić ładniejszymi,

- Dodać jakiegoś dungedona na Wu-Tei lub te ogniste, lodowe i pustynne przejścia,

Jest tego więcej ale nic nie wiadomo czy chciało by ci się robić v3.

Oczywiście ja to sobie wszystko sam poprawię, ale dla leniuchów v3 się przyda :)

Oczywiście zasłużony sub i lajk.

Opublikowano

Tak trudno jest to sobie w item proto i iconach porównać? Tacy jesteście leniwi?

Nie ma tego miecza w iconach,szukałem i w item_proto_dump,dlatego pytam jak nazywa się ten miecz.

Opublikowano

Pomóżcie ludzie robie zbroje sura jest git pozniej jak uleprzam na kolejne epiki zamiast zbr sura pojawia sie szaman a jak kupuje stal szaman to na zbroi epickiej robi sie sura a na zbroje na 150lvl robi sie zbroje woj... co to za bug ?

Opublikowano

Pliki są zajebiste po opisie.. ale lepsze jeszcze by były gdybyś coś pokombinował z petami,fryzurami nowymi oraz z kostiumami :) Odemnie taki pomysł na nową wersję :P

image.png

Opublikowano

kto na tych plikach dodawał itemki do sklepu i kto zna komendy GM do mt2 po prostu jestem ciemny z tej gry :)

do MuOnline wszystko wiem jak postawić server i nie tylko :)

Opublikowano

Up... jak jestes ciemny to po chuj wgl bierzesz sie za robienie serwera.. ? Obejrzyj poradniki na googlach tak ciezko poszukac.. ?

Uzytkownikowi nie warto pomagac ani dziekuje ani nic.. ;c

@Topic

Postawilem juz serwer pliki 1 z lepszych Dzieki RyKox :)

By Terenzo i By Derin na nich tez stawialem serwer ale te pliczki najlepsze.. :)

----------------------------------

Do nooba niżej.

Jeśli mi się udało to ty się raczej ciesz mało kto by ci pomagał i robił coś przez Team Vievera... Ja pro nie udaje ani nawet nie jestem... Ale te dziękuje by się należało. Wdg, mnie Kultury ci brak..

Udało mi się bo umiem szukać po googlach rozumiem to co tam jest.. A ty jak dzieciak o każdy link prosiłeś... Totalne Zero.. Może zamieścimy Archiwum z gg z naszej rozmowy ? ;o

image.png

Opublikowano

za pro nie udawaj się takiego... udało ci się to się ciesz ....

Jak bys pomyslal to bys wpisal w google "komendy do GM'a" albo cos tego typu, a jesli chcesz id do mobow na tych plikach to wlacz jakis program typu NaviCat i w zakladce "player" masz plik "mod_proto" tam masz id do wszystkich mobow i itemow :D. Pomysl czasem zanim cos napiszesz !!!! (Sorki za brak polskich znaków)

Opublikowano

Te pliki sa POWALONE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zniszczyly mi serwa ... Zainstalowalem te pliki i robilem all dobrze co bylo na filmiku you tube i jak juz na koncu robie restart i wlaczam od nowa to na samym koncu jak powinno byc connection a unreachable to caly czas powtarzaja sie inne pliki i tak caly czas ... I mam po serwie ... Co mam zrobic zeby zadzialalo???????????????????????????????????????

BEDZIE + i 5 w profilu za to , JAK ZADZIALA !!!!

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Jak byś miał czas RyKoxie mógłbyś dodać ID itemków typu "Biżuteria" Z góry dzięki :P

Rozpakuj item_proto i masz wszystkie id itemów serwera :)

Opublikowano

HackerNaMaxa jak restartowałeś serwa przez komende czy krzyżyk ? (Ja raz przez krzyżyk wyłączyłem po przerzucaniu i mi te pliki usuneło) co do home to game wrzuć jeszcze raz

Opublikowano

jakie jest haslo i login do Navicat

masz napisane na 1 stronie .Ma ktoś odpowiedz na mój problem to tak ma być że się nieda ulepszyć? czy co nigdy się tymi plikami nie bawiłem więc nie wiem jak to jest

MySql:

Login: root

Hasło: niesmialy

Opublikowano

W jakim miejscu albo gdzie dropia ale z czego sie robi te KD UMki albo LUDA???

O ile wiem to z metklów dropią. Ale jak masz GM to możesz komendą sb dać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...