Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MoltenMT2

MoltenMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1 zdanie, druga część po przecinku nie ma sensu.

Pytanie : bedzie mozna w dt robic epiki, skad 75 bronie ?

Wspomniałem o tym na drugiej stronie, można zdobyć je jedynie ze szkatułki Umarłego Rozpruwacza.

53519159361813611914.gif

MoltenMT2 - Prywatny Serwer Gry Metin2

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250, brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy, profesjonalna administracja.

Opublikowano

Grałem na diamondzie , eliite itp , sa to serwery nudne ; [ niema nic ciekawekawego , nawet te nowe bronie i zbroje sa tak pospolite ze mozna je mieć na kazdym serwie :> Plusem jest stabilnośc wiec w sumie to nawet wychodzi na plus :> Serwer polecam ale osobiście chyba niezagram ; [

Opublikowano

Nie jesteśmy kopią żadnego projektu Metin2, jedyne co jest identyczne do system bonusów do DiamondMT2.

Strona nie jest kradziona, robiona na zamówienie.

Liczymy na sugestie co do bonusów.

Sorry ale nie tylko bonusy macie z Diamonda ale prawie wszystko... Trochę pozmieniane ale jednak czuć ten klimat Diamonda.

Chodzi tu głównie o system ulepszeń, ulepszacze typu Złota Perła itp. Handlarze podobni, Lizak i Pierścień Półksiężyca itp

Z Truty, Żala, Bambusa, Skrzydeł robi się te same bronie ze sr. co na Diamond.

Nawet te nowe KD - na Diamondzie KD Zin - 15% na Ludzi tu KD Molten - 15% na Ludzi

Serwer może i wystartuje stabilny bez problemów ale zapewne znudzi się po 1 max 2 miesiącach jak Diamond.

Strona nie wiem czy kradziona ale bardzo podobna do tej :

www.molten-wow.com/

Opublikowano

Moja propozycja co do serwera :

- Usunąć KD ataku +5 .

- Zostawić bronie 75 , żeby nic się z nich nie robiło ( tyle że wtedy bronie 75 leciały by tylko z Ripera / Śmierci )

- Usunąć 6% w ABS , i zostawić 10 i 15 .

Opublikowano

Moja propozycja co do serwera :

- Usunąć KD ataku +5 .

- Zostawić bronie 75 , żeby nic się z nich nie robiło ( tyle że wtedy bronie 75 leciały by tylko z Ripera / Śmierci )

- Usunąć 6% w ABS , i zostawić 10 i 15 .

Dodanie broni 75lv do Smierci i usunięcie 6% abs to besens serwer by był w uj za łatwy a chyba powinno byc troche trudniej

Opublikowano

Widze pewien wpływ DiamondMT2 ale zagram na 101%!!!

Super stabliny server

Przygoda z metinem

Metin2.PL 85/65 ~ sura wP/smok

Metin2.sg 49/56 ~ Bodziak/smok

csyt2 ~ 102 ninja

~newlongju ~ 67(nudaa)

DragonMT2 ~ 250/250/250 ~ninja/bodziak/smok

PandoraMT2 205 ~ smok

EliteMT2 ~ `178 ~ Woj body

CavalosMT2 ~250,250,250,250,250 ~ Smok/healer/body/archer/BM

Opublikowano

Także zawitam na serwer:)

Jak będzie z ku polimorfii i dowodzenia? Dropnić będzie trzeba czy u mpc? Oraz marmurki? Mpc czy dropienie?

Opublikowano

mam pytanie co daje ten zielony i fioletowy kamien duchowy bo zolty raczej daje wbijanie skila na wyzsze G..a i co daje ten pierscien na 3 ss ostatnia pozioma kolumna ten taki niebieski pierscien

Opublikowano

mam pytanie co daje ten zielony i fioletowy kamien duchowy bo zolty raczej daje wbijanie skila na wyzsze G..a i co daje ten pierscien na 3 ss ostatnia pozioma kolumna ten taki niebieski pierscien

Kamień Duchowy pozwala awansować umiejętności z g1 na g2 i tak do g10

Kamień Duchowy+ pozwala awansować umiejętności z g1 do P

Tęczowy Kamień pozwala awansować umiejętności z m1 do P, pod warunkiem że postać ma 150 poziom.

53519159361813611914.gif

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250, brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy, profesjonalna administracja.

Opublikowano

Zauważyłem że brak przemiany broni kruka, powinniście dodać jest to w końcu jakaś dyskryminacja tak ? jak dla każdego to dla każdego.

hmm. zero info co z TS, chyba że przeoczyłem. póki co zobaczymy co będzie w is.

Nie wiem jak tam z zabezpieczeniami, ale polecam ogarnąć bo zapewne sporo "konkurencji" szykuje się na was. hmm usunąć na pewno 6% z bonusów żeby nie trzeba było BS odpalać, co do broni 75 to proponuję ze szkaty ripa i z bossów kilku. katakumby itd. ale żeby czasami żadnych przywolan bosów/szkat/broni w is nie było-.-. Proponuje zrobić silniejsze moby w dt oraz rip/elit król demon, żeby była zabawa, bo co daje ciągle solo w dt bez zabawy. Mocniejsze moby zmobilizują do "wspólnego dt". i jakby ten pomysł wypalił polecam np.

Ch1 - Dt Shinsoo

Ch2- Jinno

Ch3- Chunjo

ch4- all

Ch5- all. ale jak już chcecie.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

a np w ile się wbije 100 lv ?

53519159361813611914.gif

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250,

brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy,

Profesjonalna Administracja

Start

8 Czerwca 20:00.

ZAPRASZAMY Będzie Się Działo !!!

Opublikowano

a np w ile się wbije 100 lv ?

w jeden dzień

53519159361813611914.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...