Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MoltenMT2

MoltenMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla niewiedzacych jeszcze:

- KD molten +5 daje bonus 15% na ludzi ( broń )

- KD ataku +5 daje bonus +50 wartosc ataku ( zbroja )

Te KD na ludzi jest nie potrzebne !

.

gcyg2.png.

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Te KD na ludzi jest nie potrzebne !

Dlaczego? Balans gry został zachowany.

53519159361813611914.gif

MoltenMT2 - Prywatny Serwer Gry Metin2

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250, brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy, profesjonalna administracja.

Opublikowano

Molten nie da się jakoś przyspieszyc startu ? ... bo trochę za długo ;(

i co z tym TS !!

myśleliśmy nad tym, jednak jeżeli chcielibyśmy ruszyć wcześniej nie wyrobilibyśmy się z testowaniem gry. Chcemy ruszyć na spokojnie, bez opóźnień i błędów gry.

Co do TS3, póki co nie mamy tego w planach.

53519159361813611914.gif

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250, brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy, profesjonalna administracja.

Opublikowano

Dlaczego? Balans gry został zachowany.

Bo dla mnie i nie tylko jest to zbędne . Wszystko jak na Diamondzie .....

.

gcyg2.png.

Opublikowano

Lepiej poczekać aż wszystko będzie dokładnie zrobione nie wiem czy pamiętasz -nexanity 2h grania i ch... wie czemu zamknęli -vaneris bug ze statusem itd :/

Start miał być 18:30 przełożyli na 20 z powodu euro omg ci co chcą grac to niech graja ci co oglądać niech oglądają

PS ja mam wyje... na te euro:)

Opublikowano

Lepiej żeby start był tego 8 żeby zdążylii przetestować serwer a nie potem go wylączać bo Wam sie zachciało wcześniejszego startu

Pozdrawiam ;D

Opublikowano

Niby fajnie, pewnie zagram ale wkurza mnie pare osob - hm... Dzieci ! ktore wchodza na inne prezentacje serverów i poprostu bluznia na nie dodajac ze ten jest najlepszy. Nie zycze temu serverowi dobrze, nie dla adminow ale dla wlasnie tych dzieci.

Opublikowano

kiedy Start ?

8 czerwca, 20:00.

53519159361813611914.gif

Opublikowano

Jak będziemy tworzyć NOWE KD:

Kamień Duszy Molten+5 i Kamień Duszy Ataku+5?

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Nudny serwer, 99% gotowce, na ktorych jedzie wiekszosc serwerow. W dodatku itemy typu dłon przebicia powinny być w paczkach po 200 a nie po 30...

Sam jesteś gotowiec

Jak będziemy tworzyć NOWE KD:

Kamień Duszy Molten+5 i Kamień Duszy Ataku+5?

Okaże sie po starcie

Opublikowano

Ok. A więc. Mam nadzieję że administracja będzie się chociaż starała by być często na serverze... Jak dla mnie start mógł by być nawet 20 czerwca, byle by wszystko działało i chodziło sprawnie. Będzie beta? Czy tylko dla aministracji?.

Zbieram like ;x

Opublikowano

Jak to nic nowego nie ma? Racja że mało jest nowości ale to dobrze bo takie serwery jak ten cały E****** to są przeważnie pobugowane że hej i padają bardzo szybko a ten serwer będzie na pewno stabilny, a jak będzie stabilny to z czasem przyjdzie na niego więcej graczy.

Opublikowano

@up

hahaha firewall za 10tys hahaha chyba taki za 10 gr <lol2> serwer ich poloze w 1min i nikt nie wejdzie juz na serwer wiec zamknij dupsko i wypierdalaj

@top

pewnie wypali

Opublikowano

Widzę ze tego "Reklama121" lekka fantazja ponosi ale spk:D

Opublikowano

Te KD są niepotrzebne... chyba że będzie więcej slotów w broni/zbroi.

Vaneris.pl - przekrocz granice wkurwu.

^^'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...