Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MoltenMT2

MoltenMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

napewno tak nie zrobią powod ?

Ustalili date startu juz wczesniej, i niektore osoby wyszly gdzies nie ma ich przy komputerze i specjalnie wroca o godzinie 20 albo przed troche zeby zdarzyc na czas. A jezeli serwer wystartuje o godzinie 16 to beda 4 godziny w plecy i beda oburzeni postawa administracji, takze mam nadzieje ze start bedzie o godzinie 20 jak wczesniej bylo to zaplanowane,

pozdrawiam

haha moze i prawdziwe a raczej napewno ale jak mozna byc obuzony ze 4 h pozneiij zacznie sie grac w gre ^^

nic do cb nie mam ale rozwalilo mnie to ;D

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i co jeszcze ? niech każdy gra własnymi siłami a nie sobie porobicie buffy i wszystko ogarniacie

Oh, cicho tam.

Bedzie można teleportować, lecz tylko na 5 sekund. Potem automatycznie przenisie spowrotem, oczywiście jeśli nie masz wymaganego poziomu na daną mapę.

Wiem, że będzie możliwe teleportowanie na mapy 100+ ale o ile pamiętam w av2 na większości privów ta możliwość jest zablokowana - dlatego pytam.

Opublikowano

Tam gdzie ktos ma konto premium, bo na pewno są tacy.

Znalazłem na forum link do clienta

http://molten1klient.home.pl/MoltenMT2.zip

Tyle że dziwne że ma 800 mb ; ), więc nie zapewniam. Zgadza się chyba bo przecież jest spakowany.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Wiem, że będzie możliwe teleportowanie na mapy 100+ ale o ile pamiętam w av2 na większości privów ta możliwość jest zablokowana - dlatego pytam.

Robicie sobie problemy, odpalic WH i wszystko z głowy ♥

gallery01843468.png
Opublikowano

Jak się wam patcherem wolno pobiera to wrzućcie patchera do jakiegoś innego clienta i odpalcie patchera. Nie będzie on musiał wtedy pobierać wszystkich plików.

@up

link do downloadu clienta masz kilka postów wyżej

serwer na 100% startuje dziś o 20:00

w składzie jest nowy człowiek Noiro - Administrator Forum

Opublikowano

/AceBoy: Pozwolę sobie edtinąć. Poproszę o skan.

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Usuńcie zwój powrotu statusu zmieniającego profesję z IS'u, albo przynajmniej zróbcie odnośnie jego ankietę, bo to nie ma sensu, żeby wszyscy robili wp'ków po to, aby zmienić go potem na bm'a.

sygnaturac.png
Opublikowano

serwer obciążony, spróbuj ściągnąć z zakładki download, jeżeli nie, spróbuj z:

http://molten1klient.home.pl/MoltenMT2.zip

lub

http://molten2klient.home.pl/MoltenMT2.zip

53519159361813611914.gif

MoltenMT2 - Prywatny Serwer Gry Metin2

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250, brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy, profesjonalna administracja.

Opublikowano

Okej, od tej chwili nie powinno być problemu z niskim transferem.

Klienta już się nie patchuje.

53519159361813611914.gif

MoltenMT2 - Prywatny Serwer Gry Metin2

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250, brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy, profesjonalna administracja.

Opublikowano

Rozumiem, że przez tego patchera 735kb, gra będzie działała mi równie normalnie, jak przez normalnego klienta? Czy klienta też muszę ściągać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...