Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

widze ze nigusek zostal zbanowany za powiedzenie prawdy gratuluje admini mpc

Dokładnie ja zarobiłem chyba dziś 4 warny ale mam to głębooooko ;)

A co do tematu to jakoś ucichło ;)

Opublikowano

Jak widać zdania są podzielone, lecz jest to także przykład, gdzie nie widzimy żadnej sprawiedliwości na forum. Zakładam, że gdyby ktoś z nas - zwykły użytkownik był autorem owego tematu, został by on natychmiastowo zamknięty. Jak zwykle są równi i równiejsi. Tak jak wspomniała Karolina, naruszanie praw autorskich jest karalne, lecz widać, że autor tematu nic sobie z tego nie robi, podobnie moderatorzy ów działu. Jaki jest Twój wkład włożony w tą paczkę, @Br3nd. Kiedyś była ona darmowa, 50 pluginów, dobre opinie, a teraz? Bardziej interesujesz się $, niż pomocą, tak jak to było za dawnych czasów. PLN bierzesz tyko za spolszczenie pluginów i wpakowanie ich do jednego folderu? Zastanawia mnie tylko czy jest duże zainteresowanie kupnem paczki, na MPC jest wiele plików, gdzie znajdują się podstawowe, wymagane pluginy do tego typu rozgrywki i przede wszystkim są DARMOWE. 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

widze ze nigusek zostal zbanowany za powiedzenie prawdy gratuluje admini mpc

Sygnaturka zgłoszona

Właśnie to ty nie rozumiesz. Bardzo dobrze i dokładnie ci odpisał. Nie wiem dlaczego nie możesz zrozumieć tego, że tutaj nie ma poszkodowanych...

Jestem ciekaw co wiesz o mojej pracy w dziale bedac randomem 2k13.

Tak na marginesie to tak ze soba wspolpracujemy, ze ja go w ogole nie znam.  xD

Znasz Ambrozjaka? Ja współpracuję z nim bezpośrednio więc współpracujemy:) 

Ja również jestem tu zarejestrowany nie dawno ale z forum jestem związany od dawna. 

Opublikowano

Widzę,że pojawiła się oferta handlowa :) Trzeba usunąć pliki z MPC :D

---------------------------------

Planuję niedługo udostępnić na MPC równie dobrą,a nawet lepszą paczkę w całości za darmo. Kto za ?

CAMDNAx.png

Opublikowano

Widzę,że pojawiła się oferta handlowa :) Trzeba usunąć pliki z MPC :D

---------------------------------

Planuję niedługo udostępnić na MPC równie dobrą,a nawet lepszą paczkę w całości za darmo. Kto za ?

Udostępniaj, rób co chcesz, kto Ci broni? Tylko powiedz mi po co piszesz to w moim temacie? Nie masz nic do powiedzenia na temat to out.

Opublikowano

A jak bym tak zrobił, że "kupię" te pliki od Ciebie i będę je rozdawać to co? Wtedy dopiero powstanie handel?

AntySpam.

Pluginy nawet dobrze pobrane, lecz jak dla mnie za dużo rang. Oprawa graficzna jest bardzo dobra.

Opublikowano

A jak bym tak zrobił, że "kupię" te pliki od Ciebie i będę je rozdawać to co? Wtedy dopiero powstanie handel?

AntySpam.

Pluginy nawet dobrze pobrane, lecz jak dla mnie za dużo rang. Oprawa graficzna jest bardzo dobra.

Właśnie, dobry pomysł. Co te 11 zł czy 5 zł a rozdamy je za darmo! :D

;-) ;-)

Opublikowano

Sygnaturka zgłoszona

ok ciesze sie

jeeej dostalem juz 15% za pisanie w tym temacie  czekam na kolejne 15

75/100

/edit 

fuck yea 80/10

/2edit 

jak dostalem warna to czemu niby geoning i br3nd za spam nie dostali ?

Opublikowano

Napiszę małe sprostowanie.

@BR3ND tutaj umieszcza tutaj tylko informacje na temat prac na paczką. Tutaj nie ma wystawionej oferty handlowej.

Administrator zgodził się na to.

Każdy post nic nie wnoszący do tematu będzie karany, jak coś to moje PW jest otwarte zawsze ;)

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngBR3ND tutaj umieszcza tutaj tylko informacje na temat prac na paczką. Tutaj nie ma wystawionej oferty handlowej.

Każdy post nic nie wnoszący do tematu będzie karany, jak coś to moje PW jest otwarte zawsze ;)

Temat do nabijania postów jak wolisz ;-)

A paczka już niebawem będzie na MPCForum jako darmowa, pozdrawiam.

A co do tematu to szczerze już mnie wali niech robi co chce.

Może jemu kiedyś coś zaje*** i rozdadzą odpłatnie.

;-) ;-)

Opublikowano

Kurwa ludzie zluzujcie dupsko, na mpcforum nie ma ŻADNEJ oferty handlowej, jest tylko i wyłącznie przedstawienie owej paczki oraz link do jej pobrania za który trzeba zapłacić.

Boli Was to, że On na niej zarabia? czy jak kurwa, bo ja już nie rozumiem?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Kurwa ludzie zluzujcie dupsko, na mpcforum nie ma ŻADNEJ oferty handlowej, jest tylko i wyłącznie przedstawienie owej paczki oraz link do jej pobrania za który trzeba zapłacić.

Boli Was to, że On na niej zarabia? czy jak kurwa, bo ja już nie rozumiem?

Chodzi o to że są tam pluginy 100% darmowe i są na licencji nie komercyjnej (czyli nie można na nich zarabiać a on to robi) czyli sprzedaje nie legalnie.

;-) ;-)

Opublikowano

Chodzi o to że są tam pluginy 100% darmowe i są na licencji nie komercyjnej (czyli nie można na nich zarabiać a on to robi) czyli sprzedaje nie legalnie.

Zgłaszaj 90% serwerów do prokuratury, bo one mają darmowe pluginy i zarabiają nielegalnie na itemshopach.

Czasami wydaję mi się, że ludzi boli używanie mózgu.

Opublikowano

Zgłaszaj 90% serwerów do prokuratury, bo one mają darmowe pluginy i zarabiają nielegalnie na itemshopach.

Ty jednak tępy jesteś ;)

Serwery zarabiają na itemshopie czyli na serwerze istnieje hanel itemami na realne pieniądze.

A w itemshopie się nie sprzedaje pluginów czy też paczek tak jak ty to robisz co jest oczywiście nielegalne z powodów licencyjnych.

;-) ;-)

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngBR3ND tutaj umieszcza tutaj tylko informacje na temat prac na paczką. Tutaj nie ma wystawionej oferty handlowej.

Dobra. Skoro administracja wyraziła zgodę - lajt. Skoro musisz warnować - lajt. Wiem jakie macie zasady. Ale czemu wszyscy dostali warna, a Geo którego post jest ewidentnym spamem nie dostał?

Wyjaśnione na PW.

Opublikowano

itemshop a sprzedawanie czyichs pluginow to co inngo ...

w tej twojej paczce lamiesz prawo co najmniej 3 pluginami 

Opublikowano

Nic nie trzeba kupować, proszę oto wersja V3.

x

PS: Mile widziane like :D

meteorkazeorka1.png

"Ten Rap jest tutaj i Tańczy dla Nas" - Dj Perfect

Opublikowano

Dodaj skan, 1h.

//Brak

Wersja V3, a najnowsza to V1.0. xD Nie pobierajcie nic od takich ludzi bo to wirusy albo jakiś inny syf.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...