Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawa to on już łamał rok temu ale głównie mi chodzi o to iż Administracja nic z nim nierobi

Przyznam iż muszę zgłaszać jego temat przez posty bo samego tematu się nie da dlaczego ?

Nie wiem , możliwe że ma układy z moderatorem.

Bo dzięki temu tematu zyskał 1/5 lajków

Z tematu oraz z spamu w temacie.

Ja warna już dostałem chyba 10 raz w tym temacie więc na pewno jakieś powiązania są.

Na niego złego słowa nie można mówić bo zaraz dostaniesz bana albo 50%

A co do tego super tematu to zamknijcie to gównoooo!

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem ci tak ja mam 15 punktów ostrzeżeń przez BR3ND , ale punkty mniej ważne chodzi o to aby Administracja zrobiła coś z tym tematem.

Ale trzeba uważać bo wszystkim którzy krytykują działalność ,,Biznes Br3nd" to jeszcze oberwą od modów.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

pisalem juz w tym temacie z 5 razy,

mam juz 60% warnow wiec napisanie kolejnego posta i tak nic nie zrobi

nawet jezeli tutaj nie umiescil linku do kupna to zrobil to np na craftsite x

administracja i tak nie zamknie tematu bo br3nd w niej byl 

//edit 

W stworzenie tej paczki chłopak włożył pracę i jeśli chce pieniądze za swoją prace to ma do tego prawo. Sprzedaje po za forum a tu nie podaje żadnej informacji o tym gdzie można je kupić. 

@Karolina_666 być może narusza prawa autorskie. Jak chcą to niech ich właściciele się procesują droga wolna. (I tak im się nie opłaci)

wiem teraz wyjde na debila powtarzajacego slowa innych ale ok

jezeli ukradne samochod i go sprzedam to tez mam do tego prawo ?

tez wlozylem w to prace 

Opublikowano

nawet jezeli tutaj nie umiescil linku do kupna to zrobil to np na craftsite xxx

Lepiej usuń link BR3ND czeka tylko na takie osoby aby zgłosić

ale osoby które wbiły  wten link zobaczcie co napisał w temacie , jak sie tam temat nazywa !

Opublikowano

Z tego co pamiętam to od iluś tam lajków w temacie miał Br3ndzik zrobić poradnik odnośnie optymalizacji serwera (czy tam bukkita, whatever).

Lajki są, poradnika nie ma. Idziemy naprzód, link do downloadu plików zniknął, a wraz z nim pojawił się magiczny napis informujący nas o możliwości kupna AUTORSKIEJ paczki. Idziemy dalej, jest 15 maj 2014, informacji o kupnie plików nie ma, linku do downloadu plików nie ma, nazwa tematu dziwnym trafem zmieniona na [PROJEKT], lajki są - poradnika dalej nie ma. Co to się dzieje, a podobno miało być lepiej wraz ze zmianami na forum.. Jak zwykle wyszło wielkie gówno.

Chociaż trzeba przyznać, że poniższy napis już nie wyskakuje tak często jak wcześniej - tak trzymać.

jz-vxrtvhdunojpsqxrckqz.jpg

417711489342956987022.png

Opublikowano

halo policja, proszę przyjechać na mpcforum

Tak jak widać BR3ND robi z nas jaja .

A  teraz do ciebie pyatnie BR3ND masz układy z Moderatorem na tym forum ?

Za handel zwykły użytkownik dawno by dostał bana.

- Ehh ja pisze na twoim profilu , po chwili tego już nie ma , przyznam ci iż szybciej znikają moje opinie niż ja je pisze.

Opublikowano

Jak chłopcze nie mogę robić z ciebie beki? :D Ja już jestem popłakany ze śmiechu czytając te posty. :D

- Ehh ja pisze na twoim profilu , po chwili tego już nie ma , przyznam ci iż szybciej znikają moje opinie niż ja je pisze.

Jesteś zablokowany, nie potrzebuję użyszkodników na profilu

Nie tylko z moderatorem. Np. Makin jest moim paziem.

Opublikowano

Nawet ja jestem paziem Br3nd'a... sorry, ale brendowi się nie podskoczy. Do tego brend trzyma mnie za jaja, bo ma mnie na liście znajomych na fejsbuku. No i co zrobisz, no nic nie zrobisz.

Opublikowano

nawet jezeli tutaj nie umiescil linku do kupna to zrobil to np na craftsite xxx

//edit 

wiem teraz wyjde na debila powtarzajacego slowa innych ale ok

jezeli ukradne samochod i go sprzedam to tez mam do tego prawo ?

tez wlozylem w to prace 

Nie to nie jest to samo. Na kradzieży auta ktoś traci. Na tym że br3nd zarabia na czyichś pluginach skonfigurowanych przez siebie nikt nie traci bo pluginy są na necie tak czy inaczej. Jak ktoś chce  to kupi a jak nie to niech nie kupuje proste. 

Za handel zwykły użytkownik dawno by dostał bana.

Cóż gdybyś był tak zasłużony dla działu mc jak br3nd to też byś miał kontakty z administracją. Br3nd jest tu od wielu lat. Gdyby nie on i parę innych osób ten dział mc nie wyglądał by tak jak wygląda. 13061 postów chyba o czymś świadczy? Br3nd pomógł wielu ludziom i tego nie podważycie. A to że komuś to przeszkadza to jego problem nie br3nd'a .
Opublikowano

Jak chłopcze nie mogę robić z ciebie beki? :D Ja już jestem popłakany ze śmiechu czytając te posty. :D

Nie tylko z moderatorem. Np. Makin jest moim paziem.

HaHa fajny kawał a szczególnie ten 2 wyraz w twojej wypowiedzi , z tego co słyszałem jesteś ode mnie tylko o rok starszy , więc jeżeli mnie nazywasz chłopcem

zapewne się czujesz nadal chłopcem , ale nie musisz tego ukrywać  w Polsce osoby z zapóźnionym rozwojem.

Opublikowano

HaHa fajny kawał a szczególnie ten 2 wyraz w twojej wypowiedzi , z tego co słyszałem jesteś ode mnie tylko o rok starszy , więc jeżeli mnie nazywasz chłopcem

zapewne się czujesz nadal chłopcem , ale nie musisz tego ukrywać  w Polsce osoby z zapóźnionym rozwojem.

Mogę być młodszy, ale nie głupszy. Ja przynajmniej potrafię stawiać przecinki w poprawnych miejscach. x D

Opublikowano

Nawet ja jestem paziem Br3nd'a... sorry, ale brendowi się nie podskoczy. Do tego brend trzyma mnie za jaja, bo ma mnie na liście znajomych na fejsbuku. No i co zrobisz, no nic nie zrobisz.

Zwykły spam -,-

Nie to nie jest to samo. Na kradzieży auta ktoś traci. Na tym że br3nd zarabia na czyichś pluginach skonfigurowanych przez siebie nikt nie traci bo pluginy są na necie tak czy inaczej. Jak ktoś chce  to kupi a jak nie to niech nie kupuje proste. 

Cóż gdybyś był tak zasłużony dla działu mc jak br3nd to też byś miał kontakty z administracją. Br3nd jest tu od wielu lat. Gdyby nie on i parę innych osób ten dział mc nie wyglądał by tak jak wygląda. 13061 postów chyba o czymś świadczy? Br3nd pomógł wielu ludziom i tego nie podważycie. A to że komuś to przeszkadza to jego problem nie br3nd'a .

Widzę że dalej nie rozumiesz. To było porównanie a ty ciągniesz to dalej jak nie powiem kto.

Mogę być młodszy, ale nie głupszy. Ja przynajmniej potrafię stawiać przecinki w poprawnych miejscach. x D

A te twoje "x D" właśnie udowodniło w jakim jesteś etapie rozwoju.

Myślenie typu 12 latka.

-=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=-

"Gdyby nie on i parę innych osób ten dział mc nie wyglądał by tak jak wygląda."

Pozostawiam to bez komentarza.

Opublikowano

Ty się lepiej nie wypowiadaj bo to chyba logiczne, że jak z nim współpracujesz to go nie będziesz atakował.

Mnie ciekawi tylko jedno. Nie interesuje mnie czy coś sprzedajesz poza forum czy nie. Jaki jest sens prezentowania tutaj tego projektu? Co to ma na celu?

Opublikowano

Widzę że dalej nie rozumiesz. To było porównanie a ty ciągniesz to dalej jak nie powiem kto.

Właśnie to ty nie rozumiesz. Bardzo dobrze i dokładnie ci odpisał. Nie wiem dlaczego nie możesz zrozumieć tego, że tutaj nie ma poszkodowanych...

"Gdyby nie on i parę innych osób ten dział mc nie wyglądał by tak jak wygląda."

Pozostawiam to bez komentarza.

Jestem ciekaw co wiesz o mojej pracy w dziale bedac randomem 2k13.

Ty się lepiej nie wypowiadaj bo to chyba logiczne, że jak z nim współpracujesz to go nie będziesz atakował.

Tak na marginesie to tak ze soba wspolpracujemy, ze ja go w ogole nie znam. xD

Opublikowano

CO TY ROBISZ TO JEST HANDEL NA FORUM, MOŻEMY ZROBIĆ TEST I JA NA INNYM KONCIE TEŻ COŚ TAKIEGO ZROBIĘ I NA 100% DOSTANĘ BANA, UKŁADY I UKŁADZIKI.

Opublikowano

Gdyby nie on i parę innych osób ten dział mc nie wyglądał by tak jak wygląda. 

co on zrobil ?
napisal kilka tematow ktore mogl kazdy inny napisac ?
warnowal za nie popieranie jego zdania ?

a moze pisal w kazdym temacie DODAJ SKAN 1H ?

Opublikowano

CO TY ROBISZ TO JEST HANDEL NA FORUM, MOŻEMY ZROBIĆ TEST I JA NA INNYM KONCIE TEŻ COŚ TAKIEGO ZROBIĘ I NA 100% DOSTANĘ BANA, UKŁADY I UKŁADZIKI.

Zrob.

Gdyby nie on i parę innych osób ten dział mc nie wyglądał by tak jak wygląda. 

co on zrobil ?

napisal kilka tematow ktore mogl kazdy inny napisac ?

warnowal za nie popieranie jego zdania ?

a moze pisal w kazdym temacie DODAJ SKAN 1H ?

Kolejny random 2k14. Co zrobilem? Chocby dzial, w ktorym wlasnie piszesz.

Opublikowano

Napisałem iż jesteś starszy o rok , zalecam ci lepiej czytać , czytania uczą się dzieci w podstawówce , po twoim czytaniu wynika iż się pomyliłem i możliwe że jesteś młodszy.

Opublikowano

Zrob.

Kolejny random 2k14. Co zrobilem? Chocby dzial, w ktorym wlasnie piszesz.

Jeśli nie ty to kto inny zrobiłby dział Majnkrafta, co za różnica - w moim odczuciu żadna.

To, że coś "stworzyłeś" nie znaczy, że możesz łamać prawo/regulamin, a jeśli myślisz że jesteś tak zasłużoną osobą, że wolno ci wszystko no to przykro mi ale się cholernie mylisz, dla mnie przykładowo jesteś niczym choćby z tego względu, że nie odpowiadasz na ważne posty tylko wdajesz się w dyskusję jak jakiś rozpieszczony bachor.

Dokładniej chodzi mi o ten post. Coś na odkupienie win? Może słowa wyjaśnienia?

PS: nie jestem randomem 2k13, moje najstarsze konto sięga prawie początków forum.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Paczka może i dobra ale widać ,że chcesz z tego tylko $...

I jakbyś nie był wyższej rangi to bana miałbyś.

zDj8kgO.png

Opublikowano

Paczka może i dobra ale widać ,że chcesz z tego tylko $...

I jakbyś nie był wyższej rangi to bana miałbyś.

Tu nie chodzi tylko o range , porostu ma znajomości z innymi modami 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...