Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A nie jest przypadkiem tak, że handel na MPC jest zabroniony? :C

Gdzie tut widzisz handel?

To jest projekt nigdzie nie napisał, że sprzeda za zł.

Opublikowano

Jak je kupic i jakie są ceny ?? @"BR3ND"

Wejdź na br3nd.pl i wybierz kategorie z paczką.

O ile dobrze pamiętam to sms'em 11zł.

//tel

jp8p35.jpg

Opublikowano

Nie będę płacił za paczkę pluginów z dev.bukkit.org, na dodatek jeszcze marnie wykonanych.

Jeżeli była by to paczka Twoich autorskich pluginów, np. Gildie, stoniarki, i różne inne popularne rzeczy, to bym kupił z pewnością.

Ale po jakiego uja za przeproszeniem kupować paczkę DARMOWYCH pluginów... proszę Cię...

pozdro

// czekam na warna za offtop, spam, bez sensowną wypowiedź i inne jeszcze wydumane przyczyny zbanowania, zjedzenia, i wyplucia mnie :-]

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Nie będę płacił za paczkę pluginów z dev.bukkit.org, na dodatek jeszcze marnie wykonanych.

Jeżeli była by to paczka Twoich autorskich pluginów, np. Gildie, stoniarki, i różne inne popularne rzeczy, to bym kupił z pewnością.

Ale po jakiego uja za przeproszeniem kupować paczkę DARMOWYCH pluginów... proszę Cię...

pozdro

// czekam na warna za offtop, spam, bez sensowną wypowiedź i inne jeszcze wydumane przyczyny zbanowania, zjedzenia, i wyplucia mnie :-]

dodatkowo typ lamie licencje kilku pluginow wiec od razu bana powinien dostac i temat do kosza 

ale jak wiadomo admini maja to w  dupie 

Opublikowano

Dlaczego poza miastem mapa jest plaska?

Bo jest taka wygenerowana, można sobie skopiować spawn i wkleić na nową. :)

Opublikowano

A Pod Server Survival+frakcje moze byc taka czy musi być inna ?

Takto pliczki bardzo super!

Osobiście polecam zrobić własną mapkę ze spawnem, ponieważ ta co jest w paczce to tylko dodatek do plików. ;)

Opublikowano

A za Jakąś opłata zrobilbyś mi mapke? 

Niestety nie zajmuję się tworzeniem map. :P Jednak jeśli jesteś aż tak leniwy to polecam poszperać na planetminecraft.com, tam jest wiele ciekawych map. :)

Opublikowano

nie zrozumiem dlaczego to nie jest usunięte...

łamie licencje 4 pluginów...

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

nie zrozumiem dlaczego to nie jest usunięte...

łamie licencje 4 pluginów...

Właśnie, popieram!   

@BR3ND, nie oszukujmy się, podpieprzasz pluginy z bukkit.org, wykonujesz konfiguracje i spolszczenie parę dni (no może to zająć trochę ale bez przesady), i sprzedajesz. Czy to nie jest debilne za przeproszeniem?

Chyba nie wiesz co to znaczy Licencja, i "All Rights Reserved"... naucz się, a potem twórz paczki. Autorzy tych pluginów zapieprzali w kodzie żebyś miał co   s p r z e d a w a ć!   Zastanów się dobrze!

//znowu czekam na warna za """""obraze"""" ....

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Kto chce link dowloadu to dawac mi 5 like pod postami po czym napisac pw i dam za free.Dam kazdemu kto to zrobi.

76561198131465169.png
Opublikowano

To jest po prostu śmieszne, żeby sprzedawać pluginy z dev.bukkit.org. I w dodatku łamiąc ich licencję.

Dlatego proszę, download za free; xxx

Pliki są spakowane w formacie .exe, zapraszam

Pobierajcie, dopóki nie usuną posta i nie wlepią mi bana za nic...

Opublikowano

Bardzo nie przydatna paczka . Sam mam ok 30 pluginów które optymalizują serwer i graczą się podobają .

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Kto chce link dowloadu to dawac mi 5 like pod postami po czym napisac pw i dam za free.Dam kazdemu kto to zrobi.

76561198131465169.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...