Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie? Około 70 lajków w ostatni miesiąc gdzie nie było DL w temacie. To 3 razy więcej niż na Twoim koncie. Aktualnie temat jest w TOP 3 lubianej zawartości, za około miesiąc będzie w TOP 2. Więc chyba miałem prawo to napisać, żegnam.

Można wiedzieć, gdzie jest "topka" ?

//EDIT

Nieważne.

jp8p35.jpg

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngBR3ND 3? chyba ostatni :)

Pomyłka.

Paczka na moje oko jest dobra. Szkoda,że płatna

@down sorki,pomyłka a tego też nie widze.

Opublikowano

Patrząc tak na to to każdy serwer który zarabia na vipach narusza licencje tych pluginów. Każdy kto sobie spolszczy plugin już narusza prawa autorskie. 

Każdy kto tworzy paczki pluginów za hajs na zamówienie też narusza licencje. I co? I nic bo twórcom to nie przeszkadza/

@AntyWarn

Korzystałem z paczek na 1.6.4 jak były jeszcze darmowe ale ja uważam że tego typu paczki są bez sensu bo i tak na żaden publiczny serwer ich nie wgracie a jak w gracie to nikt tam nie bd. grał.

No okey, serwery zarabiają na vipach ale co to ma wspólnego z konfiguracją pluginów i sprzedawaniem za realne pieniądze ?

tego co wiem większość autorów wyraża zgodę na edytowanie , ale nie ma 99% napisane iż wyrażają zgodę na sprzedaż pluginów.

Sprzedając paczke sprzedajesz kogoś plugin , chcesz to robić legalnie napisz wszystkie pluginy sam.

@1373230489-U611928.pngBR3ND 3? chyba ostatni   :)

http://scr.hu/22xx/e6ehh

No i dobrze zasłużył na ostatnią pozycję jeszcze trochę i całkowicie wyleci za oszustwa z reputacji top 10

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

No okey, serwery zarabiają na vipach ale co to ma wspólnego z konfiguracją pluginów i sprzedawaniem za realne pieniądze ?

tego co wiem większość autorów wyraża zgodę na edytowanie , ale nie ma 99% napisane iż wyrażają zgodę na sprzedaż pluginów.

Sprzedając paczke sprzedajesz kogoś plugin , chcesz to robić legalnie napisz wszystkie pluginy sam.

@1373230489-U611928.pngBR3ND 3? chyba ostatni   :)

http://scr.hu/22xx/e6ehh

No i dobrze zasłużył na ostatnią pozycję jeszcze trochę i całkowicie wyleci za oszustwa z reputacji top 10

2f7.png

Opublikowano

Nie? Około 70 lajków w ostatni miesiąc gdzie nie było DL w temacie. To 3 razy więcej niż na Twoim koncie. Aktualnie temat jest w TOP 3 lubianej zawartości, za około miesiąc będzie w TOP 2. Więc chyba miałem prawo to napisać, żegnam.

70Like w miesiąc to tak dużo ??? HaHa człowieku powalasz na kolana

Ty chyba nie wiesz co piszesz ?

Jak paczka jest polecana to pokaż mi temat lub ss od osób które polecają płatne paczki ?

Z tego co mi wiadomo to tylko obrabiasz ludzi z kasy , nie napisałeś iż paczka jest płatna w temacie ,

a temat jest sławny dzięki twoim oszustwom które nie są karane .

Opublikowano

2f7.png

Weź k*** skończ człowieku te zdjęcia wklejać bo nic sobą nie reprezentujesz no chyba że złodziejstwo i zarabianie na kogoś pracy.

Sprzedajesz "DARMOWE' pluginy które są na stronie bukkita oraz spolszczone na mpcforum....

Ojj przepraszam zaraz wylecisz mi ze zdjęciem "MAŚĆ NA BÓL DUPY" -,-

ANTYWARN

Zamknijcie ten temat ponieważ autor nic nie wnosi do tematu tylko nabija posty.

Opublikowano

@up Racja , autor nic nie wnosi a już nawet się poplątał biedag w pisaniu nazwy tematu

[inne][Projekt][1.7.2] Pliki serwerowe by BR3ND [sURVIVAL + FRAKCJE] [Autorsko spolszczone pluginy!] [sPIGOT] [Najbardziej polecane pliki na forum!]

Coś ci się w temacie poy** ?

Projekt ? Pliki ? OMG 

Podobno w temacie jest projekt , a pliki gdzie zapodziałeś ?

W projekcie spolszczone pluginy hmmm ciekawe , raczej powinieneś napisać będą spolszczone pluginy.

Opublikowano

To ja to zrobie inaczej...

I jak temat nie zostanie zamknięty to MPC łamie prawo pełną gebą:

Bierzemy losowy plugin z listy, np ostatni:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/bar-api/

Zobaczmy.... hyym ciekawe 

License
Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.0 UK: England & Wales

Temat do kosza, łamanie licencji i praw autorskich...

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

To ja to zrobie inaczej...

I jak temat nie zostanie zamknięty to MPC łamie prawo pełną gebą:

Bierzemy losowy plugin z listy, np ostatni:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/bar-api/

Zobaczmy.... hyym ciekawe 

Temat do kosza, łamanie licencji i praw autorskich...

Pokaż mi gdzie w temacie umieściłem link do kupna czy chociaż napisałem, że sprzedaję te pliki. Jest to projekt, który tworzę i przedstawiam go na MPC, nie daję ŻADNYCH ofert handlu, nie odezwałem się ANI SŁOWEM na ten temat.

Opublikowano

Przeczytaj mój post wyżej napisałeś  w nazwie iż to jest projekt a jednocześnie paczka spolszczona ?

a tu znalazłem jak przeglądałem twój profil:

http://pokazywarka.pl/46vutu/

Mimo licznego spamu i zgłoszeń wielu graczy nic administracja nie robi możliwe że masz znajomego moda ,ale tego to nie wiem.

Biznes ? Ile zarobiłeś za te pliki ?

Opublikowano

Pokaż mi gdzie w temacie umieściłem link do kupna czy chociaż napisałem, że sprzedaję te pliki. Jest to projekt, który tworzę i przedstawiam go na MPC, nie daję ŻADNYCH ofert handlu, nie odezwałem się ANI SŁOWEM na ten temat.

Ale sprzedajesz... łamiąc prawa autorskie...

Nie ważne czy w temacie czy nie...

łamiesz je i tyle :>

BukkitSmerf

Opublikowano

@Br3nd 

Kogo oszukujesz ? Po za tym po co robisz prezke plików skoro nie ma do nich dl? Liczysz tylko na lajki...

351161400171085310572.png

oDYVDfv.gif
Opublikowano

@Br3nd 

Kogo oszukujesz ? Po za tym po co robisz prezke plików skoro nie ma do nich dl? Liczysz tylko na lajki...

351161400171085310572.png

Jak widać pliki nie są za darmo , i wznawiam pytanie po co robisz prezke plików skoro nie ma do nich dl ?

Opublikowano

To jest zwykła reklama zapraszająca do zakupienia PACZKI Z DARMOWYMI PLUGINAMI.
Czyli czyste złodziejstwo.

Jak widać pliki nie są za darmo , i wznawiam pytanie po co robisz prezke plików skoro nie ma do nich dl ?

Dokładnie

@1373230489-U611928.pngBR3ND Nie dość że zawartość "pluginy" są darmowe to jeszcze je chamsko sprzedajesz.

Opublikowano

W stworzenie tej paczki chłopak włożył pracę i jeśli chce pieniądze za swoją prace to ma do tego prawo. Sprzedaje po za forum a tu nie podaje żadnej informacji o tym gdzie można je kupić. 

@Karolina_666 być może narusza prawa autorskie. Jak chcą to niech ich właściciele się procesują droga wolna. (I tak im się nie opłaci)

Opublikowano

Nie ?

Tu się chwaliłeś że kręcisz biznes , jeżeli dzięki sprzedawaniu plików robisz biznes to się dziwisz że się czepiamy ?

Opublikowano

W stworzenie tej paczki chłopak włożył pracę i jeśli chce pieniądze za swoją prace to ma do tego prawo. Sprzedaje po za forum a tu nie podaje żadnej informacji o tym gdzie można je kupić. 

@Karolina_666 być może narusza prawa autorskie. Jak chcą to niech ich właściciele się procesują droga wolna. (I tak im się nie opłaci)

@1373230489-U611928.pngBR3ND i tak robi to nielegalnie. Sprzedaje pluginy na licencji Creative Commons czyli to już leci pod prawa autorskie.

"W stworzenie tej paczki chłopak włożył pracę i jeśli chce pieniądze za swoją prace to ma do tego prawo. Sprzedaje po za forum a tu nie podaje żadnej informacji o tym gdzie można je kupić."

Pierwsze twoje zdanie mnie roz....waliło. "W stworzenie tej bla bla bla włożył c**** w dziure i bla bla bla."

Wiesz że taką paczkę idzie zrobić w 30 minut.

Opublikowano

Oh... czyli każdy może łamać prawa autorskie mając w dupie wszelkich ludzi i autorów...

Mentalność polaków... czemu ja żyje w takim chujowym kraju z takimi ludzmi...

Nie ważne jak, byle zarobić...

Prawo autorskie to prawa autorskie, nie łamie się ich i tyle...

Kiedyś może i sama miałam trochę śmiecia na kompie... aktualnie mam wszystko oryginalne i mam zamiar to tak zachować :>

PS:

@1373230489-U611928.pngBR3ND i tak robi to nielegalnie. Sprzedaje pluginy na licencji Creative Commons czyli to już leci pod prawa autorskie.

Zwykła licencja CC, zezwala na zarobek, ale tu mamy do czynienia z odmianą non-commercial :P

PS2: autor odpowiada pod prawem Wielkiej Brytanii a nie polskim.

BukkitSmerf

Opublikowano

@2up

Cóż nie chcę robić spamu bo zaraz wyłapie warna powiem tylko że to nie twój interes czy to narusza prawa autorskie czy nie. To nie działka ZAIKSu więc twórcy musieli by sami domagać się swoich praw a ponieważ to amerykanie to tego nie zrobią. Bo i tak by im się to nie opłacało. Bo oni nic nie zarabiają na tych pluginach.

@2down

I co z tego?

Masz ból dupy?

I tak nie możesz z tym nic zrobić. Nie pójdziesz i nie zgłosisz tego nigdzie. A regulamin mówi że jest zakaz handlu przy użyciu forum.  Może nie zauważyliście ale on wyłącznie opisuje tu swój projekt. Nie ma nigdzie linku do kupienia. To tylko uzytkownicy spamują linkami do jego sklepu. I można co najwyżej dać warna tym userom a nie BR3ND owi. 

Ps. Widzę wysoki poziom kultury w stosunku do mnie.

Opublikowano

Ta Pseudo Projekt

+

+

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/351161400171085310572.png

= Zarobek BR3ND 

Pluginy nie są jego autorstwa 

Też temat był założony dawno temu a on tak sobie  zdnia na dzień zmienił nazwę tematu oraz treść tematu

można zauważyć iż pierwszych 20-30 stron tematu jest pozytywnych 

dlatego może nic mu nie robią zapewne czyta administracja pierwsze strony a  to co się dzieje tu nawet nie zwracają uwagi.

Przejrzałem wszystkie strony i 60% Postów w tym temacie jest zbędnych i wywołanych przez zmiany BR3ND oraz jego oszustwa na mpcforum.

Opublikowano

@2up

Cóż nie chcę robić spamu bo zaraz wyłapie warna powiem tylko że to nie twój interes czy to narusza prawa autorskie czy nie. To nie działka ZAIKSu więc twórcy musieli by sami domagać się swoich praw a ponieważ to amerykanie to tego nie zrobią. Bo i tak by im się to nie opłacało. Bo oni nic nie zarabiają na tych pluginach.

Jak określił by to mój kolega "Ch** Ci w d***".

I tak i tak narusza prawa nawet jak nie w Polsce to może w Kambodży i taka prawda.

@1373230489-U611928.pngBR3ND Aka złodziej.

Opublikowano

Jak określił by to mój kolega "Ch** Ci w d***".

I tak i tak narusza prawa nawet jak nie w Polsce to może w Kambodży i taka prawda.

@1373230489-U611928.pngBR3ND Aka złodziej.

@1373230489-U611928.pngBR3ND już łamał rok temu ale głównie mi chodzi o to iż Administracja nic z nim nierobi

Przyznam iż muszę zgłaszać jego temat przez posty bo samego tematu się nie da dlaczego ?

Nie wiem , możliwe że ma układy z moderatorem.

Bo dzięki temu tematu zyskał 1/5 lajków

Z tematu oraz z spamu w temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...