Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, tak się zastanawiam.

@1373230489-U611928.pngBR3ND masz zgode autorów pluginów na przerabianie? 

Tak patrzeć to plagiat, zeedytowałeś ciężką robote kogoś i jeszcze ją sprzedajesz, szczyt wszystkiego.

YoYo, wszystko to przerobki z dev bukkita, masz cos do powiedzenia?

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm, tak się zastanawiam.

@1373230489-U611928.pngBR3ND masz zgode autorów pluginów na przerabianie? 

Tak patrzeć to plagiat, zeedytowałeś ciężką robote kogoś i jeszcze ją sprzedajesz, szczyt wszystkiego.

YoYo, wszystko to przerobki z dev bukkita, masz cos do powiedzenia?

Patrząc tak na to to każdy serwer który zarabia na vipach narusza licencje tych pluginów. Każdy kto sobie spolszczy plugin już narusza prawa autorskie. 

Każdy kto tworzy paczki pluginów za hajs na zamówienie też narusza licencje. I co? I nic bo twórcom to nie przeszkadza/

@antywarn

Korzystałem z paczek na 1.6.4 jak były jeszcze darmowe ale ja uważam że tego typu paczki są bez sensu bo i tak na żaden publiczny serwer ich nie wgracie a jak w gracie to nikt tam nie bd. grał.

Opublikowano

Jak pobrać tą paczkę plugin-ów ? 

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

Opublikowano

Przypominam, że handel na MPC jest zakazany i w przypadku kontynuacji tego rodzaju rozmów w tym temacie zostaną wyciągnięte konsekwencję.

Opublikowano

Przypominam, że handel na MPC jest zakazany i w przypadku kontynuacji tego rodzaju rozmów w tym temacie zostaną wyciągnięte konsekwencję.

to po co temat otwarty jak br3nd chce kase za to ?

Opublikowano

to po co temat otwarty jak br3nd chce kase za to ?

Bo nie podał linku, jest to jedynie prezentacja.

Proszę nie raportować tego tematu jako handel.

Opublikowano

Nigdzie nie oferuję kupowania tej paczki, nic o tym nawet nie napisałem. Więc proszę o opuszczenie tematu osób z bólem dupska.

Opublikowano

gdzie jest dl do 1.7.2 ?

Download = zapłata (on te pliki zrobił tylko pod zarobek

-

-

-

-

-

Stronę wcześniej ktoś tam do br3nd się przyczepił za przerabianie pluginów i zarabianie na nich.
A ty napisałeś mu że nigdzie nie jest napisane iż są płatne , to znaczy że poprostu wrabiasz ludzi ?
Działasz w taki sposób jak sławne strony z downloadem , prezentujesz plik , no spoko
piszesz nawet w temacie że najbardziej polecane (kiedyś tak aktualnie nie) 
Po prostu napisze tak , najlepszym rozwiązaniem według mnie jest zamknięcie tego tematu.
Zgłaszałem to wiele razy do Administracji mpcforum , lecz rezultatów nie ma .
A br3nd jak oszukiwał ludzi to oszukuje.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

W czym macie problem? zrobił coś, co niektórym się podoba i zarabia na tym, jak macie bul dupska to wypierdalac.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ale mpc forum nie jest od tego aby prezentowac paczki i na nich zarabiac tylko pomagac !!!

Szukam ludzi na serwer:

Grafik

Budowniczy (3)

Moderator

O szczegoly prosze piasc na PW

Opublikowano

Moim zdaniem , on umyślnie robi to aby zarobić i wykorzystuje w tym mpcforum , nikt nie popiera jego paczki a napisał "Najbardziej popierane pliki na forum"

Jestem ciekawy na jakim forum , bo na pewno nie na mpcforum

mpcforum to forum gdzie są boty,hacki,crack,launchery no-premium aby gracze nie musieli wydawać realnej kasy i grać na poziomie innych.

Ale mpc forum nie jest od tego aby prezentowac paczki i na nich zarabiac tylko pomagac !!!

W czym macie problem? zrobił coś, co niektórym się podoba i zarabia na tym, jak macie bul dupska to wypierdalac.

szkoda ze nie mozna pobrac albo nie wiem jak xD

I tak wole swoja paczke

Gdzie link do dowland ?

Paczka jest płatna , dlatego nikt jej nie popiera aktualnie , kiedyś była sławna i często pobierana bo była za darmo i dobra, BR3ND zawsze leciał na kasę

Ps.Słyszeliście o tym serwie BR3ND ciekawe ile postoji mi sie zdaje że z  3 miesiące i zrobi tak samo jak z paczką i będzie płatna rejestracja albo nawet logowanie hehehehhe

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Tak jak kolega @up pisze paczka jest płatna a dostępna jest na stronie xxx w zakładce " pliki serwerowe " .....

oDYVDfv.gif
Opublikowano

nikt nie popiera jego paczki a napisał "Najbardziej popierane pliki na forum"

Nie? Około 70 lajków w ostatni miesiąc gdzie nie było DL w temacie. To 3 razy więcej niż na Twoim koncie. Aktualnie temat jest w TOP 3 lubianej zawartości, za około miesiąc będzie w TOP 2. Więc chyba miałem prawo to napisać, żegnam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...