Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś plugin Enchant Viev na 1.4.2 lub 1.4.4? Potrzebny mi na bukkit'a a taki easy enchant jest po prostu zły, bo można mieć od razu co się chce i to bez tracenia leveli. BR3ND Znalazłem na 1.2.3 ale nie działa, za stara wersja, możesz poprawić? http://adf.ly/CBnV7

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

EnchantView v3.6.0/v1.2.3 for Minecraft 1.4.2

Umiesz czytać ?

Ty nie rozumiesz v1.2.3 to wersja pluginu a nie minecraft.

Mój autorski plugin (bukkit) ItemShop [LINK], w sprawie pluginu pisać na PW lub na GG: 42337530

Opublikowano

To czemu nie działa? :( Wkładam do folderu plugins a potem nie działa. Muszą być permisje dla admina? Jak coś w grze znajduje mi ten plugin, tzn. ze bukkit go akceptuje, ale czemu nie widac na co zenchantuje? Wzalem /help enchantview potem wyswietla sie jedna komenda /doesenchantviewexist uzylem jej i nadal nic

Opublikowano

Ludzie, pobierzcie se łatkę pod 1.4.4, to takie trudne, ? . Instalator wszystko sam zrobi za was, ;) .

PS. Wielki szacun za tak zgraną i ułożoną paczkę, korzystam, i stawiam serwer RPG na tej paczce, (kilka pluginów usunąłem bo do klimatu nie pasowało) , .

Opublikowano

Breeend. Jesteś niemożliwy. Tyle Ci się chce pisać, ja oczywiście pobieram twoje pliki... Ponieważ mam szacunek do twoich pliczków i do Ciebie, widać że jesteś ogar i wiesz co oznacza gra minecraft. Szacun. Leci Lajk :P

Opublikowano

Download do pełnych plików jak i do łatki 1.4.4 V2.3 jest już dostępny w temacie. :) Reszta jak na razie się uploaduje. Ten silnik pod względem obciążenia działa 2x lepiej niż poprzedni.

Opublikowano

Wcześniej pisałeś:

Gdzie spam "BR3ND kiedy pliki na 1.4.4?" ? :(

to:

BR3ND gdzie pliki na 1.4.5(z pełnym bukkitem? :( (wiem, nie ma bukkita stabilnego na 1.4.5)

Tak na serio to czemu gdy CO KOLWIEK zmienie w permissions.yml to pisze mi komunikat Internal Server Error? BO mnie to już tak wku$%%$# że mam sie rozpędzić i jeb%##ąć w ściane z całej siły ..

svh03y.jpg

Opublikowano

Wcześniej pisałeś:

to:

BR3ND gdzie pliki na 1.4.5(z pełnym bukkitem? :( (wiem, nie ma bukkita stabilnego na 1.4.5)

Tak na serio to czemu gdy CO KOLWIEK zmienie w permissions.yml to pisze mi komunikat Internal Server Error? BO mnie to już tak wku$%%$# że mam sie rozpędzić i jeb%##ąć w ściane z całej siły ..

Może jeszcze dziś wrzucę z BETA R-0.2 (najstabilniejszy). Ten błąd masz, ponieważ nie wgrałeś najnowszego PermissionsEX, który jak w V2.3. ;)

Opublikowano

Tak te pliki są najlepszymi które do tych czas widziałem. Inne były to pliki zrobione w ten sposób

1.Pobieram Bukkit- 1min

2.Pobieram 40 byle jakich pluginów- 5min

3.Tworze plik startowy i dodaje pluginy-3min

4.Gotowe ciesz się swoim serwerem dzięki mojej paczce która jest 100% ENG i której zrobienie zajeło mi niecałe 10 min

Heh :D

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...