Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomocy ! wpisuje /pex user <nick> group set Wlasciciel ale pisze ze nie mam do tego permission jak ustawic siebie na wlasciciela ???

Opublikowano

Pomocy ! wpisuje /pex user <nick> group set Wlasciciel ale pisze ze nie mam do tego permission jak ustawic siebie na wlasciciela ???

Ustaw sobie w konsoli. Wpisujesz to samo tylko bez "/", potem już będziesz mógł z tamtego nicku normalnie innym ustawiać rangi.

Opublikowano

HELP! MAM PROBLEM! Kiedy próbuje ustawić np.Właściciela w konsoli to sie pokazuje lista komend , a jak tak robie w minecrafcie to tak samo mam! Mimo tego ze ustawilem w Notepad++ user: grZbordas group: Wlasciciel , to i tak nie mam dostempu do komend! Pomocy :(

!

Opublikowano

Chyba parę pluginó nie działa z czego wiem to:

Coloredsing i NPC.

ColoredSign nigdy nie było w mojej paczce i Citizens jest tymczasowo usunięte, ponieważ jak na razie nie wyszła stabilna wersja.

Opublikowano
Error in command syntax. Check command help.

Mam problem !

Wpisuje w konsole pex user RedziQ Head_Admin i pisze: Error in command syntax. Check command help.

Pomocy ! Brend :D

#teams4bal

Opublikowano

Mam pytanko, a mianowicie.. komendy w WorldGuard/WorldEdit też spolszczone ?

Nie. Zresztą jakby to wyglądało z praktycznej strony...

Emm.Wie ktoś może (mam tą paczkę na serwerze craftserve) jak włączyć pvp na całą mapę bo u mnie jest cały czas wyłączone i się bić nie da.

Jak masz tylko jedną to ustaw w server.properties.

Mam problem !

Wpisuje w konsole pex user RedziQ Head_Admin i pisze: Error in command syntax. Check command help.

Pomocy ! Brend :D

Zamiast Head_Admin wpisz Head Admin.

Opublikowano

Siema. Wystarczy ściągnąć te 3 pluginy co jest standard, łatka do wersji... i pliki serwerowe?

A tak przy okazji szukam osoby, która zna się bardzo dobrze na minecraft'cie i chciałaby mi pomóc rozkręcić serwer :)

Proszę o kontakt na gg 148598 lub na pw

xxx :) Zapraszam

Pomocy przy forum, głównie ze stylem

Pisać na gg 148598 lub Steam: chicki456

Opublikowano

Siema. Wystarczy ściągnąć te 3 pluginy co jest standard, łatka do wersji... i pliki serwerowe?

Yyy, to nie są pluginy.. Jest paczka standard jak i zwykła. Wybierasz którą chcesz. Łatka jest po to, aby bez pobierania całej nowej paczki zaktualizować na nową wersję.

Opublikowano

BR3ND- tą paczkę wrzucić do pliku plugins czy gdzie??

wytłumacz mi proszę tu lub na pw albo gg 148598

Pomocy przy forum, głównie ze stylem

Pisać na gg 148598 lub Steam: chicki456

Opublikowano

BR3ND- tą paczkę wrzucić do pliku plugins czy gdzie??

wytłumacz mi proszę tu lub na pw albo gg 148598

Jak masz na hostingu to podmień folder plugins.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...