Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Wszystko co dotyczy War Rock Private Server Project !

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Mam prośbę możecie mi podać najnowszy "UpdaterWRPSP" bo pisze mi że "Nie można utworzyć pliku który już istnieje" Albo "Nie można znalesc pliku".Za link dam lajka

• Odpowiedzi 679
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, chce stworzyc priv serva, mam pliki lecz brakuje mi wpisow do phpmyadmin>mora1212>SQL. Bardzo o to proszę.

//To nie ma nic wspólnego z tym serverem. Załóż osobny temat z prośbą o to :) ||Epean

Opublikowano

@INFO proszę nie pisać do mnie na PW (na MPCforum) w sprawach WRPSP, od tego jest strona wrpsp.eu. Każda taka wiadomość będzie traktowana przeze mnie jako spam i zgłaszana.

Pozdrawiam JacoH (GM na WRPSP)

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

pierwsza rzecz mój drogi , to błąd w wypełnieniu formularza ..na waszej stronie.

A dróga to taka że poprostu napiszcie dlaczego server jest obecnie offline , z tego co widzę to nigdzie nie ma informacji z jakiego powodu został wyłączony

Opublikowano

@Up, 2 Up. Zobaczcie czy macie ten plik w danej lokalizacji. Jeżeli nie zgłoście się z prośbą o właśnie ten pliczek :)

Pozdrawiam.

Mam ten plik bo właśnie przed chwilą sprawdzałem.I gdy znowu odpaliłem dalej jest tak ;/

Opublikowano

plik sie nazywa tak samo jak na screenie, ale gdy się rozpoczyna patchowanie to zmiena się jego nazwa na "DSETUP.dll.PendingOverwrite" a błąd po chwili wyskakuje:

Could not find file 'C:\Users\PC\Downloads\WR_PSP_Beta\WR_PSP_Beta\System\DSETUP.dll.tmp'.

239069.jpg

Opublikowano

Sprawdziłeś czy nazwa pliku się zgadza ? Może nie masz takiej końcówki jak na Screenie.

Zgadza się ale dalej jest taki sam błąd nie wiem dlaczego.Już od nowa rozpakowywałem i dalej jest tak samo.

Opublikowano

Siema

Zajestrowalem sie dzisiaj do gry i gdzie wpisuje w grze passy wychodzi ze podaje zle haslo wszystko dobrze wpisuje a kiedy wchodze options i game to nie ma zadnych listy serwerow a serwer pokazuje przed startem ze jest online. prosze o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

pierwsza rzecz mój drogi , to błąd w wypełnieniu formularza ..na waszej stronie.

A dróga to taka że poprostu napiszcie dlaczego server jest obecnie offline , z tego co widzę to nigdzie nie ma informacji z jakiego powodu został wyłączony

Po pierwsze to opisz bardziej ten błąd (Tu albo JacoH'owi na PW)

Po drugie to jest prywatny serwer a nie global i oni nie muszą się nam tłumaczyć czemu go wyłączyli ;)

a jeżeli to napiszą to tylko będzie z ich dobrej woli ;)

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Witam, mam problem :

Po dokładnym zakodowaniu pliku items.bin wyskakuje błąd: Checksum error. Check your files. D:WrPSP_beta/data/items.bin

Czemu ten blad wyskakuje zmienilem tylko rozrzut i odrzut scorpionow a takrze podwoilem pole razenia granata nic wiecej.

"Jestem tak szybki, że zeszłej nocy, gdy wyłączyłem światło, byłem w łóżku zanim zrobiło się ciemno." - Muhammad Ali

Opublikowano

Da się w jakiś sposób ominąc to zabiezpiezcenie? A i czy sa to tego jakies hacki bo zauwazylem kolesia ktory gral ze mna w team i na 20 zabitych 20 to HEADy wiec wydaje mi sie to troche dziwne

"Jestem tak szybki, że zeszłej nocy, gdy wyłączyłem światło, byłem w łóżku zanim zrobiło się ciemno." - Muhammad Ali

Opublikowano

Da się w jakiś sposób ominąc to zabiezpiezcenie? A i czy sa to tego jakies hacki bo zauwazylem kolesia ktory gral ze mna w team i na 20 zabitych 20 to HEADy wiec wydaje mi sie to troche dziwne

Myślę że nie da się w "jakiś" sposób ominąć te zabezpieczenia nawet jeżeli tak to team tak szybko to na prawi że nawet nie zauważysz.Co do tego gościa co niby miał 20 heady to na pewno miał szczęście lub ma wytrenowanego skill'a

Opublikowano

Siema. Czemu jak ja wlaczylem warrocka psp i sie zalogowalem i po tym wybralem serwer to mi wyskakuje napis CLIENT VERSION ERROR!

Bedzie 5 w profilu i pare likow za pomoc

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...