Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Wszystko co dotyczy War Rock Private Server Project !

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 679
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wyłącz anty wirusa uruchom ten program jako administrator wrzuc go na dysk np u mnie (dysk) C pobierz ten upadleter :) (zamień go ten stary na nowy [wyrzuc stary wrzuc nowy] )

http://www.sendspace.com/file/0s553l

https://www.virustot...sis/1350240243/

Nie działa mi pobrałem to i i tak mi pisze " nie można połączyć sie z serwerem pach'y "

Opublikowano

Ten warrock pl to jest dla Polskich hakorow a nie dla normalnych ludzi , kiedys bylem na tym warrocku chyba z 2 razy i od Admina dostalem banki bo hakowal i jak tu kurwa grac w co kolwiek .Pajace jestescie i tyle !

// takie posty to spam ;) || areq94pl

Opublikowano

Ja powiem tak. GRałem sporą ilość czasu nie hakowałem ,bo haki nie działają ,a tu nagle ban za używanie haków co jest? Bany rozdają za free ,ale jeśli ktoś naprawde używa cheatów to jest bezpieczny. Radzę wam zmienić serwery.

Opublikowano

GRałem sporą ilość czasu nie hakowałem ,bo haki nie działają ,a tu nagle ban za używanie haków co jest?

podkreśliłem Ci w Twojej wypowiedzi kawałek zdania, który tłumaczy przyczynę Twojego bana - próba uruchomienia cheata, bo skąd niby wiesz, że nie działają, nie?

Opublikowano

Siemka jeśli ktoś wie jak np. zmniejszyć recoil w broni przez plik items.bin w dacie to powiedzcie i jak znacie obejście to też napiszcie :) Proszę o pomoc

Problem !! Plik 'C:\WRPSP\System\DSETUP.dll.tmp' już nie istnieje' co jest ?? Proszę o pomoc !!!!

musisz usunąć cały folder system i włączyć launcher :D miałem taki sam błąd

Mam pytanie dlaczego np jak chtoś gra w WRPSP i jest np z niemiec to go nie widze? tylko polaków widze :)

Opublikowano

dragon. Lepiej nie modyfikuj items.bin uwiez mi^^ jakis czas temu byla plaga ludzi modyfikujacych ten plik, pozniej admin cos wprowadzil i kazdy bana dostal xD

cheaty itp. do podwyzszenia skilla nie prowadza, a wrecz przeciwnie. Jak bedziesz grac duzo i systematycznie to wkoncu bedzisz wymiatac.

Co do niewidzialnych niemcow. Zapewne widzisz u nich ping 0. Sprobuj odblokowac porty.

Sorry za błedy(jak sa) ale jestem na komie i mam male przyciski na qwerty ;D

snikersproject1.png
Opublikowano

dragon. Lepiej nie modyfikuj items.bin uwiez mi^^ jakis czas temu byla plaga ludzi modyfikujacych ten plik, pozniej admin cos wprowadzil i kazdy bana dostal xD

cheaty itp. do podwyzszenia skilla nie prowadza, a wrecz przeciwnie. Jak bedziesz grac duzo i systematycznie to wkoncu bedzisz wymiatac.

Co do niewidzialnych niemcow. Zapewne widzisz u nich ping 0. Sprobuj odblokowac porty.

Sorry za błedy(jak sa) ale jestem na komie i mam male przyciski na qwerty ;D

dzięki co do tych niemców to widze ich ping 999 :D a z tym items.bin kolega go modyfikuje i poprostu podmieniam ten plik i dziala.

a kiedy ja modyfikuje ten plik to wyskakuje mi błąd: FILE CHECKSUM ERROR. PLEASE CHECK YOUR FILES! [D:\Gry\WR_PSP_Beta\DATA\ITEMS.BIN

Opublikowano

Gdy próbuję załączyć WRPSP wyskakuje mi błąd, że wystąpiły problemy z aplikacją VVarrock.apk i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.

I teraz masz do wyboru " Wyślij raport o błędach " lub " Nie wysyłaj " i nie działa ;(

Opublikowano

Gdy próbuję załączyć WRPSP wyskakuje mi błąd, że wystąpiły problemy z aplikacją VVarrock.apk i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.

I teraz masz do wyboru " Wyślij raport o błędach " lub " Nie wysyłaj " i nie działa ;(

a masz wyłączonego antywirusa??

+jeżeli masz Windows Vista/7 to uruchom WRPSP jak Administrator ;)

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

podkreśliłem Ci w Twojej wypowiedzi kawałek zdania, który tłumaczy przyczynę Twojego bana - próba uruchomienia cheata, bo skąd niby wiesz, że nie działają, nie?

Tylko ja nawet nie próbowałem uruchomić żadnego cheata ,szkoda fatygi na serwer wyszły już o wiele lepsze serwery na których nie ma co 2h off

Opublikowano

Witam, chcialbym sie zapytac ktore pliki i w jakim folderze odpowiadaja za polaczenie z danym serwerm (chcialbym je podmienic od kolegi). Pytam poniewaz moj prbolem polega na tym ze pobralem priva i zamiast z ich serwerami laczy mnie z wrpsp, nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Z gory dziekuje za pomoc

Opublikowano

Nie chce mi się przekopywać przez stertę waszych komentarzy...Mam pytanko jak to jest z tym WR lepszy od publika mniej hackerów co i jak? Polecacie?Server raczej dostępny? Lagi małe?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie chce mi się przekopywać przez stertę waszych komentarzy...Mam pytanko jak to jest z tym WR lepszy od publika mniej hackerów co i jak? Polecacie?Server raczej dostępny? Lagi małe?

Powiem ci tyle małe lagi serwer polecam mniej hackerów ale nie wiem ja np. niewidze opcokrajowców którzy w to grają. Jeśli umiesz modyfikować items.bin to to działa sam skorzystałem :D Ale przeważnie niema hacków ani zmodyfikowanych hacków :)
Opublikowano

Powiem ci tyle małe lagi serwer polecam mniej hackerów ale nie wiem ja np. niewidze opcokrajowców którzy w to grają. Jeśli umiesz modyfikować items.bin to to działa sam skorzystałem :D Ale przeważnie niema hacków ani zmodyfikowanych hacków :)

edycja items.bin juz nie dziala od dawna

Opublikowano

Mógłby mi ktoś pomóc ponieważ gdy włanczam wrpsp to wyskakuje mi " nie można połączyć się z serwerem patch"y " prosze o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...