Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosby problemy pytania.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie moge sie zalogowac na stronie bo wogole nie chce mi sie wlaczyc i do gry tez juz nie moge wejsc pewnie jaks naprawe robią.Moj kolega tez tak ma wiec to jest naprawa raczej albo coś innego.

• Odpowiedzi 593
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy będzie można się zalogować w grze??? Bo ja jakoś nie moge.

1a582fd615e324f54ac09166d9365b910.1.gif

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano
Kiedy będzie można się zalogować w grze??? Bo ja jakoś nie moge.

Ale opisz dokładniej. Dajesz connect i wpisujesz passy i warrock ci się zacina ? Ten błąd na 100% zostanie naprawiony w następnym patchu ale komu s ię chce tyle czekać, może pomoże ci przeinstalowanie gry.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Jak wciskam connect to wpisuje swoje passy klikam OK i nie wlogowywuje się. Wogóle nic się nie robi.

Pomocy!. Nadal nie naprawione.

PS.Kiedyś też miałem taki problem ale włączyłem warrock'a ponownie i działo. A teraz włączałem już 5 razy od nowa warrock'a i nadal ten problem mam.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Mam problem . Włączam WarRocka wszystko okej . . . Daje Connected . . . Trzeba wpisać login i chcę go wpisać i mi nie chcą literki wejść w login tylko słychać coś i niewiem co zrobić . . . Może to być związane z tym że na moim kompie zostało zbanowane 10 kont , czy mogłem dostać bana na IP ??? Proszę pomocy chętnie wstawie plusa tylko JAK . . . ? ? ?

Opublikowano

Ma ktoś taki przypadek jak ja że nie może zalogować się od dodania tego nowego patcha??

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ile można to powtarzać K2 coś kombinuje i nie mozna wejść do gry.Czy to takie trudne do zrozumienia bo ja myśle ze nie

Opublikowano

Pomocy nie mogę się zarejestrować

Wchodzę na strone https://www.gamersfirst.com/register/index.php?g=5

Wypełniam wszystkie pola , przepisuje kod i wyskakuje mi zawsze taki błąd na czerwono

Uppercase letters and special characters are not allowed in your username.

Objetnie co wpisze czy Krwawy , Skalpel , Dupaaax , bodzio , i wiele więcej i za każdym razem wyskakuje ten blad

Co źle robię ?

Bardzo proszę o szybką pomoc

Opublikowano

username lub nickname - te obydwa muszą zawierać cyfry

------------------------------

Pomogłem??

Daj 5 stars

Opublikowano
i powiedżcie czy ten nowy patch jest potrzebny . . .

Omg, ten patch zmniejsza ilość cziterów. I na dodatek dodaje jakieś nowe mapy, albo zabiera nam bronie jak było ostatnio;/

95 rok. Masz już 13 lat i takie głupie posty piszesz ;/ ?

k2networkiv2.png
Opublikowano
I co kurde , i co , dalej mam to samo a tak niby chodzi. Mam prośbę nie podawajcie fałszywych informacji i powiedżcie czy ten nowy patch jest potrzebny . . .

No raczej my nie mamy wpływu na nowe patche bo one instalują sie automatycznie!!!

Ludzie których cenię:

Opublikowano

Teraz sprawdzałem i mam 2 ostatnie kąta zbandowane.Dlaczego jak miałem na nich tylko bana na 24H??Czy to jest ban na IP??

Ludzie których cenię:

Opublikowano
Teraz sprawdzałem i mam 2 ostatnie kąta zbandowane.Dlaczego jak miałem na nich tylko bana na 24H??Czy to jest ban na IP??

Nie raz jest tak że dostajesz bana na 24 h a potem na zawsze. Jeżeli używałeś na tych kontach haków to tym bardziej się nie dziw.

k2networkiv2.png
Opublikowano
Nie raz jest tak że dostajesz bana na 24 h a potem na zawsze. Jeżeli używałeś na tych kontach haków to tym bardziej się nie dziw.

Na tych kątach miałem po 1 banie na 24H działały obydwa aż do zainstalowania tego patcha ku-de

Ludzie których cenię:

Opublikowano
Mam problem po update ostatnim nei moge sie zarejstrowac ;(

Pewnie zbandowali ci konto tak jak mi 2 i mojemu koledze.Miałeś na nim bana na 24H??

Ludzie których cenię:

Opublikowano

Jak napisać do Warrocka aby mi bana zdjeli ;/ jeszcze ticketa nie pisałem a z anglikiem troche nie zabardzo mi idzie ;/

Opublikowano

poszukaj w koszu byly tematy a i musisz wbic w szukaj latwiej bedzie aha a za Ticket płaci sie już 3.5 euro

Opublikowano
Jak napisać do Warrocka aby mi bana zdjeli ;/ jeszcze ticketa nie pisałem a z anglikiem troche nie zabardzo mi idzie ;/

Chciałem tylko powiedzieć że jeżeli nie masz premki to nawet się nie wysilaj bo i tak na 99% ci konta nie odblokują. A jeżeli masz premium albo retaila

to w tickecie umieść:

1. username

2. obecny password

3. i odpowiedzi na pytania

k2networkiv2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...