Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot)

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up zainstaluj czystego metina i poproś Misiekantosa żeby dal Ci blokade 1.5

Nie instaluj tej blokady by padmak czy jakoś tak

zobacz sobie na czystym patchowanym metku

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Na czystym spaczowantym metku mi nie działa. Bez blokady bez niczego. Odpala się, loguje mi postać i tyle. Nie ma opcji bota. Na XP najwidoczniej nie działa.

Opublikowano

Up zainstaluj net fameworka 3,5-40

oraz biblioteki c++

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

c++ dla aplikacji 64 bit też ?

Windows installer ?

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

No c+= dla 64 bitowych aplikacji i Windows installer

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

@Rafal kurwa reinstalowałeś windowsa czyli musisz się jeszcze raz zarejestrować posłuchaj co mówie ale skoro wiesz lepiej

@upp hmm.. w pierwsyzm polu server -1 drugie pole to ch a 3pole to slot

ewentualnie zaznacz "if login doesnt i wpisz normalnie serwer np jak grasz na 2 to z zaznaczoną opcją wpisujesz 2

Mowisz nie prawde bo dawniej zmienialem wina i nie musialem robic nowego konta specjalnie ale zrobilem teraz i wyskakuje mi taki blad "Fehler biem Verbinden mit der Datebank! Error conecting the Database ! "

O co w tym chodzi ?

Opublikowano

mam ten net framework 4 i nadal mi nie działa jeszcze na czystym metinie sprawdzę

@EDIT

I na czystym metinie też nie działa POMOCY !!!!!!!!!

Opublikowano

witam mam problem blokuje hs odpalam bota bot siie wlacza i posmiga 3 sekundy a tabelki z opcjami nie ma prosze o pomoc dam like

<iframe id="baneriframe" src="//imgsu.com/?clr=ECAF69&pptoken=1PDJX74VSIP8H" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none;background-color:#ECAF69;overflow:hidden;width:770px;height:240px;"></iframe>

Opublikowano

Mowisz nie prawde bo dawniej zmienialem wina i nie musialem robic nowego konta specjalnie ale zrobilem teraz i wyskakuje mi taki blad "Fehler biem Verbinden mit der Datebank! Error conecting the Database ! "

O co w tym chodzi ?

Może firewall Ci blokuje wyłącz zapore systemową itd

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Czy jest jakaś wersja bez keyloggerów, blokowania mpc działająca?

Bo już wiele razy słyszałem o znikaniu itemów z kont itp.

Mógłby dać ktoś dobrego linka?

MPC <3

Opublikowano

@up KURWA NAJWIDOCZNIEJ NIKT NIE UMIE CI POMÓC I NIE SPAMUJ ZAŁÓŻ SOBIE NOWY TEMAT

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

O co w tym chodzi ?

Mówi prawdę! Ja też tak miałem i założyłem nowe konto i śmiga !

Opublikowano

Mi wszystko działa tylko, że podczas logowania automatycznego na postac widzę już wszystko i po chwili wyrzuca z metina i tak w kółko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...