Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot)

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciągle to samo dob rze wpisałem w ustawieniach

@Edit

Problem rozwiązany w zakładce Security nie może byćć zaznaczone

Exit if no red potts left

Czytałem i źle zrozumiałem z tąd te problemy

Opublikowano

Niby wszystko ok ale...

Gdy odpalam bota i wpisuję login i hasło do konta w metinie i klikam start metin2 without bot to włącza mi metina do wybierania serwerów.

Wpisuje login, hasło, wybieram postać i jestem w grze i nic się nie robi.Nie mam menu bota tylko cały czas to okno z start metin2 without bot.

A w ogóle co mam wpisać w Serwer, ch i Slot(0-3)

Opublikowano

Serwer np. Grasz gromo S10 to wpisujesz liczbę 9 ------- odejmujesz 1

ch wpisujesz chanel :/

slot 0 = pierwsza postać

Musisz kliknąć krzyżyk i wtedy zapisze ci się konfiguracja z passami .

Windows 7 32bit

Odpalałeś ze zgodnością windows XP sP3 i jako administrator ?.

Opublikowano

A ja chciałem zapytać (bo chyba nie ma tego w tym temacie ani w odpowiedziach) czy bot działa też na privach? I o co chodzi z tym, że ten plik to keylogger i blokuje MPC?

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

A spróbuj nie odpalać jako administrator . I odznacz tryb zgodności .

to nic nie da.

@top

masz wyłączone wszystkie anty wiry, fire walle, zabezpieczenia itd.?

Anty wiry lubią robić takie wtyczki, że usuwają niezbędne pliki w folderze, bo uznają je za wirusa, (sam hack też jest wirusem) .

Opublikowano

Chyba potrzebije waszej pomocy. Pobrałem M2Bob 1.2. Uruchamiam -> i niestety po zalogowaniu do metina nie pojawia mi sie 2 okno bota (tak jakby nie widzial postaci). Poczytałem i sciagnalem wersje 1.1.2 i podmienilem pliki. Teraz mam blad mowiacy coś o infolog. Bardzo chcialbym zeby udalo mi sie to zainstalowac i uruchomić. Proszę o pomoc bo w temacie botowania hackowania i innych jestem zielony

1683786366.png
Opublikowano

Mam pewien problem, a mianowicie, przy zapełnieniu całego ekwipunku przedmiotami wraca się do miasta(Do handlarki). Ale nie sprzedaje przedmiotów tylko czeka pod nią . Wiecie może jak zrobić, aby tego "Błędu" Nie było ?

Opublikowano

Jakbym mógł prosić o linka do zablokowania HS'a to był bym bardzo wdzięczny, bo mam taki sam problem jak koledzy wcześniej, włącza mi się bot, loguje się, włącza się metin ale nie wyskakuje mi okienko z opcjami bota i mapką ... ;x może block HS'a pomoże...

Opublikowano

Po zalogowaniu na postac, nie wyswietla mi sie drugie okno bota (to z mapa itp). Podmienilem plik z wersji 1.1.2, do wersji 1.2, lecz wtedy nie wykrywa mi clienta gry, wiec bot nie uruchamia metina.

Windows xp, sp3, mam obejscie hs.

Opublikowano

Jak odpalić to z KamerModem? Jak odpalam z normalnym spatchowanym metkiem to normalnie wszystko działa, a jak chce po spatchowaniu metka zainstalować KamerModa i później odpalić M2BOB to metin mi sie patchuje... i pojawia takie okienko m2bobjpg_rehrxns.jpg po czym wlacza sie bez kamer moda.

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...