Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot)

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy można tego używać bez blokady hs bo z blokadą nie chce pokazać się okno bota

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam coś takiego.

uprzedam ze mam połączenie z internetem i nawet resetowałem kompa 2 razy i to samo..

passy wpisuje prawidlowe

post-354015-0-68808600-1334246370.png

Opublikowano

nowe konto załóż no stronie

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

zakładałem 2 nawet nowe i to samo, moze ktos podac jakies testowe passy ktore mu działaja?

Opublikowano

Cześć mam pytanie a mianowicie, wchodzę na ten link register i wychodzi mi coś w ten deseń

Wytłumaczył by mi ktoś o co chodzi?

This Account Has Been Suspended

Opublikowano

Wydaje mi sie ze zawiesili strone glowna , a bot uruchamia sie poprzez polaczenie konta z serwerami tej o to strony, przez co nie dziala aktualnie nikomu nawet jesli przeinstaluje sie metka itp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

m2bob CHWILOWO nie działa ...

Oto informacja która jest zamieszczona na oficjalnej stronie bota : www.m2bob.net

Hi guys i'm sorry for the server shutdown.. but we move to a bigger and better server... cuz this hoster supspended our account couse of to high cpu and memory usage. Come back soon.

Musimy czekać ...

Opublikowano

Czesc, Pomoze mi ktos , wiecie oco chodzi z tym bledem ??

http://imageshack.us...703/bladub.png/

Bedzie wdzieczny za pomoc

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

@up

I tak dalej to samo wyskakuje ; ((

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Sciagalem z 5 razy i ten sam blad ;/

oqyn4g.png

Noe

Opublikowano

@ up

M2bob M2bob ? NIe nie moge

oqyn4g.png

Noe

Opublikowano

No to jak na stronie nie możesz to coś od konta masz jeszcze jedno:

login: mpcforum

hasło: mpcforum

Mi działa

ZBIERAM

11949856271997454136tas.png

Opublikowano

Wyskakuje mi te białe okienko z tymi błedami co u innych wytłumaczy mi ktoś o co chodzi ? co trzeba zrobić krok po kroku.

Na samym dole pisze run-exception keyerror 28 czasami 27

Chcesz kupić yangi na serwerze nawia.pl lub revios.pl ?
Wejdź na stronę i sprawdź ceny
http://bit.ly/1QZESDK

Opublikowano

ma ktoś jakąs dobrą blokade hs do tego botka ? bo na blokadzie 100% nie działa

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

UP czekaj do 00:00 załóż nowe konto i na 100% będzie Ci chodzić tylko zaczekaj do północy .

Opublikowano

Siema

Mam taki problem przes ostatni kilka dni bot normalnie działał a dzsiaj klikająć play bot sie loguję po czym wyłancza metina i znowu się loguje i tak w kółko(dodam jeszcze że nagle windows 7 pokazał mi że mam piracką wersje i mam czarną tapete)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...