Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot)

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy panowie

Mam metka full aktualizacja

wgrany bypass

odpalam metka botem

normalnie loguje sie wyswietlaja sie okna bota

i moze 5 sekund pochodzi i wylacza mi sie metek ;/

czym to spowodowane ?

Teraz instaluje net frameworka 4.0 moze to pomoze

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Mam problem z botem. W trakcie odpalania metina wyskakuje mi jakis LOG i wyłacza sie metin.bez-tytubu.jpg

Odpal go na czystym metku bez kamer moda.

for-ever

33608.png

19072.png

Opublikowano

Witam. Mam problem z botem. W trakcie odpalania metina wyskakuje mi jakis LOG i wyłacza sie metin.bez-tytubu.jpg

Wgraj od nowa metka spatchuj i zrób kopie

w tym metku którego będzie używał bot zablokuj hs

Uruchom bota, po uruchomieniu bota metin na którym bot pracuje jest nie do użytku zwykłego dlatego kopia.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

@Kamil ustaw opcję (ikonka wygląda jak w metku automat) i dzięki temu będzie bił moby ;P

Masakraaa po 20kb/s nowa wersja się pobiera . .

Powinno się pobierać po 400kb tak poprzednio było ; xx

@A Sorry ;P zmieniłem IP na Wielka Brytania(manchester) dlatego taki transfer hehe ;dd

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

zobaczylem tez ze na spatchowanym full metku i wogole m2bob 1.2 ten co teraz jest wlafcza sie wszystko ok ale po zalogwaniu na postac gdy ma wyskoczyc okno bota wylacza sie i tak w kolko.

Opublikowano

Jak się odblokowuje strony np. mpcforum.pl? Może ktoś napisać tą komendę.

76561198021931063.png

Akceptuje każde zaproszenie do znajomych...

Masz problem, nie wiesz co zrobić? Napisz, postaram się pomóc...

Pozdro Shiven :P

20 postów - TAA

50 postów - TAA

75 postów - TAA

100 postów - TAA

125 postów - TAA

150 postów - TAA

200 postów - NIEE

Opublikowano

Jak się odblokowuje strony np. mpcforum.pl? Może ktoś napisać tą komendę.

Uruchom>cmd>route delete 176.9.9.227

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

odpalam bota 1,4 i odrazu przestaje działać

mogę dać tylko zamknij, mam viste, a na drugim kompie na xp włączyłem ale to samo tylko że wyskakuje odrazu opcja "Nie Wysyłaj"

wie ktoś o co chodzi?

Opublikowano

@UP Ogarnij sie wieśniaku. Takich jak Ty wszyscy olewają więc nie spinaj się że ktoś nie chce Ci pomóc. Spójrz pierw jak się zachowujesz... trochę kultury. Wyszła nowa wersja i śmiga zaj***cie na Win 7 Home Premium x64

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

no wlasnie nie przy uruchomieniu i wogole ok po zalogowaniu postaci chce sie wyswietlic okienko z botemy i wychodzi i tak w kolko -,- a wczesniej wszystko mialem dobrze z innymi wersjami.

Opublikowano

Nowa wersja jest 1.2 ,ale coś przerywa podczas sciagania

Pomoglem daj Like szukam znajomego do grania na serwerze Turisas wymagania? ;d wiek 15-16+ skype/Ts3

Opublikowano

Hmm odpaliłem to ustrojstwo tyle, że loguje mi się i jestem około 3sek w grze i kick , tak cały czas mam to całe HS zablokowane ale nie wiem czemu kicka ?

Czarny chleb i kawa

Opublikowano

o co chodzi z tym

na drugim kompie chce odpalić bota, bo na tym co aktualnie siedze chce robić coś innego i mam problem

wpisuje passy w bocie daje logowanie i pisze błąd połączenia z bazą danych lub "twój pc nie jest zarejestrowany"

jak mam teraz odpalić to?

@edit

dobra bot się odpalił ale zaś nie ma okienka, w którym się ustawiało opcje bicia i dawało start ...

@edit2

gówno

podziała 5 sek i metin się wyłącza

Opublikowano

o co chodzi z tym

na drugim kompie chce odpalić bota, bo na tym co aktualnie siedze chce robić coś innego i mam problem

wpisuje passy w bocie daje logowanie i pisze błąd połączenia z bazą danych lub "twój pc nie jest zarejestrowany"

jak mam teraz odpalić to?

@edit

dobra bot się odpalił ale zaś nie ma okienka, w którym się ustawiało opcje bicia i dawało start ...

@edit2

gówno

podziała 5 sek i metin się wyłącza

to chyba kazdy ma trzeba czekac na nowa wersje :/ w dodatku jest juz limit 2 metki wlaczone max chyba ze wykupicie premium. czuje ze jeszcze troche i bedzie platne jak em2 i znowu nie bedzie dobrego exp bota za free.

Opublikowano

Ja znów mam taki problem że gdy odpalam bota wyskakuje błąd (program przestał działać) reinstall itp nie pomaga.

Wcześniej bot działał. I mam takie pytanie czy to prawda że w bocie jest keylogger?

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Nowicjusz
Opublikowano

No już dodali Fish Bota ! Super ta wersja, u mnie działa opór! kto ma problemy niech pamięta że najlepiej na Win 7 odpalić i na czyściutkim metku bez żadnych obejść,modów i innych syfów, tylko założyć trzeba koniecznie nowe konto na tej oto stronce http://m2bob.net

W celu uniknięcia bana korzystajcie z opcji Anty-Ban !(bo wiele frajerów tylko czeka żeby nagrać filmik, lub zrobić screena i was udupić)

Miłego Bocenia Pozdro!

Jeśli pomogłem daj "Lubie To". :):):)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...