Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot)

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Botek chodził mi dobrze dopóki nie zainstalowałem fishbota M2Fish w wersji 4.x.x by ErpeL. Teraz jakiego bym M2Boba włączył to wyskakuje mi okienko :

''M2Bob Launcher przestał działać" i do wyboru "Wyszukaj rozwiązanie online" i "Zamknij program". Nawet jeśli kliknę Login-Bot Server bez wpisania hasła itd.

to wyskoczy to okienko. Reinstalowałem Metina, usunąłem wszystko co związane z M2Fish, pobrałem jeszcze raz M2Bob i zrobiłem nowe konto, ale nic nie

pomogło : ( Byłbym bardzo wdzięczny gdyby jakiś spec poradziłby coś na mój problem. Z góry dzieki

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam pytanie czy jest jakaś możliwość włączyć z botem jakiś inny program do zbierania bo ten pickup coś nie bardzo chce zbierać.Właśnie straciłem przeze niego 100kk.

Opublikowano

Bardzo prosto w tym pierwszym okienku masz opcje client dajesz + ustawiasz i masz kolejne konto.

Tak, tylko że po kliknięciu plusa przekierowuje nas na stronę m2bob.net i pisze, że nie mamy konta premium

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ej wejdzie na modzie na koreańskim na modzie???

po zrobieniu tak jak na filmiku mam cały czas program nie odpowiada o co kaman??

lewbvb2.png

Opublikowano

Wyskakuje mi błąd LOG wiecie co robic ?

liczę na szybką ODP !

EDIT . Błąd z LOG rozwiązałem TERAZ MAM PROBLEM INNY !

NIE MAM OKIENKA Z FUNKCJAMI EXPBOTA , mam tylko okienko do zalogowania się na konto/server

jak to zrobic ?

Opublikowano

Wyskakuje mi błąd LOG wiecie co robic ?

liczę na szybką ODP !

EDIT . Błąd z LOG rozwiązałem TERAZ MAM PROBLEM INNY !

NIE MAM OKIENKA Z FUNKCJAMI EXPBOTA , mam tylko okienko do zalogowania się na konto/server

jak to zrobic ?

Siema,

Już trochę wcześniej pisałem w tym wątku co może pomóc, masz odp na 10 stronie, dokładnie cytat:

Bocik działa bez zarzutów! Też miałem problem tak jak użytkownik w tym temacie...

Mi nie działa ;/

01835659244392353779.jpg

Wie ktoś o co chodzi? Robiłem tak jak na filmiku.

Poprostu zapomniałem zahaczyć jednej opcji w tym programie, dokładnie w tym 2gim okienku, gdzie odpalamy grę Metin2, tzn.:

pomocw.png

Pozdrawiam ;D

userbar2v.png

Opublikowano

Problem LOG sam zrobiłem

ale te okienko z funkcjami nie ma

zaznaczyłem to co na screenie

LOGUJĘ SIĘ i nie znajduje mi postaci , są puste sloty i królestwa się zmieniają

to do zaznaczenia to metin2.uk ( nie PL ) dlatego

wie ktoś jak zrobic żebym miał te okienko z funkcjami ? bo mryga przez 1 sec i się wyłącza

Opublikowano

Taki log wyskakuje wtedy ,gdy wpiszesz zbyt duży numer numer serwera. Tzn.:

OPCJA NIE ZAZNACZONA

numer serwera - 1 (czyli np. Monastyr = 0)

OPCJA ZAZNACZONA

numer_serwera TAKI SAM (czyli np. Monastyr = 1)

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

Już nie mam problemy z LOG . , tylko nie widzę tego okna z expbotem itd tylko same logowanie

jakiś gościu w innym temacie pytał jaki używam injector ( w tym problem że ja nie używam żadnego )

Opublikowano

Mam takie pytanie szukalem wszedzie i niemoge znalesc jak dziala w tym bocie lvl itemkow tzn jaka tam jest zasada bo sa 2 funkcje DT i kowal oraz liczbe ktora trzeba wpisac i zaznaczyc ktoras z tych opcji oco tu chodzi i na jakiej zasadzie to dziala zeby niespalic itemow?

Opublikowano

Mam takie pytanie szukalem wszedzie i niemoge znalesc jak dziala w tym bocie lvl itemkow tzn jaka tam jest zasada bo sa 2 funkcje DT i kowal oraz liczbe ktora trzeba wpisac i zaznaczyc ktoras z tych opcji oco tu chodzi i na jakiej zasadzie to dziala zeby niespalic itemow?

To normalnie pali. mi to z DT nie działa, to 2 jest jak kowal tylko np bierzesz tygre +0 na 1 miejsce ekwipunku wpisujesz tam 6 i dajesz. T ci ulepsza od razu do +6 lub spali Szybsze robienie podstawowego eq.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

To normalnie pali. mi to z DT nie działa, to 2 jest jak kowal tylko np bierzesz tygre +0 na 1 miejsce ekwipunku wpisujesz tam 6 i dajesz. T ci ulepsza od razu do +6 lub spali Szybsze robienie podstawowego eq.

lipa:/ mialem nadzieje na jakies cudo:P

Opublikowano

Ciekaw jestem jak to jest z DT chodzi pewnie o to że trzeba być w DT czyli np jak wejde na 1 poziom to również mi ulepszy?

Opublikowano

Pomóżcie z tym automatycznym zalogowaniem, jak to wypełnić! Proszę!

l KidModerator minecraft.MPCforum.pl l

Opublikowano

#Alexno

Zaznacz opcję "If login doesn't work ..." , wpisz swoje ID, passy, slot (pierwszy slot to NIE jest 1 tylko 0) i numer serwer (czyli jeżeli grasz np. na Syriuszu wpisujesz 25)

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...