Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot)

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema mam problem z tym botem po ostatniej aktualizacji (mowa o nowej wersji 1.2.1 Temp) mianowicie gdy włączam start to wszystkie potwory lecą do mnie z całej mapki bez względu czy pelerynki są włączone czy nie. W poprzedniej wersji nie miałem tego problemu proszę o pomoc.

Opublikowano

Bocik działa bez zarzutów! Też miałem problem tak jak użytkownik w tym temacie...

Mi nie działa ;/

01835659244392353779.jpg

Wie ktoś o co chodzi? Robiłem tak jak na filmiku.

Poprostu zapomniałem zahaczyć jednej opcji w tym programie, dokładnie w tym 2gim okienku, gdzie odpalamy grę Metin2, tzn.:

pomocw.png

Pozdrawiam ;D

userbar2v.png

Opublikowano

Siema teraz wystąpił u mnie problem mianowicie: PC NOT REGISTER i to samo po niemiecku na górze, jak sie loguje Co z tym zrobic help pls

Opublikowano

dziala ale ostatecznie jest nowsza wersja juz

Pomoglem daj Like szukam znajomego do grania na serwerze Turisas wymagania? ;d wiek 15-16+ skype/Ts3

Opublikowano

Japier&ole prawie że od pierwszej wersji lecę na tym bocie i nic nie blokowałem, żadna postać niebanowana, wiele razy pisano że nie trzeba nic blokować ale co niektórzy są ślepi .............

Nick w Lolu Bojda ;>

Opublikowano

Ten komunikat wyskakuje wtedy ,gdy nie masz najnowszej wersji . Wrzuć ją lub podmień

Opublikowano

#Up

Me2

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

2xUP i inni co maja taki sam problem

a wiec tak:

-musisz miec spachowanego metin2pl

-zrob obejscie (metin2.bat)

-wklej zawartosc paczki m2bob do folderu z metinem

-i odpal

Opublikowano

wie ktoś może dlaczego nie wyskakuje mi okienko z botem?? normalnie loguje się pięknie do gry stoje w m2 ale okna z botem nie ma : //

mam win xp sp3 , dodam ze jak wlacza sie gra to przez chwile sie pojawia to okno z botem i znika ; / help dam lajka

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

Siema.

Mógłby ktoś mi powiedzieć na jakiej stronie sie zalogować do m2bob ?

wchodzilem na strone www.m2bob.net tam kliknalem Registrieren, wszystkie pola wypelnilem i po chwili wyskoczyla informacja Sie haben sich bereits registriert. Co to oznacza pzdr. nie moge stworzyc konta ^^ moglby ktos za mnie albo to ominac ?

Opublikowano

A ja mam inaczej gdy wlaczam bota i tam sie wybiera server itp

I w miejscu gdzie sie wpisuje passy do bob po prostu wpisac nie moge... Nie da sie tam nic wpisac... O co biega?

rendersnewlamborghinimu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...