Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot)

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up ta wersja już nie blokuje mpc

mam pytanko czy działa wam opcja przy expieniu "stop leveling conspicous if players nears"

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Mi działa pięknie bot, miałem problemy z nim na komputerze ale zrobiłem go na laptopie i śmiga bez obejścia HS'a ani nic, poprostu wgrałem metina, wrzuciłem bota, odpaliłem i śmiga, nie wiem jaka tam jest różnica ale ciesze się że działa =] Wielki dzięki dla twórcy tego tematu =]

Opublikowano

Wszystko pięknie, bot mnie loguje ale nie wyświetla się okienko z mapką i opcjami.

Jak to naprawić?

Mam WIN XP

Opublikowano

A ja mam jakiś Loader by Padmak(czy jak mu tam) przy włączaniu metina i mnie to zaczyna już wkur**ać, bo każą jakieś DLL'e dodawać a ciul wie o jakie chodzi, a nikt tego problemu tu nie ma i mnie to dziwi. Help please.

@edit

ok udało sie to pominąć i metin sie wlacza teraz, tylko ze po wlaczeniu zaraz go wywala i nie ma "okna z hackami"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam ten sam problem :/

Co robić ??

Macie ss:

beztytuuusw.png

I Jak widać okienka nie ma a bot ciągle wyłącza i włącza metina tak co 3 minuty dlaczego ???

Opublikowano

Siemka ! Mam pytanko... Czy M2Bob obecnie działa ? Bo gdy próbuje się zalogować to wszystko jest OK (Hasło i ID) , ale pisze coś takiego : "Fehler beim Verbinden mit der Datenbank!Error connecting to the Database! A po tym M2Bob się wyłącza.

Proszę o pomoc z góry dzięki.

Opublikowano

Siemka ! Mam pytanko... Czy M2Bob obecnie działa ? Bo gdy próbuje się zalogować to wszystko jest OK (Hasło i ID) , ale pisze coś takiego : "Fehler beim Verbinden mit der Datenbank!Error connecting to the Database! A po tym M2Bob się wyłącza.

Prawdopodobnie twoje konto nie działa, bo ten problem oznacza blad polaczenia z baza danych, spróbuj za jakis czas albo zrob nowe konto na stronie boba

Co robić ??

Macie ss:

beztytuuusw.png

I Jak widać okienka nie ma a bot ciągle wyłącza i włącza metina tak co 3 minuty dlaczego ???

Odznacz "if login doesnt work required on metin2.uk,..."

A oto moje pytanie:

Jak ustawić bota aby sprzedawał drop gdy eq juz jest FULL

Mam zaznaczone "Idz do sklepu gdy -> pełne eq"

i bot leci do sklepu, ale nie sprzedaje przedmiotów

Opublikowano

Ten pierwszy login i hasło w oknie jest do bata czyli konto które robisz na m2bob.net

Bot działa sprawdziłem przed chwilą!!!

Ustaw tam przy lvl np 45 i max +3, następnie zaznacz te 2 opcje żeby ci itemow z bonami nie selał ani tych do handlu np ukeoszaczy.

Pomogłem daj lobie to

di-HLXD.jpg

Opublikowano

i nadal mi nie działa o co chodzi ???

Pobieram nowego metka zainstaluje go z patchuje i poprosił bym jeszcze o blokade hs

Thx z Góry

Opublikowano

no i nadal ten sam problem :/

Co robić ??

Macie ss:

beztytuuusw.png

Chyba bot nie wykrywa postaci

zrobiłem wszystko nowego metka zpatchowalem dałem blokadę hs i nadal nie dział :/

Mam XP SP2 Mam pobrać 3 ???

Opublikowano

Mam pytanie czy moge za darmo ustawić wiecej niz 2 bociki??

poki nikt sie nie pobawi z kodem tego bota to raczej nie

Opublikowano

Dzięki pomogliście . Już działa.

#Edit : Natrafiłem na kolejny problem... Wszystko Ok ! Nagle włącza się Metin2 loguje mnie , potem się włącza wybór postaci żadnej nie ma i wylogowuje i tak w koło .

Co teraz wybawcy ?

Opublikowano

no już mam sp 3 i nadal nie działa POMOCY LUDZIE !!!!

Na blokadzie hs by padmak ten bot nie działa proporś groky żeby udostępnił Ci blokade hs 1.5

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Co to znaczy ze gdy próbie logowaniu sie na m2 bobie, wpisuje nazwe konta haslo daje login bot i wyskakuje mi komunikat "PC nicht registert PC not registered"

Po czym bot sie wylacza.

Przed wczoraj bot jeszcze mi smigal a dzisiaj juz nie, dodam ze zrobilem wczoraj formata na win 7 64 bit.

Opublikowano

@up zarejestruj się na stronie

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

@Rafal kurwa reinstalowałeś windowsa czyli musisz się jeszcze raz zarejestrować posłuchaj co mówie ale skoro wiesz lepiej

@upp hmm.. w pierwsyzm polu server -1 drugie pole to ch a 3pole to slot

ewentualnie zaznacz "if login doesnt i wpisz normalnie serwer np jak grasz na 2 to z zaznaczoną opcją wpisujesz 2

Moje Tuty:

Wallhack

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...