Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2.PL[Dedyk]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo wiesz to jest tak, że jak się na wsi pochwalisz że jesteś TOP 1 i w dodatku możesz to udowodnić to znaczy, że faktycznie jesteś fajny ;>

Chciałem zapytać czy od ostatniego zajścia z tymi 2 neosami i wejściem sponsora coś się zmieniło ale mam odpowiedź na ostatnich 10 kartach forum...

Po pierwsze serwer jest fajny, ale czego nie można powiedzieć o tej bandzie idiotów i debili którzy chylą go ku ogromnemu upadkowi, są już na końcu drogi...

Ps: Czego ty chcesz od wsi? Myślisz że jak mieszkasz w mieście to jesteś fajny? Tłocząc się w bloczku z betonowych płyt? żałosne...

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ze swojego źródła wiem, że główny administrator ma problemy w życiu, i coś wspominał mi, że ciężko będzie mu dalej prowadzić serwer.

Jednak bądźmy dobrej myśli panowie! Trzeba go jakoś wesprzeć, za to że stworzył tyle fajnych serwerów.

BTW, ile mniej więcej jest graczy online w godzinach szczytu?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Szkoda serwera, zapowiadał się cudownie, ale jednak nieogarnięta administracja sprowadziła go na dno.

Nie polecam.

53639379782847247320.png

Istny Diabeł

Opublikowano

2012-04-14 20:39:07

W ciągu 2dni odbędzie się całkowity restart serwera tj. konta, postacie, eq itp.

Powód: włamy, które zostały już opanowane.

A już chciałem zagrać ...

umarł

Opublikowano

Eh ludzie pokazywali mi zbroje co dają 30khp 30k szybkosci zaklecia itp.. ogólnie syf.. na początku niektórzy podejrzanie się zbytnio "wybijali"..

Opublikowano

Haha... i bardzo dobrze noobkom, którzy siedzieli na tym serwerze tygodniami robiąc eq i wbijając lvl'e, a to wszystko poszło na marne...

Opublikowano

Do jutra ma byc restart serwera.Gramy od nowa:D mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej i ze ludzie wroca.

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

Opublikowano

Dlaczego mi wyskakują jakies znaki zapytania jak sciągłem klienta i wkleiłem patchera ? ??? ????? ? ? ??? coś takiego i potem tak jakby cos na tak ??? i na nie ???

Prosze o pw jak ktoś może pomuc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hahah

RESTART2012-04-14 20:39:07

W ciągu 2dni odbędzie się całkowity restart serwera tj. konta, postacie, eq itp.

Powód: włamy, które zostały już opanowane.

@SM

Smocze monety nie zostaną zwrócone.

@Edit2

Teraz jest tzw. \"BETA\" i wszystkie przedmioty za darmo u helen do resetu.

źródło : http://www.tilian2.pl/news.html

49723110785152.png

Gram Pod nickiem: DillMach

Opublikowano

Bs zablokowany super , zapraszam na server ;>

Nie jest zablokowany, na mpc jest pełno poradników jak odpalić

Chyba że lourt zrobił mój patent że mpc zmienia bonusy :> nie wiem nie wchodziłem

Ze swojego źródła wiem, że główny administrator ma problemy w życiu, i coś wspominał mi, że ciężko będzie mu dalej prowadzić serwer.

Jednak bądźmy dobrej myśli panowie! Trzeba go jakoś wesprzeć, za to że stworzył tyle fajnych serwerów.

BTW, ile mniej więcej jest graczy online w godzinach szczytu?

Akurat nie główny administrator, a sponsor serwera. Szczegółów nie zdradzam, ale mi osobiście odechciało by się żyć po takich rzeczach jakie mu się przydarzyły ...

d3eh5b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...