Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2.PL[Dedyk]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się przyjemnie expi w av2, nie jest przynajmniej zbyt prosto i po 2tygodniach gry ni bd sterczeć w m1 i się nudzić Oo Po 2 wystarczy kupić PD i już problem w sumie z głowy...

PD w grze na 1h bo ten z IS nie dziala ;] a duzo osob o tym niewie i go kupuja za SMS wydajac kase na cos co nie dziala wiec pozdro

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PD z is nie dziala przeciez

Restart serwera calkowicie tylko pomoze, wtedy ilosc graczy wzrosnie napewno, no i poprawic exp w av2 bo strasznie wolno leci

Opublikowano

Ta za dużo kombinowali i teraz jest niesprawiedliwie. SM'y oddać po resecie to nie problem wystarczy skrypt. Admini przyznają się do błędów które popełnili i na pewno wiele graczy wróci, w tym ja

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Ja również jestem za tym aby był restart, na pewno więcej osób dojdzie niż stracicie.

Dokładnie, po co grać, skoro inni dorobili się na bugu z bryłkami i expem ? Może były jeszcze jakieś inne bugi o których nie wiem,

Opublikowano

no wiec nie grajcie bo po co? szkodaczasu, oni maja po pare kkk i sie bawia bo wszystko sobie kupia, kazde eq KD itd, ludzie sellaja PD dajmy za 15-20kk to oni ich sobie nakupia po 20 sztuk i nawet nie zauwaza ze cos ubylo kasy i expia do woli, nie oplaca sie grac,

reset i gramy od nowa inaczej fake serwer i dowidzenia

Opublikowano

no wiec nie grajcie bo po co? szkodaczasu, oni maja po pare kkk i sie bawia bo wszystko sobie kupia, kazde eq KD itd, ludzie sellaja PD dajmy za 15-20kk to oni ich sobie nakupia po 20 sztuk i nawet nie zauwaza ze cos ubylo kasy i expia do woli, nie oplaca sie grac,

Masz wielka racje ..

Inni na bugu jechali i wszystko mają .. A nowy gracz ? musi sie męczyc ..

Nie wróce na ten serwer tylko wtedy jak będzie reset..

Opublikowano

Widzę niezły strajk, popieram to, tak napisałem lourtowi:

panie mistrzu myślałeś o całkowitym resecie tiliana? bo jak widzę to graczy coraz mniej przez te korzysci z bugów ktore nie zostaly usniete calkowicie. na mpc gadają że jak będzie reset to wracają do gry tak samo moja ekipa. kase już pewnie odrobiles to moglbys zaryzykowac i zrobic ten reset kont. mówie ci duzo wiecej ludzi by bylo bo nie ma żadnego dobrego serwera więc wróciliby wszyscy

Miejmy nadzieję że zdecyduje się na reset jak najszybciej... bo prędzej czy później i tak wszyscy odejdą i zostaną tylko ci co używali bugów

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

NO i powiedzmy ze przy tym resecie jakas topka moglaby dostac iles tam sm zeby nie byla az tak stratna

2mfylg6.png

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie gry

Jak mam wejść na te całe ww (te z mobami z av2) od ktorego lvla i gdzie

Chyba 110lvl i tam gdzie zjawa się respi.

Opublikowano

Resetu napewno nie będzie a serwer jak najbardzie polecam bo gra naprawde duzó osób.

Pozatym PD z is nie jest zbugowane i nie piszczie ze jest bo nie jest, kiedys było..

Opublikowano

Niby większość bugów sponsor ogarnął, ale dalej nie wiemy co z bryłkami, ale to nie problem gdyż idzie się łatwo dorobić na perłach, pd-kach. Jedyna rzecz, która mnie odstrasza to exp na 84 lvl leci mi lepiej w red lesie niż w av1.

Opublikowano

Nic dziwnego skoro av1 expisz. Tutaj av1 jest nie potrzebne, bo na 80 z buffem łatwo się expi ;]. O ile lagów się nie ma jak ja ;<.

Opublikowano

wbilem 80lvl i skonczylem gre szkoda czasu na ten serwer

Wiadomo, dzieciarnia konczy na 80, bo wyzej to trudniej sie expi : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...