Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2.PL[Dedyk]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu wszystkie moje postacie zostaly usuniete??????? wtf?????????

pozdro spadam z takiego czegos...

ehh co za oszust az zal czytac towojego posta; )

remii.png

Opublikowano

nrylki.png

Fajny server, na prawdę.

Można sobie za kasę kupić bryłki za 400kk, zatrute miecze co się tylko chce, bo admini i team to banda głupich dzieci, którzy myślą że ludzie się nie zorientują. Dwóch graczy narobiło sobie bryłek i trut szantażem, potem wbili do bazy i narobili sobie jeszcze więcej. Potem niby team się zmienił i niby zbanowali tamtych graczy, szkoda że nikt nie wspomni że jest tutaj zwój do zmiany nicku. Szkoda słów, administracja jest cicho, nie usuną bryłek i nie ustawią ich ceny na 1 yang, a jak! Przecież KOLEDZY się nie dorobili PLN jeszcze.

Odradzam server.

Opublikowano

JAKI OSZUST? NAPRAWDE NIE MAM MOJEJ POSTACI NA KONCIE mialem mentala 58 lvl i sure 65 lvl Poczwar0 nick a mental InnyNizTy wiec sie nie odzywaj jak nie wiesz........

Opublikowano

nrylki.png

Fajny server, na prawdę.

Można sobie za kasę kupić bryłki za 400kk, zatrute miecze co się tylko chce, bo admini i team to banda głupich dzieci, którzy myślą że ludzie się nie zorientują. Dwóch graczy narobiło sobie bryłek i trut szantażem, potem wbili do bazy i narobili sobie jeszcze więcej. Potem niby team się zmienił i niby zbanowali tamtych graczy, szkoda że nikt nie wspomni że jest tutaj zwój do zmiany nicku. Szkoda słów, administracja jest cicho, nie usuną bryłek i nie ustawią ich ceny na 1 yang, a jak! Przecież KOLEDZY się nie dorobili PLN jeszcze.

Odradzam server.

Gdzie nazwa serwera ?

Opublikowano

A wiec kurva .. mam jedno pytanie jakim ciulem gracze z gildii GROM , maja eq od GM-a typu miecz GM / zbroja gm ... i skad maja eq z navi / poty potujace do 100% ?

Moze opisze troche sytuacje dzisiaj byla wojna z Gromem ninja o nicku nelis czy jakos tak wlecial do nas na respa .. dostal odemnie 24k ze sferki od kolegi 12k duchowce druga sferke 10 k 2x skowyt i to przestal ..

Wiec teraz sie pytam jakim chujem to jest mozliwe ? albo eq z navi albo maja pote ktora potuje 100 % nie ma chuja zeby przestali 60-70k dmg w jednej sekundzie to jest pojebane do chuja ..

Z kazdym dniem moje checi do tego serwera zanikaja ;]

11573538277329494069.gif
Opublikowano

Na początku to serwer nie wyglądał zbyt ciekawie ,ale teraz jak jest nowa maszyna i nowy team to po prostu się gra wspaniale .. Polecam serwer !

Opublikowano

nie polecam adminka jak znam życie ta sama dobra bajka troche szumu i teraz niby pro serw? Zero ogaru bany bez podstawnie , Typy mają po 70 bryłek , kilka trut ... + eq z navi :> GROM wie o co chodzi :] Serwer po ost resecie gorszy niż jest :] exp zmniejszony .. na mapach 105 -,- Zdecydowanie Negatyw

Pozdrawiam , Nie polecam ;]

Opublikowano

Jeżeli chodzi o eq od GM;a sprawa została wyjaśniona, owe eq było z bugu w Is'ie. Prosze nie wypisujcie bzdur bo aż razi.

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

Serwer Jest Spoko oby tak dalej. A co do is o musi byc nie mozna miec spoko rozrywke za czyjs koszt bo ktos musi poswiecic czas na to by mozna bylo nam dobrze sie bawic .

Opublikowano

A co powiecie na to, że 3/4 tej całej "TOPy" jechała poprostu na Bugu t.j od lvl 90 do 110 da/dało się jechać po 70% (prawie 3 kólki) z 1 ubitego metka na 105 lvl. Tylko trzeba znać jakiś tam "knif".

Po 2 Bryłki, które uszły płazem ogromnej liczbie graczy.

Po 3 Zbugowany był IS i jak ktoś kupił sobie np. Trute, to mu SMy nie zabierano, więc mógł sobie ich kupić 100. Później ktoś wystawia trutkę za 1kkk i co?... SCHODZI, gdyż ktoś zarobił na bryłkach z 4kkk i nic mu z tego 1kkk.

Ps: Grałem na wielu serwach i na żadnym nie wypchano mnie z poza top 10, gdyż potrafię przysiedzieć na żmudnym expieniu, ale na tym do setki się nie mogłem dopchać ( I to właśnie skłoniło mnie do szperania, gdyż coś musiało być nie tak ). Szkoda, że tak spierdolili tego serwa.

1. Maszynę mają dobrą

2. Ogólnie mało bugów ( niestety te 3 były znaczące)

3. Dużo ludzi grało na początku

4. Pomimo Skowytu szamana, (który mi osobiście nie przeszkadzał) Postacie dobrze zbalansowane

5. Fajny pomysł z Historykiem zamiast Biologa i wiele innych misji

Ale cóż....

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

A co powiecie na to, że 3/4 tej całej "TOPy" jechała poprostu na Bugu t.j od lvl 90 do 110 da/dało się jechać po 70% (prawie 3 kólki) z 1 ubitego metka na 105 lvl. Tylko trzeba znać jakiś tam "knif".

Po 2 Bryłki, które uszły płazem ogromnej liczbie graczy.

Po 3 Zbugowany był IS i jak ktoś kupił sobie np. Trute, to mu SMy nie zabierano, więc mógł sobie ich kupić 100. Później ktoś wystawia trutkę za 1kkk i co?... SCHODZI, gdyż ktoś zarobił na bryłkach z 4kkk i nic mu z tego 1kkk.

Ps: Grałem na wielu serwach i na żadnym nie wypchano mnie z poza top 10, gdyż potrafię przysiedzieć na żmudnym expieniu, ale na tym do setki się nie mogłem dopchać ( I to właśnie skłoniło mnie do szperania, gdyż coś musiało być nie tak ). Szkoda, że tak spierdolili tego serwa.

1. Maszynę mają dobrą

2. Ogólnie mało bugów ( niestety te 3 były znaczące)

3. Dużo ludzi grało na początku

4. Pomimo Skowytu szamana, (który mi osobiście nie przeszkadzał) Postacie dobrze zbalansowane

5. Fajny pomysł z Historykiem zamiast Biologa i wiele innych misji

Ale cóż....

W 100% sie z toba zgadzam. Teraz doszlo jeszcze eq z navi, ktore jakims cudem dostalo sie do graczy. Bronie 75 szybko mozna zdobyc tylko z isu. Na ripku bylem wiele razy i zadna bron na 75 nie poleciala.

Opublikowano

server się sypie. wchodzę tam od czasu do czasu bo jak dla mnie to strata czasu skoro ktoś cisnął na bugach i ma w chu chuj dużo yang :oo

;]]

Click Like ;]

Opublikowano

widzicie drodzy gracze??? przeczytałem ostatnie 2 strony i juz wszystko wiem...za co bardzo bardzo bardzo dziękuję userom, nie będę juz marnował czasu na ta rozgrywkę, skoro administracje nie ogarnia takich bądź co bądź podstawowych błędów. Nigdy nie gram dla topki, ale topka nie ma nic wspólnego z uczciwym współzawodnictwem, na tym serwerze nie ma na to szans, powód-> bryłki i truty(eq z navi nie komentuje, jak nie ma dowodu, to każdy moż esobie pierd**lić)

pozdrawiam i żegnam

Opublikowano

NIE POLECAM

SERWER POD IS

Powiedz mi jak taki mądry jesteś, który serwer nie jest pod IS-a? Jesteś na tyle bogaty żeby co miesiąc płacić z własnej kieszeni jakieś 600-700zł? Bo wątpie gdyby nie ten IS to nie pograłbyś na żadnym serwie.

Jasio90.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...