Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2.PL[Dedyk]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja i tak nie mam ochoty tracic na ten serwer czasu. Ludzie sie nie zmieniają, a skoro teraz pan sponsor nie ma graczy to bedzie 2x bardziej lakomy na kase od dzieci, ktore chca kupic eq..

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Po restarcie serwer wydaję się być ogarnięty - dam temu serwerowi ostatnią szansę - wbijać !

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Witam - grałem, widziałem i podziękowałem takich przekrętów jak na tym serwerze to jak gram w metina priv już parędziesiąt miesięcy nie widziałem. Nie będę tutaj się rozpisywał mam wrócić, a kto mi odda stracony czas, pieniądze za zakupione a nie zrealizowanie SM.I najważniejsze Admin pokaż udowodni mi ze serwer na którym stoi ten Twój priv jest na 6 miesięcy ,a nie padnie za 2 tygodnie - później będzie "zamykamy z powodu włamania " Tak tak wiem nic nie musisz udowadniać ,więc ja Tobie udowodnię ze mojego IP na tym ................ ( nie wiem co tu napisać) już nie zobaczysz - Papatki

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

Dużo ludzi gra tutaj ?

Chciałeś napisać grało z początku to serwer miał ok. 1k graczy nawet macie tu ss'a ile luda czekało na to

icvf.jpg

A wyszło coś takiego z bugami . Być może teraz ich nie ma , ale przez to wszystko zniechęciło graczy do grania tutaj . Pomysł na serwer fajny i lepiej żeby się z niego zrobiło harda niż 4funa prawie drugi nevrast by wyszedł .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

@up Serwer przyciąga tłumy . Nowe mapy + zbroje +bronie . Ciekawe. Ale mi sie wydaje że ten serwer czeka na tak zwaną ,,serie trzepania kasy na noobach,, Pozdro dla kumatych : )

Opublikowano

Teraz gra co najmniej 400 osób w godzinach szczytu, licznik jest wyłączony i dlatego pokazuje ciągle 0 ludzi online wię nie sugerujcie się nim.

Opublikowano

Według mnie serwer godzien polecenia. Swego czasu znałem administratora i tworzyliśmy coś razem... zapewnię Was w tym, że ma kilka czołowych dedyków w Polsce.

Fajna atmosfera, skład się stara, sam z siebie - zapraszam. =)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Na Tilianie grają tylko frajerzy. Nie zapomnijcie doładowywa

ć

regularnie sms'ów jeśli chcecie pogra

ć

dłużej. Czekam z niecierpliwością na informacje ze serwera jak się rozpada i dzieci Neo płaczą że to już koniec.

Opublikowano

Nie rozumiem czemu tak krytykujecie ten server.

Sam grałem od początku i wiem co się działo, i wiedzcie że rzadko "wybaczam" takim rzeczom, ale zrobili restart, narazie nic złego się nie dzieje, widać że chcą wszystko naprawić. Server nowy po restarcie już skreślacie, a jeszcze nie było info o jakimś eq od gm czy inne rzeczy. Także Ci co grali wcześniej i się rozczarowali to proszę teraz zaglądnąć i pograć chwile, wtedy możecie stwierdzić czy dalej to jeden wielki przekręt czy też nie.

Opublikowano

Hmm.... server wydaje się być fajny po prezentacji... tylko reputacja , jaką tworzą mu użytkownicy sprowadza go na złą stronę . Mam nadzieje , że server wróci w obieg , i niedługo , pod nową nazwą itp. będzie srebrną gwiazdą . Narazie to tyle . Nie zagram.

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Czy jest ktoś, kto posiada szybki internet, ściągnie i wrzuci na speedyshare tego clienta ? Bo mi z Rapida się pobiera 30kb/s, nwm dlaczego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...