Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2.PL[Dedyk]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za przeproszeniem, robienie graczy w chuja. Tak, w chuja, muszę to napisać, żeby każdy wiedział o co mi chodzi.

Pytanie dlaczego ? serwer miał już ze 4 starty, dlaczego ? nikt nie wie.

Na koniec wkleję info ze stronki głównej, jak na priva, strasznie mało o samej grze, natomiast o sposobach płatności

cała masa informacji. Znowu zrobili reset i jak widać po dacie około +- 10 dni po starcie.

Czyli elita już wykupiła co miała wykupić z IS i mogą robić bezpodstawnie RESET (od 0) nie mylić z restartem !

http://img214.imageshack.us/img214/425/beztytuurzw.png

1352652199-U513235.png
  • Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Usuńcie najlepiej ten server z prezentacji na zawsze, bo tylko wstyd przynosi publikowanie takiego syfu na poważnym forum.

Opublikowano

Do tej pory myślałem że to co ludzie pisali w starej prezce o eq z navi.. o tym e ktoś się wjebał na serwer.. teraz wiem że to wszystko była prawda .. Otóż grałem sobie na Tilianie z Moją dziewczyną Justyną , miałem nick Honor dzisiaj będąc w m1 zacząłem się kłócić z StepDup.. nie wiedziałem że ma dostęp do Navicata.. po paru minutach.. kłótni napisał mi na ogólnym mój login do konta.. czyli : kolo1994 .. z doświadczenia wiem że osoba mająca dostęp do navicata może tylko zmienić hasło generując nowe.. w generatorze haseł oto dowody :

Tu jeszcze screen jak robiłem eq.. na postaci.. :

946937f30253f1e0.jpg

Po czym w czasie kłótni z StepDup ten zaczął się ze mnie śmiać napisał chyba nie wiesz kim jestem.. po czym podał mój login do konta.. na ogólnym.. i po 5 sec wyjebało mnie z konta :

4dba1d4cc0689e0b.jpg

Screeny jak mi się wjebał na konto i latał po m1 i wyrzucał itemy :

11be867f4c8e71f5.jpg

4269205b66e2b4de.jpg

350c1b390d107d5b.jpg

A tu już jak wlazł na moje konto , zmienił passy.. i obok stał swoim kontem : StepDUB

Myśle że zrobił to sponsor.. .. bo tylko osoba mająca dostęp do Navicata może zmienić hasło na swoje generując nowe hasło..

Opublikowano

syf i nic więcej. obrsani są, zero zgrania, dzieci w team. eq z navi. ogólnie fajnie się gra. ale kurwa z taką administracją to mozecie.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

po 1 nie masz dowodów że konto ukradł ci Sponsor czy też Lourt

po 2 nie mam zwyczaju wchodzić na TS za każdym razem jak mnie o to ktoś prosi nawet jeśli to ktoś znajomy a tym bardziej ty jak cie nie

znam

po 3 do bazy danych można wejść nie będąc administratorem serwera

po 4 na pewno nie robiłbym nowych tematów żeby się wyżalić (ani nie spamował w już istniejących) tylko wkurzyłbym się fest i napisał do administracji

Opublikowano

ten serwer to dno wbilem lvl zeby zobacyc bronie itp w ogóle nie przemyslane nic eq z full bonami mozna miec szybko 1 z misji taka z garniturem jest walnieta pisze pod koniec misji :

Wybierz sobie nagrode:

i nie ma nic do wyboru tylko jest opcja OK jest wiecej takich misji ale nie bede pisal niech ten smiec sam znajdzie bugi

a mój serwer to zobaczysz co będzie ;] ja nie Lourt ze robi wszystko na przysłowiowy "Odpierdol" 0 ulepszaczy na epiki ma ja mam 8 albo 9 rodzai eq od 99 poziomu (eq smoka) do 130 poziomu narazie (eq krolewskie) ;] ulepszaczy mam full wiec ten co wyzej pisal "Ciekawe jaki ty serwer zrobisz" czy jakos tak to niech sie zaknie jak sie nie zna

Lourcik z zwyklego eq dal eq na 101 albo 110 nie pamietam taki kox a nie wyedytowal tego

na tym serwerze ludzie maja eq od Sponsora czy tam Lourta wiem bo pisała mi 1 osoba wyzej dalem ss ta osoba co pisalem z nia od lSponsora dostala kase ;]

na tym serwerze znasz sie z sponsorem masz eq kolejna sprawa kase ciezko zdobyc a wydalem 30kk i ani 1 kd nie wszedl zeby sztabkami wbic 1kk trzeba expic... i expic a kd po 1kk i pali

zalosny lourcik nawet mozgu nie uzywa w misjach po 2,5kk ,3+ kk nie przemyslane w 10 minut mialem z 2 misji 14kk misja grzybowa czy jakos tak za nia 20kk sie dostaje

na Atlantydzie v2 bugi na kase sa wszedzie tak kasa nie leci jak z mobow w v2 po 1k z moba wiecej temu smieciowi nie wypisze bugow niech sam znajdzie

w godzinach szczytu w m1 z 10 sklepow to max serwer upada i Lourt trzepie kase na lewo zeby go utrzymac ktos wyzej napisal z 1 000 gra teraz z 200 to max w sobote co dzieci nie sa w szkole nie bedzie wiecej nic 100-200 osob juz ludzie przestaja grac na tym serwerze

szczerze nie obchodzi mnie co kto tu o mnie napisze taka jest prawda ktos wyzej napisal ze nie da mi wiecej niz 16 lat

ja powiem tak synek chcesz ze mna pogadać? zapraszam skype mam 22 lata jestem rocznik 1990.11.10 policz se ;] pisz pw to podam ci skype i cie zgasze w minute

i powiem ci ze ja nie jestem konfliktowy czlowiek na tym Honorze mialem paru znajomych a gralem ledwo od 2 dni ale takich dzieci jak lourt trzeba tepic bo ten semp znowu na iso natrzepie kasy nie szanuje ludzi ktorzy orzez 14 dni z iso kupowali itemy a po 14 dniach usuwa lourcik konta i te konta co teraz sa usunie serwer stawia dla kasy ludzie mu pisali o zwrot sm to nie oddal prawda jest taka ze znowu usunie konta jak kasy natrzepie wspomnicie moje slowa czytalem na forum tiliana wypowiedzi ludzi i swoje wiem

Opublikowano

fajny serv pograłbym ale sie nie chce ściągnąć mi client bo jest zjebany transfer plików moglibyście chociaż launcher dodać bo sie nie da ściągnąć clienta bo ja 9 godzin nie bede czekał sorki

Opublikowano

fajny serv pograłbym ale sie nie chce ściągnąć mi client bo jest zjebany transfer plików moglibyście chociaż launcher dodać bo sie nie da ściągnąć clienta bo ja 9 godzin nie bede czekał sorki

Spójrz w górę. BesieK dodał link do clienta na innym hostingu...

Opublikowano

da ktoś root na pw ? bo mam clienta przed restartem a nie zamierzam sciagac znow 900mb by same root miec.

oke juz mam

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...