Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2.PL[Dedyk]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zajebisty. Fajnei się gra.

Mam do sprzedania yangi na serwerze, zainteresowani pw. ilość i za ile.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zajebisty. Fajnei się gra.

Mam do sprzedania yangi na serwerze, zainteresowani pw. ilość i za ile.

Dzieki za zjebanie humoru, bo juz zapomnialem o tym bugu..., teraz az sie grac nie chce....

I serwer zajebisty bo poswieciles 2 godziny i dorobiles sie z 1.5kkk na co ja wczoraj siedzialem w nocy na zjawach i przez 4 godziny dorobilem sie 100kk .......>.>

Opublikowano

jakim bugu, na legalu sprzedaje człowieku.. widać mało wiesz o serwerze.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

po dzisiejszej dyskusji z gm zrozumiałem że jednak to nie ma sensu. Zamiast pomagać graczom stawiają im wymagania. Zamiast zając się bugami nie słuchają graczy. Mam buga a gm do mnie że sprawdzi w logach a nawet nie powiedziałem mu o bugu więc nie wiem co ma sprawdzać. Pd w is nie działają kilka dni a oni nic nie robią. Ale kasę mają -dopiero jak się upomniałem to oddał lecz mnie nie posłuchał i dal mi taki sam. Starałem się im pomóc lecz odradzam współpracy. Najczęstrza wymówka gm : nie mam dostępu do bazy. Jest podobno 3 gm a 2 się tym tłumaczy. Dalej to samo.

Opublikowano

Samemu lepiej zdobywac itemy, a co do kasy wszedzie jest korupcja, albo nierownosc. Jedynie ze tu kazdy moze sobie pojsc i dropic z bossow szkaty.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Ja mam wszystko na to wyjebane ja kurwa kupuje z isa i chuj jak matka daje pieniądze i bede was kładł jak mi sie podoba gnoje

Opublikowano

ja bym zagral ale nie moge uruchomic...niby loguje sie postacia do gry ( ktorej nie widac) wchodze niby na mapke i czarny ekran ;/

Lvl:250lvl TOP 1 HORDAMT2

Klasa:Wojownik

Profesja:Oczywiście że Body

a TERAZ SZAMANKA SMOK LV 104 I ROSNIE

Opublikowano

ja bym zagral ale nie moge uruchomic...niby loguje sie postacia do gry ( ktorej nie widac) wchodze niby na mapke i czarny ekran ;/

No bo to shit za kase i myślą że są fajni tylko presik kolega stary jest tam tylko ogarniety a reszta leci na kase robią zebranie co dziennie na ts wieczorem i liczą ile kasy włynelo na konto wejdź i się przekonaj

Opublikowano

haha Presik w team nie jest co Ty pierdolisz. chuj że na kasę lecą jak większość ludzi stawiających serwery, ale serwer jest fajny i przynajmniej stoi. a nie jak wszystkie startujące padają albo gra 150 osób..

Opublikowano

Do której te prace będą trwać?

Edit:

Sorry już wiem będzie trwał około 1-2H

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

No ja pierdole, znowu przerwy po południu robią ... Lourt nie może się jutro do szkoły spóźnić haha... tyle kasy trzepią a nawet im się nie chcę pare razy nocki zarwać

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Witam, mam pytanie do kogoś kto wykonywał misje na lvl konia. Obecnie robiłem misje na 22 lvl i był w niej limit czasowy. I tu jest moje pytanie czy po przekroczeniu czasu misja jest anulowana ?? Gdyż w prezce pisze "Na start otrzymacie 20 Poziom (Bojowiec). Aby zwiększyć poziom konia tzreba wykonać misję u stajennego. Nie ma limitu czasu podczas wykonywania ich, ale im większy poziom, tym więcej pieniędzy trzeba zapłacić. Im wyższy poziom konia, tym lepsze bonusy."

To jak ?? Z góry thx za odp

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

loleq2 , czemu moje pytanie jest dziwne?? Po prostu jest pewna niejasność w prezce, gdyż pisze że nie ma limitu czasowego popczas wykonywania misji u stajennego, a w grze cosik tam odlicza ;f

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Jakiś przyslowiowy Debil lata po m1 z nickiem |GA|Lourt i probuje ludzi nabrać, iż jesteście na liście banów, i żebyscie sami sprawdzili, musicie sie zalogować na ową stronę, która wyłudza passy

Nie wchodzić tam

http://www.tilian2-bany.cba.pl/

Opublikowano

Jakiś przyslowiowy Debil lata po m1 z nickiem |GA|Lourt i probuje ludzi nabrać, iż jesteście na liście banów, i żebyscie sami sprawdzili, musicie sie zalogować na ową stronę, która wyłudza passy

Nie wchodzić tam

http://www.tilian2-bany.cba.pl/

@Co do ciebie panie asada

jakim bugu, na legalu sprzedaje człowieku.. widać mało wiesz o serwerze.

Wiem na pewno więcej niż Ty:), wpierdoliłeś się na serwa w połowie, więc nie mów, że więcej wiesz, osobiście gram tu od początku bety i regularnie odwiedzam forum jak i prezentacje (bo była niejedna) Tiliana , wiec cicho siedź .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...