Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2.PL[Dedyk]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze jakbyście zrobili reset postaci oraz kont to byłaby jakaś szansa dla tego serwera. Nie polecam.

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trobol (Arcros-Artur) Na BECIE zapoznał się z osobami z gildi Kangurki i rozdawał im ulepszacze i itemy ( których nie można było jeszcze dropnąć ani kupić ani nic )

Zresztą ten server to i tak jedno wielkie gówno z graczami majacymi eq z navi

Opublikowano

Trobol (Arcros-Artur) Na BECIE zapoznał się z osobami z gildi Kangurki i rozdawał im ulepszacze i itemy ( których nie można było jeszcze dropnąć ani kupić ani nic )

Po 1 NIGDY tutaj nie miałem GM'a, po 2 nie rozdawałem ulepszaczy, po 3 byłem administratorem tylko ts'a.

Gówno wiesz to po kiego piszesz takie bzdury? Masz problem to zapraszam na ts3: 188.165.154.239:6300

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Serwer fajny, administracja ogarnęła się, wspięła pośladki i do tej pory dopilnowała serwa.

Narazie polecam.

Opublikowano

@up'y I to są prawidłowe wypowiedzi, a nie ci użytkownicy którzy nie mają pojęcia co się dzieje na serwerze i piszą głupoty.

Pozdrawiam, i zapraszam do gry.

Opublikowano

Na Becie, mistrzuniu, to wszystko było w sklepach.

Opublikowano

Dokładnie, ale mądrzejszy wie lepiej ^^

Proszę nie pisać drugi raz w temacie to wszystko co było wyżej.

Opublikowano

ja sie drugi raz nie dam nabrac, zagarlbym tylko i wylacznie wtedy, jezeli usuneli by wszsytkie bugi oraz serwer powstalby od poczatku.

2mfylg6.png

Opublikowano

Jak widać nadal większość ludzi nie przekonało się do gry. Tyle razy było mówione - tylko reset kont uratuje ten serwer.

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Jak widać nadal większość ludzi nie przekonało się do gry. Tyle razy było mówione - tylko reset kont uratuje ten serwer.

zgadzam sie w 100%

2mfylg6.png

Opublikowano

ty sam jestes jak ten reset kont; ) serwer godny uwagi team ogarnie;) do miesiaca wszystko ladnie pieknie bedzie chodzilo ;] a wam szczeka padnie

Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam na ten serwer bo warto!

remii.png

Opublikowano

jak on zniszczyl?;] jak on go ogarnal nie ma juz off-ow itp...Gracze DobryZiom i GnyK zbanowani wiec co ty chlopcze pierdolisz?

remii.png

Opublikowano

To widać że kurwa nawet na becie nie grales.

Rzeczy do NPC "BETA" dodali po 3 dniu bety a przed tym trzeba było grac normalnie tak jak by sie gralo jak na officjalu.

Sam bylem przy tym jak gracz "Pontonik" chwalił się że dostał stalke od ( i tutaj zacytuje ):

-A ty pontonik skad masz stalke +9?

-No dostalam od tego moda

Arcros kurwo mozesz pisac co chcesz na mpc, ale sam siebie nie oszukasz. Wiesz ze mam racje o tym co mówię, i rozdawales stalki, autopoty i ulepszacze ( 200 pentagramow i kryptonitów ). Do wszystkiego sam doszedlem, a gdy wszystko napisalem Lourtowi to tylko potwierdził. Na Becie biegałeś kurwo z 250 lv i eq max. wiec nie pierdol farmazonów. Chcecie kurwa reaktywacje tiliana? To nawet reset nie pomoże. Najlepiej zmiencie sobie nicki i nazwe servera.

Opublikowano

Chcecie resetu kont bo nic nie osiągnęliście na nim . Jesteście zwykłymi botkami którzy tylko wygadają bugi itp. a sami byście nawet nie umieli zamówić dedyka na hostingu .. Chcecie ,,pro serwer" ? Sami go zróbcie kozaki ! Wasza troja z tego co mi wiadomo nie wystartowała a niby tak super/fajna .. Tyle ode mnie , zastanówcie się co piszecie i doceńcie czyjąś pracę bo oni się starają a wy macie to wszystko w dupie bo myślicie że bugi się naprawia w pół sekundy..

syhydro1.jpg
Opublikowano

Wiesz co serwer ten nie wróci do normalnego stanu bez całkowitego resetu kont/postaci itp.Jeśli to zrobicie to dojdzie do was trochę graczy na +

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dupe masz z NAVI, gowno wiesz a piszesz takie brednie,

Serwer polecam i zapraszam do gry, Administracja ogarnela sprawe

Gralem na nim to wiem i nie sciemnieaj tak samo zapewne tu bedzie bo to niedojeby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...