Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|��Crystal Silkroad Online��|Private Server|��

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prycin wali jak leci Warny bo się tworzy flame !!

Ludzie nie macie co robić ?? Chyba już cały dział Silkroad przeczytał ten temat !! Dajcie im szanse !! Zobaczymy co zrobią !

Nic nie zrobią :) i taka jest prawda... oszukują samych siebie :)

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic nie zrobią :) i taka jest prawda... oszukują samych siebie :)

albo mi się wydaje albo czuje retroxa :D

btw właśnie jest inspekcja i chyba update robią

Opublikowano

albo mi się wydaje albo czuje retroxa :D

btw właśnie jest inspekcja i chyba update robią

haha niby robia itemy 11dg ;d ale i tak glowno z tego bedzie ...
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

NIE DAMY SIE STŁAMSIĆ

W MORDE JEBANE KURWY ROZJEŻDZAŁBYM WALCEM

PRyCIN FREE !

/AceBoy: Widzę, że ktoś zdążył przede mną Tobie dać nagrodę.

nie skacz, bo jeden telefon i mi to zdejmiesz

kolejny psychopata do kolekcji :P

haha niby robia itemy 11dg ;d ale i tak glowno z tego bedzie ...

no zobaczymy ale wydaje mi się że jeszcze wejdziesz i pograsz na crystal

Opublikowano
no zobaczymy ale wydaje mi się że jeszcze wejdziesz i pograsz na crystal

Powiem Ci ze chcialem dzis wracac ale jest juz o wiele lepszy serw z 14dg :D Vengard juz sciagam ;)

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

co ci nie pasuje?

przecież tam nie grasz....

Tak nie pasuje mi ten komentarz teraz myslisz ze zablysles czy co ? nie wiem po co w ogole udzieliles takiej wypowiedzi. Ale prosze Cie wyjdz i exp na serwie dla polaczkow dziekuje dobranoc.

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Tak nie pasuje mi ten komentarz teraz myslisz ze zablysles czy co ? nie wiem po co w ogole udzieliles takiej wypowiedzi. Ale prosze Cie wyjdz i exp na serwie dla polaczkow dziekuje dobranoc.

Chłopie, przeczytaj co napisałeś i kto w tej sytuacji chce zabłysnąć, jego wypowiedz jest sensowna i zachęcająca do gry, mówi nam że server jeszcze żyje i ktoś ma chce na nim grać, przytoczę tu jeden z Twoich komentarzy.

Powiem Ci ze chcialem dzis wracac ale jest juz o wiele lepszy serw z 14dg :D Vengard juz sciagam ;)

Tu warto sie zastanowić nad sensem wypowiedzi, jakbyś wrócił i napisałbyś to w komentarzu, ale nie wróciłem, tak wiec kogo to obchodzi ? Wypowiedziałeś się raz na temat servera że podupadł i nie jest w Twoim guście, to w zupełności starczy, pragnę Ci oświadczyć, jeżeli przeniosłeś sie na "Vengard" to zajmij sie serverem o temacie "Vengard", w tym temacie "już" nic ciekawego nie wnosisz

Opublikowano

ja pier... nie da sie grac :D , wogle mi itemki nie dropią dosłownie wogle a wokoło co chwila kazdy som / sun juz mi sie grac tu odechciewa -_- od kiedy gram to gdzies 5-6 itemow dropło mi -_-

Opublikowano
Tu warto sie zastanowić nad sensem wypowiedzi, jakbyś wrócił i napisałbyś to w komentarzu, ale nie wróciłem, tak wiec kogo to obchodzi ? Wypowiedziałeś się raz na temat servera że podupadł i nie jest w Twoim guście, to w zupełności starczy, pragnę Ci oświadczyć, jeżeli przeniosłeś sie na "Vengard" to zajmij sie serverem o temacie "Vengard", w tym temacie "już" nic ciekawego nie wnosisz

Ziomeczku cos Ci nie pasuje nie czytaj ! Ja wypowiadam sie gdzie chcem i chu* Ci do tego tyle Ci powiem ...

A co do serwa mowie wam to juz tylko strata czasu i tyle wiec odradzam tutaj gry ;)

ja pier... nie da sie grac , wogle mi itemki nie dropią dosłownie wogle a wokoło co chwila kazdy som / sun juz mi sie grac tu odechciewa -_- od kiedy gram to gdzies 5-6 itemow dropło mi -_-

To własnie jest to 11dg z capem 100 :D kocham jak taki syf gm robi z serwa

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Nie jestesm Twoim ziomeczkiem. W tej chwili zaprzeczasz sam sobie, uważasz że sie wypowiadasz i nic mi do tego i masz racje ! Teraz pozwól sie wypowiadac innym, bo Twoj kometarz tego zabranial, zaprzeczał temu co przedchwila napisałeś.

Mysle że tym razem zrozumiales swoj błąd.

Opublikowano

Ziomeczku cos Ci nie pasuje nie czytaj ! Ja wypowiadam sie gdzie chcem i chu* Ci do tego tyle Ci powiem ...

to może przestań bo robisz z siebie debila w każdym swoim poście :P

Opublikowano
to może przestań bo robisz z siebie debila w każdym swoim poście

Kolejny inteligentny post. Ja robie z siebie debila ... To Ciekawe poczytaj co ty piszesz bo nic inteligentnego ... Wiec nie wiem co chciales wniesc do tematu taka wypowiedzial ale napewno Ci sie udalo . Wiec jak bedziesz cytowal ta wiadomosc to pomysl najpierw.

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Kolejny inteligentny post. Ja robie z siebie debila ... To Ciekawe poczytaj co ty piszesz bo nic inteligentnego ... Wiec nie wiem co chciales wniesc do tematu taka wypowiedzial ale napewno Ci sie udalo . Wiec jak bedziesz cytowal ta wiadomosc to pomysl najpierw.

po jaką cholere spamisz że crystal jest do dupy jak na nim nie grasz a nie grasz tam już chyba od dłuższego czasu i pewnie nawet nie wiesz co nowego zostało dodane...

oczywiście rozumiem że chcesz podkreślić to że już tu nie grasz i że serwer ci się nie podoba ale wystarczy napisać raz !

Opublikowano

po jaką cholere spamisz że crystal jest do dupy jak na nim nie grasz a nie grasz tam już chyba od dłuższego czasu i pewnie nawet nie wiesz co nowego zostało dodane...

oczywiście rozumiem że chcesz podkreślić to że już tu nie grasz i że serwer ci się nie podoba ale wystarczy napisać raz !

Fakt nie gram ale wbijam na serw i sie smije z tego co dodali ! Wiem co sie dzieje na serwie wiec wiesz jak nie wiesz nie pisz prosze Cie takie wypowiedzi zostaw dla siebie bo nic inteligentnego nie napisales

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Fakt nie gram ale wbijam na serw i sie smije z tego co dodali ! Wiem co sie dzieje na serwie wiec wiesz jak nie wiesz nie pisz prosze Cie takie wypowiedzi zostaw dla siebie bo nic inteligentnego nie napisales

widze że nauczyłeś się nowego słowa i teraz będziesz go używał w każdym poście :-)

("inteligentnego")

Opublikowano

Czemu Autor tematu nie wpadnie na pomysł usuniecia spamu i zbednych postów ??? Jak chcecie spamować macie dział Pogaduszki !!

@Temat

Gra tu ktoś jeszcze ??

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Hmm, nie wiem po co mięsem obrzucacie się.
Ale mi dajecie satysfakcje, bo sobie znajduje różne Wasze multi, tak więc ogarnąć lepiej słownictwo Panowie albo będziemy rozmawiać inaczej.

Widzę , że słowa Aciego niczego Was nie nauczyły. To ja się zabieram za nagrody ;)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...