Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|��Crystal Silkroad Online��|Private Server|��

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja tak z sugestii coś ;p myślę że przydało by się powiększyć stock (czy jakoś tak) na potki bo wg mnie 200 jest trochę mało i przy jednej stronce inventory, po zrobieniu 3 questów (półtorej strony) połowę miejsca zajmują właśnie potki i mało pozostaje na drop, przez co latamy często do miasta albo po potki albo by opróżnić plecak ;p

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Dlatego silki są takie drogie :D

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

Hmm podejrzewam że nasz ma dobre :) Ceny silków zostaną zmienione spawn moobków tak samo . Proszę nie pisać już o tym . Kiedy update? Dowiecie się niebawem + notice w grze.

Opublikowano

Nie 2 euro tylko 1.90, powtarzam nie chcecie nie kupuje, ja nie widzę problemu, według nas są odpowiedznie. Za sugestie dziękujemy kicaaaj.

@Serwer dla kasy?

Ciekawe stwierdzenie, widzę, że konkurencja nie śpi.

Kłamstw o serwerze proszę nie postować.

Opublikowano

Ehh

Ale wybraliscie serwis platnosci, nie dosc, ze trzeba sie rejestrowac to jeszcze trzeba podac swoje dane osobowe.

Wybaczcie, ale nie jestem typem czlowieka, ktory wszedzie zostawia swoje dane osobowe.

Domyslam sie, ze nie zmienicie serwisu na jakis bardziej przyjazny. Tak?

Opublikowano

@UP

poczekaj bo może zrobimy inną płatność :) Dzisiaj wam napiszę :)

Przeczytaj temat czasami

Opublikowano

Ehh

Ale wybraliscie serwis platnosci, nie dosc, ze trzeba sie rejestrowac to jeszcze trzeba podac swoje dane osobowe.

Wybaczcie, ale nie jestem typem czlowieka, ktory wszedzie zostawia swoje dane osobowe.

Domyslam sie, ze nie zmienicie serwisu na jakis bardziej przyjazny. Tak?

Rejestracja jest potrzebna do możliwości kontaktu z tobą oraz aby dodać EC. Dane osobowe są w razie oszustw, które spotyka się nagminnie, syfu nie chcemy.

Opublikowano

I tak każdy by wolał sposób taki jak jest na Lyssa bądź fusion ;]

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

I tak każdy by wolał sposób taki jak jest na Lyssa bądź fusion ;]

właśnie postanowiliśmy zmienić serwis na Paymentwall (czyli ten z którego korzysta Lyssa)

jeśli nie będzie problemów to powinien on być dziś lub jutro.

pozdrawiam ;-)

myszkasygn.gif

crystalteam.jpg

crystalplayer.jpg

Opublikowano

nom tez jestem za zamiana płatnosci silkow wasz jest bardzo dobry lecz strasznie drogi w porownaniu do tego z lyssy wiem ze to nie od was zalezy ale coz zrobic w dzisiejszych czasach nikt nibedzie przepłacał . sry za błedy

Edge-1.png
Opublikowano

Ten co obecnie jest, może być tańszy nawet po 2zł 100 silków, ale to nie odemnie zależą cenny. Paymentwall będzie tak uzgodnili.

Opublikowano

yo gdzie moge sprawdzic ile osob online tego servera ? nie wiem cyz mi sie oplaca tam grac jak beda 3 osoby w tym 2 stalery :D

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

według mnie to mmomat.com jest bardzo dobre. Mila obsługa od pana Adriana :) program partnerski poprzez link w edycji profilu za który dostajecie darmowe EC za to że ktoś się zarejstrował przez wasz link i kupił coś, można sprzedawać itemki z innych gier, zarabiając EC które można wymienić na silki z gry albo na realną kasę, gadałem z Supporterem mmomat.com i mówił że jeżeli się rozkręci to nawet reklama będzię :) pomyślcie i zachęcam do mmomat.com bo naprawde fajne to jest

Opublikowano

Zapraszam do gry super server codziennie jakis event w godzinach ok 20 , w sprawie guild/akademi pisac do Dexter jesli wbijesz masz taxi do 42 lv i troche golda na start. Zapraszam ci co maja watpilosci ze graja 3 osoby to moge zapewnic ze codziennie jest po 40-50 osob i przybywa

Edge-1.png
Opublikowano

Zatox z bloody/diamonda? :D

pisz do LaTuR ingame

/PRYCIN : Ostrzeżenie słowne , takie sprawy na pw.

Powiedz mi za co to ostrzeżenie. Kolega szuka gildii no to powiedziałem żeby napisał ^.-..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...