Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: duzy lvl łatwy exp easy pvp duzo ludu jakieś fajnie bronie nowe i zbrojeDodatkowe InfoNagroda za pomoc:like

VirtualMT2

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwer praywatny, jak najbardziej easy, exp przyjemny, wszystko łatwo osiągnąć, pety, ulepszacze tylko na epiki lub ich brak.
Dodatkowe Info: Proszę aby to był rasowy easy z nutką 4fun. Chodzi mi o to żebym szybko wbił jakiś 120+ lvl i dobre eq. Odpada : Pandora, Xenox, Ethana, Virtual, Invoria, ProMt2, Eruris, Glador, Divine, Dreikon, Ventris.

Podajcie serio easy/4Fun a nie jakieś mediumyyyyy !
Nagroda za pomoc: Lajki ^^ i 5 w profilu :)
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer praywatny, jak najbardziej easy, exp przyjemny, wszystko łatwo osiągnąć, pety, ulepszacze tylko na epiki lub ich brak.
Dodatkowe Info: Proszę aby to był rasowy easy z nutką 4fun. Chodzi mi o to żebym szybko wbił jakiś 120+ lvl i dobre eq. Odpada : Pandora, Xenox, Ethana, Virtual, Invoria, ProMt2, Eruris, Glador, Divine, Dreikon, Ventris.

Segoria

http://www.mpcforum.pl/topic/1099358-segoriapl-easy4fun-dedyk-easy/
Opublikowano

EliteMT2

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

IMetin, Elitemt2, Divine MT2

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Szukam serwera dosyć świeżego żeby działał od paru miesięcy,żeby dało sie na nim wybić a nie tak jak na serwerach typu pandoramt2,xenoxmt2 gdzie ceny są tak duże że dla kogos kto rozpoczyna gre rozwinięcie postaci jest niemożliwe.Zeby duzo osób na nim grało i żeby nie był to serwer HARD planuje grać na serwerze pare miesięcy ;)

Za pomoc lajki,gwiazki na profilu , co tylko chcecie :)

Invoria

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: [serwerze medium/hard]

Dodatkowe Info: żeby było dużo ludzi, ogarnieta administracja

Nagroda za pomoc : lajk

Opublikowano

ConcordiaMT2,Restia.eu

Opublikowano

ALISTRIA.EU

Polecam rozbudowany serwer medium z nutką miodności Alistia.eu, gdzie skile masz od razu na P, a jeśli poczytasz na forum o tym jak się robi kryształy, gdzie można otrzymywać dodatkowe bonusy na silę, ludzi, hp, skąd dropią perły, kd+5 i inne ulepszacze to wbijesz na 100 lev za 2-3 dni a w pvp będziesz koksem po zrobieniu całego biologa i zakupie kostiumów i fryza z plusem.

Opublikowano

Balmora

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium/Hard | 400+ ludzi | skile 10Ku do G | Koń łatwy do zdobycia |
Dodatkowe Info: exp żeby nie był 2x do globala tylko z 4-8x do globala.
Nagroda za pomoc : LIKE

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium/Hard | 400+ ludzi | skile 10Ku do G | Koń łatwy do zdobycia |

Dodatkowe Info: exp żeby nie był 2x do globala tylko z 4-8x do globala.

Nagroda za pomoc : LIKE

Ascarial.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4fun oraz jakiś dobry hard
Dodatkowe Info: 4fun z przynajmiej 500ludzi +(nie xenox, virtual) oraz dobry hard +800 ludzi ( Nie ravia,balmora,concordia)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4fun oraz jakiś dobry hard

Dodatkowe Info: 4fun z przynajmiej 500ludzi +(nie xenox, virtual) oraz dobry hard +800 ludzi ( Nie ravia,balmora,concordia)

Invoria/diamont/dreikon. Co do harda z taką ilością graczy, to nie mam pojęcia. Może restia, ale to bardziej medium moim zdaniem.

Opublikowano

o 4funa bardziej mi chodzi o takiego, w którym mogę wbić w oko 1h 100lvl :)

Segoria.PL , 30 minut jeżeli się ściniesz masz 100 lvl , do 120 możesz wbić od 100 w 20 minut , potem słabo idzie bez pd ( po 5-10% ) ze spota , wiem że nie słabo ale w porównaniu do expa : spot , półtora kulki to malutko :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium
Dodatkowe Info:z 300 ludzi przynajmniej, pet na start, dużo dungeonów, dobrze zrobione dt- opłacalne, opłacalne bicie metków 5-90, max bony, skille p na 5 lv

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:
Easy dedyk
Dodatkowe Info:z 400+ graczy online, dungeony, łatwy exp 1 dzien 70-80 lvl, w miare łatwe epiki ale nie za bardzo duzy drop yang, pety, Typowy serwer easy/4fun

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy dedyk

Dodatkowe Info:z 400+ graczy online, dungeony, łatwy exp 1 dzien 70-80 lvl, w miare łatwe epiki ale nie za bardzo duzy drop yang, pety, Typowy serwer easy/4fun

Dreikon, invoria

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy dedyk

Ethana.eu, PandoraMT2.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Szukam servera który startował w grudniu tego roku, najlepiej 4 fun , może być easy ale nie podchodzący pod medium, najlepiej gdyby było trosze epików, nie po 3 zbr i koniec, do 100 lv dość szybko, później może iść troszkę wolniej, no i najlepiej żeby grali tam ludzie a nie po 100- 200 osob, tak min około 400 wzwyż odpada Segoria.pl

Opublikowano

Szukam servera który startował w grudniu tego roku, najlepiej 4 fun , może być easy ale nie podchodzący pod medium, najlepiej gdyby było trosze epików, nie po 3 zbr i koniec, do 100 lv dość szybko, później może iść troszkę wolniej, no i najlepiej żeby grali tam ludzie a nie po 100- 200 osob, tak min około 400 wzwyż odpada Segoria.pl

Zastosuj się do wzoru.

Mexilia v2, Segoria.pl

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/size]

Zależy mi najbardziej na: medium[/size]

Dodatkowe Info:z 300 ludzi przynajmniej, pet na start, dużo dungeonów, dobrze zrobione dt- opłacalne, opłacalne bicie metków 5-90, max bony, skille p na 5 lv[/size]

Nagroda za pomoc : lajk[/size]

Negros.pl, ale to dopiero w sobotę :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer PVP/Easy/Medium
Dodatkowe Info: Żeby było mało broni i zbroi najlepiej podstawowe z globala.
Nagroda za pomoc: lajki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...