Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwer PVP/Easy/Medium

Dodatkowe Info: Żeby było mało broni i zbroi najlepiej podstawowe z globala.

Nagroda za pomoc: lajki.

Ethana.eu

727881401622271220780.jpeg
  • Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer PVP/Easy/Medium

Dodatkowe Info: Żeby było mało broni i zbroi najlepiej podstawowe z globala.

Nagroda za pomoc: lajki.

4funmt2

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Długie upgradowanie broni np. X -> Y -> Z -> A -> S -> D i ogromna liczba graczy
Dodatkowe Info: Najlepiej easy/medium + częste aktualizacje
Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Długie upgradowanie broni np. X -> Y -> Z -> A -> S -> D i ogromna liczba graczy

virtual

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

XenoX, Virtual, Ethana.eu

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Siema szukam jakiegoś starego dobrego serwera tak zwany classic coś jak zzyt2 cyst2 itp pisze ten temat dlatego iz to nie jest problem np z komputer ze ktoś może podać odp i ta odp będzie prawidłowa przez jakieś 5 lat tylko metiny serwera typu zzyt2 padają szybko itp i nie łatwo to znaleźć

może być byle ile gb itp ( net 100mb+ download )

Może być i nawet po chinsku tym lepiej bo taki byl mój pierwszy priv metin2 ;d ( czy tam koreaonski )

itd

Opublikowano

Xenox, VirtualMT2.

Opublikowano

Imetin, XenoxMT2

giphy.gif ­

Opublikowano

Invoria

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Długie upgradowanie broni np. X -> Y -> Z -> A -> S -> D i ogromna liczba graczyDodatkowe Info: Najlepiej easy/medium + częste aktualizacjeNagroda za pomoc: Lajki

VirtualMT2 bedzie idealny

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy ewentualnie Medium ( ipvp, virtual odpadają takich to nie chce) [ coś w stylu ethany ]
Dodatkowe Info: Jakieś fajne i dość częste dropy żeby były
Nagroda za pomoc: Like :D

Proszę pisać na PW jeśli ktoś poleca jakiś serwer gdyż tu mogę nie zauważyć ;c

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

Medium/Hard -co do harda byle by nie był to ostry hard 

Dodatkowe Info:

Sporo graczy w grze, Ogarniety zespół administracji, łatwa możliwosc zarobku w grze 

Nagroda za pomoc:

Like.

Helium2 jest dla Ciebie :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy i typie serwera Medium/Easy
Dodatkowe Info: Serwer nie musi być nowy, ale proszę podać jeśli to możliwe kilka propozycji.
Nagroda za pomoc:
5 i like.

Opublikowano

Zależy mi na srwerze zbliżonym do Aline2

Wypróbowałam już: Glador, Pandorę, Estius, Dreikon, Belenus, Virtual, Diamond, Waternox, Memorial, Derox Manessa, Mexilia, ProMT2, Linares, Camerion, Senthia, Next,Eruris... no sporo ogólnie tego było...

Nagroda: Like ;)

Za Segorię jednak podziękuję bo tam Administracja wypięła się totalnie! jako, że podobno w styczniu startują z jakimś nowym serwerem, więc ten już całkiem obrośnie w bugi i niedobitki.

97993054676936328872.jpg

Opublikowano

Zależy mi na srwerze zbliżonym do Aline2

Wypróbowałam już: Glador, Pandorę, Estius, Dreikon, Belenus, Virtual, Diamond, Waternox, Memorial, Derox Manessa, Mexilia, ProMT2, Linares, Camerion, Senthia, Next,Eruris... no sporo ogólnie tego było...

Nagroda: Like ;)

Za Segorię jednak podziękuję bo tam Administracja wypięła się totalnie! jako, że podobno w styczniu startują z jakimś nowym serwerem, więc ten już całkiem obrośnie w bugi i niedobitki.

Invoria

Opublikowano

ALISTRIA.EU

Jeśli chodzi o dobry serwer Medium z elementami Easy/Hard to spróbuj ALISTRIA.EU

Serwer medium z nutlą Easy i Harda dla graczy z głową, jeden z bardziej rozbudowanych, ogarniętych i fajnych serwerów, które wyszły w tym roku. Notabene to Helium2 jak widzę czerpał bardzo dużo z Alistrii bo akurat gram na obu i to widzę ... Alistria prawie w ogóle nie ma bugów, pojedynki w pvp są dobrze ustawione a naprawdę satysfakcję sprawia samodzielne ubijanie bossów, robienie różnorakich misji zwykłych i tych do biologa. Wbiłem tam 128 lev i usprawniam teraz eq do pvp. Potem opiszę moje wrażenia z Helium2 w porównaniu do tej Alistrii ale muszę na nim najpierw wbić 100 lev.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy i typie serwera Medium/EasyDodatkowe Info: Serwer nie musi być nowy, ale proszę podać jeśli to możliwe kilka propozycji.Nagroda za pomoc: 5 i like.

Virtual

Opublikowano

Dodatkowe Info: Serwer nie musi być nowy, ale proszę podać jeśli to możliwe kilka propozycji.

Nagroda za pomoc: 5 i like.

Invoria, Dreikon i GladoR

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy ewentualnie Medium ( ipvp, virtual odpadają takich to nie chce) [ coś w stylu ethany ]

Dodatkowe Info: Jakieś fajne i dość częste dropy żeby były

Nagroda za pomoc: Like :D

Proszę pisać na PW jeśli poleca jakiś serwer gdyż tu mogę nie zauważyć ;c

Dreikon

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Budowniczy
Opublikowano

Szukam serwera dosyć świeżego żeby działał od paru miesięcy,żeby dało sie na nim wybić a nie tak jak na serwerach typu pandoramt2,xenoxmt2 gdzie ceny są tak duże że dla kogos kto rozpoczyna gre rozwinięcie postaci jest niemożliwe.Zeby duzo osób na nim grało i żeby nie był to serwer HARD planuje grać na serwerze pare miesięcy ;)

Za pomoc lajki,gwiazki na profilu , co tylko chcecie :)

Zależy mi najbardziej na: [serwerze medium/hard]

Dodatkowe Info: żeby było dużo ludzi, ogarnieta administracja

Nagroda za pomoc : lajk

Panom oczywiście polecam serwer Helium2.pl

Macie szeroki zakres możliwości. Serwer na którym nie idzie się wybić w kilka dni. Wojny gildii naprawdę robią wrażenie, 13+ osób wchodzi na wojny.

http://www.youtube.com/watch?v=uuqaL6ohgTU

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Nagroda za pomoc: 5 i like.

invoria

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na serwerze gdzie gra dużo ludzi
Dodatkowe Info: Medium,Easy/Medium
Nagroda za pomoc: Jeżeli polecasz serwer na którym obecnie grasz, będę w stanie wynagrodzić ową pomoc w grze :)

=D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na serwerze gdzie gra dużo ludziDodatkowe Info: Medium,Easy/MediumNagroda za pomoc: Jeżeli polecasz serwer na którym obecnie grasz, będę w stanie wynagrodzić ową pomoc w grze :)

VirtualMT2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...