Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwerach 4fun podchodzące pod stary ExtremeS2,

Dodatkowe Info:6-7 bon na klase u handlarzy, dedyk, PL(może być zagraniczny)

Nagroda za pomoc:Lajk lajk

02.png

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/i][/b] Server ma być PVP. Taki w chj pvp. Żeby bić się, nie martwić o eq itd.[/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/i][/b] brak.[/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b] standardzik[/color]

[/center]

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/i][/b] Server ma być PVP. Taki w chj pvp. Żeby bić się, nie martwić o eq itd.[/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/i][/b] brak.[/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b] standardzik[/color]

[/center]

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Nie wiem, jakiś set, żeby były jakieś fajne cheaty, tani zarobek, miła atmosfera, dużo polaków.

Dodatkowe Info: Działać mają cheaty, miła atmosfera, serwer taki, żeby rozpocząć grę.

Nagroda za pomoc:Lajki. :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4fun/pvp serwer bogaty system ulepszeń

Dodatkowe Info: Duzo graczy

Nagroda za pomoc:Lajki.

Reflink ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4fun/pvp serwer bogaty system ulepszeń

Dodatkowe Info: Duzo graczy

Nagroda za pomoc:Lajki.

xenox

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Bywalec
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Co do ilości Epickiego Ekwipunku to min.4. Magiczny Metal, Zmiany/Dodania 1-5 bonusów u NPC. Maksymalne wartości bonusów lub ostatecznie dwie wartości.

Dodatkowe Info: Min. dziennie 300 graczy online. Serwer ma mieć maks. 4 miesiące.

Nagroda za pomoc: Like?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na : Server obojetny drop, kasa itd.

Dodatkowe Info : Abym mogl na poczatku grac z modem

Nagroda za pomoc : Lajk !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Co do ilości Epickiego Ekwipunku to min.4. Magiczny Metal, Zmiany/Dodania 1-5 bonusów u NPC. Maksymalne wartości bonusów lub ostatecznie dwie wartości.

Dodatkowe Info: Min. dziennie 300 graczy online. Serwer ma mieć maks. 4 miesiące.

Nagroda za pomoc: Like?

EvenesT

Opublikowano

Witam.. Chciałęm zapytać czy zna ktoś może server podobny do dawnego BoundMT2.. Wyglądał mniej więcej tak

...'>
... Z góry bardzo dziękuję.

Witam.. Chciałem zapytać czy zna ktoś może server podobny do dawnego BoundMT2.. Wyglądał mniej więcej tak

... Z góry bardzo dziękuję.
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

żeby serwer był jak metin2game na początku istnienia . ;] (jeśli ktoś grał to będzie wiedział );D

Dodatkowe Info:

żeby max lv był dajmy 250 a epiki kończyły się na 150lv

Nagroda za pomoc:

Satysfakcja .

^^

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

żeby serwer był jak metin2game na początku istnienia . ;] (jeśli ktoś grał to będzie wiedział );D

Dodatkowe Info:

żeby max lv był dajmy 250 a epiki kończyły się na 150lv

Nagroda za pomoc:

Satysfakcja .

^^

Camerion , mexilia ewentualnie imperiummt2.

/rip

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać ! Helppp !

Zalezy mi na : systemie ulepszeń broni z truty w góre ( um , śr ) , żeby serwer był podobny do eruris/cavalosa . Serwer 4fun/pvp . Najlepiej żeby był to polski serwer lub zagraniczny na którym siedzi duużo polaków :)

Dodatkowe info ; już chyba wiadomo o co chodzi .

Nagroda za pomoc : LUBIĘ TO !

Opublikowano

Zalezy mi na : systemie ulepszeń broni z truty w góre ( um , śr ) , żeby serwer był podobny do eruris/cavalosa . Serwer 4fun/pvp . Najlepiej żeby był to polski serwer lub zagraniczny na którym siedzi duużo polaków :)

EliteMT2.

||OFICJALNY SPAMER MPCFORUM||

"Mam szacunek dla uczciwych , mam pogardę dla fałszywych".

"Twoja krytyka , mnie nie dotyka:)".

Opublikowano

Zalezy mi najbardziej na: Szybkim Expie, dużo epików (łatwe zdobycie ich, różnorodne ulepszacze). ogólnie serwer PVP easy, podobny do XenoXMt2 ale nie taki jak Pandora czy Dragon.

Dodatkowe info: Grałem na XenoXMt2.

Nagroda: Like +5* w profilu

k,NjM1NDYxMzcsNDU0OTYxMDQ=,f,PaigeOrbing4.gif
Opublikowano

Zalezy mi najbardziej na: Szybkim Expie, dużo epików (łatwe zdobycie ich, różnorodne ulepszacze). ogólnie serwer PVP easy, podobny do XenoXMt2 ale nie taki jak Pandora czy Dragon.

Glador,DivineWorld s2

f8U07UQ.png

Opublikowano

elitemt2, gladormt2

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Virtual

Opublikowano

Osobiście polecam Diamonda.Tyle,że epiki z trutych itp.są do expa,ale ogólnie dla niektórych jest łatwiejszym serwerem,niż np. Xenox.

Zagraniczny to HammerMT2.Na start 254lvl.Max 255lvl.Na serwerze jest jakieś 3 4 polskie glidie z samymi polakami.

Także i tobie polecam Diamonda.Do tego dołoże IMetin.+jeszcze Metinologia MT2(niby 3k graczy on line.Pozdro.)

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Najlepiej szybkim expie, epikach na niski lvl i łatwym zdobywaniu ulepszaczy

Dodatkowe Info: wielkie NIE dla Xenoxa, gladora, divineworld gralem tam i mam tam po 250 na xenoxie x2 glador i divine x4 ;/ szukam czegoś fajnego

Nagroda za pomoc:Like 5* w profilu ? :>

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Najlepiej szybkim expie, epikach na niski lvl i łatwym zdobywaniu ulepszaczy

Dodatkowe Info: wielkie NIE dla Xenoxa, gladora, divineworld gralem tam i mam tam po 250 na xenoxie x2 glador i divine x4 ;/ szukam czegoś fajnego

Na niskich lvl to ...Hmm....Polecam w tym wypadku diamonda do tego metinologia i galavniaze.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

VirtualMT2, Camerion a ze starszych Pandora ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...