Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Hardzie gdzie wszystkie itemy z isa mozna zdobyc w grze.

Dodatkowe Info:Serw gdzie mozna chodzic na dt , nie zbyt trudno o skille . Odpada : Tiveria , balmora , balantia, draenor ( Myslalem nad US.)

Nagroda za pomoc:+

Xartez

Mexilia

Eq metin2.sg

363451410787081286162.png

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hardzie gdzie wszystkie itemy z isa mozna zdobyc w grze.

Dodatkowe Info:Serw gdzie mozna chodzic na dt , nie zbyt trudno o skille . Odpada : Tiveria , balmora , balantia, draenor ( Myslalem nad US.)

Ravia

805491408806070489277.png

Opublikowano

Ravia, polecam Ci też SG .

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hardzie gdzie Na itemy +4/5/6/7/8 potrzeba ulepszaczy nawet na miecz +6 ;D

Dodatkowe Info:gralem na balmorze ravie oraz balanti

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hardzie gdzie Na itemy +4/5/6/7/8 potrzeba ulepszaczy nawet na miecz +6 ;D

Dreanor2?

Opublikowano

Draenor,longju

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy!

Szukam Easy/Medium - pvp gdzie nie trzeba ulepszaczy na bronie do +9

Dodatkowe info: najlepiej aby wchodzily max bony np 2k pz 15% abs o takie cos mi chodzi :P

Za pomoc dostaniecie plusika (+)

Opublikowano

Dodatkowe info: najlepiej aby wchodzily max bony np 2k pz 15% abs o takie cos mi chodzi :P

Mexilia lub tinesha

ew xartez

Opublikowano

Dodatkowe info: najlepiej aby wchodzily max bony np 2k pz 15% abs o takie cos mi chodzi

Zdecydowanie Mexalia.

Opublikowano

Niewiem gdzie grać pomocy!

Szukam : Easy/4fun - chciałbym naprawde szybko wbić 250 lvl , NO HAMACHI , DARMOWY( nie trza płacic za reje/client)

Dodatkowe info : SZYBKI 250 LVL(100lvl w 2-4 h , SKILE P odrazu/kapitan etc., duzo epików/zbroi , Polski/Angielski/Niemiecki(SERVER),

Grałem na : Chyba każdym servie xD

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tanie ceny, mało ksucia, szybki zarobek

Dodatkowe Info:

Otóz gram na PL'U solar mam tam wmiare eq lecz nie zaciekawe i chciałbym zacząć gre na Metin2.sg. I tu moje pytanie gdzie lepiej czy jest ogólnie dużo ludzi i wogule. Także chciałbym zamienic sie kontami z PL na SG tylko nie wiem czy teraz, bo na PL'u zaczyna sie event swiąteczny i mozna troche kaski zarobic i lepsze eq zdobyc co za tym idzie lepsza wymiana na SG. I jescze jedno czy na takim SG mozna troche nauczyc sie angielskiego chodzi mi tutaj lepsza znajomosc i wogule bo to tez jest jakis +.

Nagroda za pomoc:

Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemny exp, mało epików

Dodatkowe Info: Chodzi że serwer był podobny jak AuroraMT2(avalon) , Freak2( nie działa mi )

Nagroda za pomoc: 5* LIKE

Polecam Tavia.eu zaje*** serwerek

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Zależy mi na :Szukam servera na podobieństwo starych chińskich privów. Chodzi mi o aby na serverze nie było dużo nowości (np. max 2-3 epiki), podstawowe mapy, żadnych nowych ulepszaczy itp. Odpada hard najlepiej medium, lecz easy też mogę przemyśleć.

Dodatkowe Info:Zależy mi na tym by serwer był zagraniczny ,chodź jeżeli będzie on polski a będzie spełniał wymienione wyżej warunki też może zagram.

Nagroda : Like, jeżeli server przypadnie mi do gustu to dam limit :)

Opublikowano

Szukam : Easy/4fun - chciałbym naprawde szybko wbić 250 lvl , NO HAMACHI , DARMOWY( nie trza płacic za reje/client)

Dodatkowe info : SZYBKI 250 LVL(100lvl w 2-4 h , SKILE P odrazu/kapitan etc., duzo epików/zbroi , Polski/Angielski/Niemiecki(SERVER),

Grałem na : Glador etc.

Sorki za double posta , ale zależy mi na odpowiedzi !:)

Opublikowano

Grałem na : Glador etc.

Sorki za double posta , ale zależy mi na odpowiedzi ! :)

DivineWorld

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hardzie lub hard/medium. Najlepiej nowszy, który nie padnie po krótszym czasie-.- mam dość zmieniania serwerów.

Dodatkowe Info: Fajnie by było, gdyby stał on na "porządnej" maszynie, by nie lagowało ^^

Nagroda za pomoc:like and 5 w profilu :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hardzie lub hard/medium. Najlepiej nowszy, który nie padnie po krótszym czasie-.- mam dość zmieniania serwerów.

Dodatkowe Info: Fajnie by było, gdyby stał on na "porządnej" maszynie, by nie lagowało ^^

Balantia,Thanned

Opublikowano

Ravia / xartez / mexilia / tinesha

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: @down

Dodatkowe Info: Ciekawe propozycje. Możecie polecić mi serwer typu ParadiseMt2..? Był perfekcyjny, jednak przez administrację padł -.-

Opublikowano

Dodatkowe Info: Ciekawe propozycje. Możecie polecić mi serwer typu ParadiseMt2..? Był perfekcyjny, jednak przez administrację padł -.-

Vilenos Merise Vaneris Tinesha..

Opublikowano

Thanned

Opublikowano

http://tinesha.awsome.pl/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer nowy co wystartował w tym miesiącu lub w listopadzie , max lv do 250 lub 200 easy /medium, zeby był hwanga..

Dodatkowe info:serwer stabilny czyli : strona działająca, żeby serwer nie miał innych problemów ,launcher ,

i jak by skille trzeba było robić to 10 ku do g1 i 1 kamol na P !!!,zeby nie bylo stalek,trut w sklepie u handlarzy,srednia ilosc epików jak przystalo na serwer (a nie 50 gatunków broni dla woja, i innych klas) dodam tylko ze gralem na Emperius, Eruris, Diamond

Nagroda za pomoc:LIKE

Sorry za ,3 juz wiadomosc .. ale zalezy mi na czasie prosze o wasze propozycje !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer nowy co wystartował w tym miesiącu lub w listopadzie , max lv do 250 lub 200 easy /medium, zeby był hwanga..

Dodatkowe info:serwer stabilny czyli : strona działająca, żeby serwer nie miał innych problemów ,launcher ,

i jak by skille trzeba było robić to 10 ku do g1 i 1 kamol na P !!!,zeby nie bylo stalek,trut w sklepie u handlarzy,srednia ilosc epików jak przystalo na serwer (a nie 50 gatunków broni dla woja, i innych klas) dodam tylko ze gralem na Emperius, Eruris, Diamond

Nagroda za pomoc:LIKE

Sorry za ,3 juz wiadomosc .. ale zalezy mi na czasie prosze o wasze propozycje !

Tineshia,Thanned

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...