Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

serwer ma być podobny do xenoxmt2 ale bez takiej ilości bugów, łatwy exp i drop, możliwość robienia elitarnych kd, bronię co kilka lvl Ja na xenoxie oraz żeby dało sie łatwo zarobić zeby w pvp sie pobawić.NIE CHCE SERWERA HAMACHI!!!!!

Nagroda like i 5 na profil

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4fun taki Lomax

Dodatkowe Info:Nie Xenox i Antissa! mało epików lub tanie ulepszacze

Nagroda za pomoc: lajk i 5* w profilu

emperius , albo sunirsemt2 ewentualnie queenmt2

363451410787081286162.png

Opublikowano

serwer ma być podobny do xenoxmt2 ale bez takiej ilości bugów, łatwy exp i drop, możliwość robienia elitarnych kd, bronię co kilka lvl Ja na xenoxie oraz żeby dało sie łatwo zarobić zeby w pvp sie pobawić.NIE CHCE SERWERA HAMACHI!!!!!

Nagroda like i 5 na profil

PandoraMT2 lub DragonMT2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Zalezy mi na tym aby serwer był jak najbardzie podobny do evenesta (jak wiecie upadł) czyli duzo map zbro broni bizu ok 250lv 6 i 7 bon bez silny odp na klasy najlepiej jakby nie było go u handlary bronie robione z tych na 75.

Dodatkowe Info:Jak najbardzie podobny do evenesta!

Nagroda za pomoc:Nagroda like i 5 na profil

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Zalezy mi na tym aby serwer był jak najbardzie podobny do evenesta (jak wiecie upadł) czyli duzo map zbro broni bizu ok 250lv 6 i 7 bon bez silny odp na klasy najlepiej jakby nie było go u handlary bronie robione z tych na 75.

Dodatkowe Info:Jak najbardzie podobny do evenesta!

Nagroda za pomoc:Nagroda like i 5 na profil

Emperion s2 ? SunirseMt2 ewentualnie !!:D DemerionMt2

Opublikowano

Emperion s2 ? SunirseMt2 ewentualnie !! :D DemerionMt2

Sorry ale ja na tych serwach nie widze ani wielkiej ilości broni zbroi czy bizu w ogóle nie są podobne do evenesta.

Wie ktoś może czy otworzą evenesta wszystkie postacie usuniete czyli serwa od nowa bo bym chetnie pograł

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim Expie . Rozwinięty system ulepszania . Mało noobków . Proszę nie podawać żądnych Hardów lub trudnych Medium co trzeba 5 miesięcy max lv wbijać

Dodatkowe Info: Serwer Może Być Easy/Medium . Grałem na XenoxMT2 , CavalosMT2 , GladorMT2 , DivineS2 , Glador , Emperius , Emperial , HammerMt2 , (Nie musi być polski)

Nagroda za pomoc: Lajk , 5 na Profilu

Serwer: VenoxMt2
Postać : Dagger , BM , Mental
Nick: Mavado , MrSzoku
Nie obchodzi mnie czy dasz mi + lub -
Mavado jest jeden...

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim Expie . Rozwinięty system ulepszania . Mało noobków . Proszę nie podawać żądnych Hardów lub trudnych Mediumów co trzeba 5 miesięcy max lv wbijać

Dodatkowe Info: Serwer Może Być Easy/Medium . Grałem na XenoxMT2 , CavalosMT2 , GladorMT2 , DivineS2 , Glador , Emperius , Emperial , HammerMt2 , (Nie musi być polski)

Nagroda za pomoc:

Xartez a jak nie xartez to mhm .... mexilia :)))

Opublikowano

[center][b][i][color= #ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy! [/i][/b][/white]

[b][i][color= #ee82ee]Zależy mi najbardziej na: serwerze 4fun easy :) bez hamachi polskiego .[/i][/b][/white]

[b][i][color= #afeeee]Dodatkowe Info:Grałem juz na xenox gondor divine i mi sie znudziły na xenoxie jest bank gdzie straciłem przzez to 50k sm bo koleś mi nie dał czego chciałem a ja mu przelałem [/i][/b][/white]

[b][i][color= #afeeee]Nagroda za pomoc: Bedzie like +++++ :) [/i][/b][/white] [/center]

Opublikowano

[center][b][i][color= #ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy! [/i][/b][/white]

[b][i][color= #ee82ee]Zależy mi najbardziej na: serwerze 4fun easy :) bez hamachi polskiego .[/i][/b][/white]

[b][i][color= #afeeee]Dodatkowe Info:Grałem juz na xenox gondor divine i mi sie znudziły na xenoxie jest bank gdzie straciłem przzez to 50k sm bo koleś mi nie dał czego chciałem a ja mu przelałem [/i][/b][/white]

[b][i][color= #afeeee]Nagroda za pomoc: Bedzie like +++++ :) [/i][/b][/white] [/center]

Mexilia / merisemt2 / vilenos ;d

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybkim wbiciu lvl, dropie ulepszaczy z metinów które są na wielu mapkach tak żeby możne je było potem sellac i w ten sposób zarabiać, rozwinięty system ulepszeń

Dodatkowe Inf: serwer podobny do xenoxmt2. Grałem na pandoramt2, camerionmt2, dragonmt2

Nagroda za pomoc: Lajk , 5 na Profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemny exp, sporo ludzi, troche nowości

Dodatkowe Info: Szukam serwera ze sporą ilością graczy oraz aby posiadał jakieś nowości, nowe eq ale nie za dużo.

Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Dodatkowe Info: Szukam serwera ze sporą ilością graczy oraz aby posiadał jakieś nowości, nowe eq ale nie za dużo.

PandoraMT2? Ewentualnie EliteMT2.

8a4577ee.png

By ReaveR. (ja)

Opublikowano

Mexilai / merisemt2 / vilenos / xartez

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:DUŻEJ ILOŚCI OSÓB,[/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:SZUKAM PRIVA PODOBNEGO DO XENOXA GRAŁEM NA : GLADOR,SPOTLINE,SURFACEMT2[/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc: LIKE[/i][/b][/color]

[/center]

Opublikowano

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:DUŻEJ ILOŚCI OSÓB,[/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:SZUKAM PRIVA PODOBNEGO DO XENOXA GRAŁEM NA : GLADOR,SPOTLINE,SURFACEMT2[/i][/b][/color]

[/center]

Pandora, Dragon

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

[/center]

Divine World s2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Dobrej zabawie

Dodatkowe Info:4fun/pvp . Jeśli nie ma to easy

Nagroda za pomoc:like

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Dobrej zabawie

Dodatkowe Info:4fun/pvp . Jeśli nie ma to easy

Nagroda za pomoc:like

XenoxMt2 Divine World na xenoxie moge ci dać eq wzamian na pandora :))

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duza ilosc epikow, super zbroje, extra bronie, latwy w miare exp i zdobycie ulepszaczy (cos ala xenox, divine, pvpmt2) Medium/easy/4fun (ONLY DEDYK)

Dodatkowe Info: Gralem juz na xenoxie divine pvpmt2 pandorze elite i paru innych prosze o wymienienie kilku nazw servu by mogl Sobie cos wybrac, najlepiej server z duzo iloscia graczy, i dobrze by bylo jakby byl swiezym serverem

]Nagroda za pomoc: Lajk + rep na profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duza ilosc epikow, super zbroje, extra bronie, latwy w miare exp i zdobycie ulepszaczy (cos ala xenox, divine, pvpmt2) Medium/easy/4fun (ONLY DEDYK)

Dodatkowe Info: Gralem juz na xenoxie divine pvpmt2 pandorze elite i paru innych prosze o wymienienie kilku nazw servu by mogl Sobie cos wybrac, najlepiej server z duzo iloscia graczy, i dobrze by bylo jakby byl swiezym serverem

Mexilia lub AriusMt2?

Opublikowano

Reinor :)

Opublikowano

Mexilia / merisemt2 / vilenos / xartez

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Graczy online 200+ w godzinach popołudniowych, Aby na serwerze nie było 250lvl do wbicia tylko max 200 ( Np. 127, 150 ITP ) i mało epików.

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...