Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: MAX lVL 127 albo 99 najlepsze bron np tryton albo o tylko jedna wiecej zbroje max te lepsze stalki

Dodatkowe Info: tak z 400+ osob

Nagroda za pomoc: lajk

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: MAX lVL 127 albo 99 najlepsze bron np tryton albo o tylko jedna wiecej zbroje max te lepsze stalki

Dodatkowe Info: tak z 400+ osob

Nagroda za pomoc: lajk

Ravia,

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na: skille na P na 5lv, serwer stabilny max lv hmm może być do 255, mało ulepszaczy na przykład same perły :), ilość ludzi hmm więcej nisz 100 :)

serwer ma być dobrze zabezpieczony i bez eq navi, ceny u handlarzy niskie, do 10 zbroi i broni, serwer typu medium/easy, administracja zawsze pomocna, i jak by to było możliwe ile serwer stoi i strona serwera ;)

Dodatkowe info: grałem na Xenox. Gorgony, Lomax, Divine world s2, Diamond, Hammer, Paradise, Ravia, balmora, tiveria .... serwer może być zagraniczny ale tyllko w języku angielskim i włoskim ;) czekam na odpowiedzi :)

Nagroda za Pomoc: LIKE i 5 w profilu

PvPMt2, Antissa

1382375685-U592769.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: skille na P na 5lv , 1 dni wybić max lv , duzo epikow {{ Podobny Hammer }} i żadeń noobów ... < Grałem > XenoxMt2 , Imetin , Metin5 , DivineWorld , EliteMt2 , PandorMt2 , Glador , PvPMt2 , HammerMt2 , ParadiseMt2 . Irnal ....... i inny

Dodatkowe Info: Serwer Typ PvP , Duzo Graczy !!!

Nagroda za pomoc: 5+ lajkow

Opublikowano

Ravia,

PvPMt2, Antissa

a zapomniałem dodać że na tych też grałem i nie bo nie są stabilne i za bardzo dużo broni i zbroi na antissa :) a na PvPMt2 nie ma klienta ;) ale dzięki za chęci :D

207 postów pomogłem pomóż i ty ;)

Opublikowano

Witam. Nie mam czasu na zarabianie itp chciałbym jakiś priv typowo pod pvp. Slyszalem ze HammerMT2 jest super privem pod pvp ale nie umiem pobrać go ze strony serwa. Mógłby mi ktos podeslac link do hammera albo polecic inny dzialajacy priv pvp ??. góry dzięki

Opublikowano

Witam. Nie mam czasu na zarabianie itp chciałbym jakiś priv typowo pod pvp. Slyszalem ze HammerMT2 jest super privem pod pvp ale nie umiem pobrać go ze strony serwa. Mógłby mi ktos podeslac link do hammera albo polecic inny dzialajacy priv pvp ??. góry dzięki

PvPMt2, Antissa

Hammera musisz pobrać za pomocą torrentu ;)

1382375685-U592769.png

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/i][/b][/color]

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:Baardzo szybkim expie , żeby kasa szyyyybko leciała i żeby w max 2 dni wbić 250 lvl z full eq na 250 :D Łatwo dropiących ulepszaczach [/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:Grałem na xenox glador pvpmt2 PandoraMt2, [/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc: ++ :P [/i][/b][/color]

[/center]

THP_1.jpg

Opublikowano

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:Baardzo szybkim expie , żeby kasa szyyyybko leciała i żeby w max 2 dni wbić 250 lvl z full eq na 250 :D Łatwo dropiących ulepszaczach [/i][/b][/color]

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:Grałem na xenox glador pvpmt2 PandoraMt2, [/i][/b][/color]

[/center]

Trudno będzie Ci znaleźć taki serwer , ale polecam Ci Divine w 3-10 dni masz 250 ( jak się postarasz i jak potrafisz :P ) , sztaby lecą na każdej mapie i to bardzo dużo ;]Ulepszacze bardzo łatwo dropią , bo jest polanka ( na której lecą wszystkie ulepszacze oprócz tych co się nimi ulepsza biżuteria na 235 ) ;]

Opublikowano

[/center]

Divine, Gorgony.

+ jak chcesz szybko max lvl to Antissa, tam jest max. 99 i w 3-4godzinie to na lajcie wbijesz.

Opublikowano

[/center]

Antissa, Divine, Revon, Emperius

1382375685-U592769.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie zagrać.

Chcę aby było w miare dużo ludzi, aby serwer był na dłużej, max lv 99-250

Może być hard albo medium, byle by dużo ludzi grało.

Grałem na Elite, tiveria, diamond, xenox.

Polecam Ci : Eleris.pl - serwer hard z max.lvl 99 ciekawy serwer na dłużej :)

Ewentualnie : Ravie.eu lub Balmore.pl :)

site_logo.gif

18706.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie zagrać.

Chcę aby było w miare dużo ludzi, aby serwer był na dłużej, max lv 99-250

Może być hard albo medium, byle by dużo ludzi grało.

Grałem na Elite, tiveria, diamond, xenox.

Hard: Ravia

Medium: Emperius, Revon, PvPMt2

1382375685-U592769.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy !

Zależy mi najbardziej na: skille na P na 5lv, serwer stabilny max lv hmm może być do 255, mało ulepszaczy na przykład same perły , ilość ludzi hmm więcej nisz 100

serwer ma być dobrze zabezpieczony i bez eq navi, ceny u handlarzy niskie, do 10 zbroi i broni, serwer typu medium/easy, administracja zawsze pomocna, i jak by to było możliwe ile serwer stoi i strona serwera

Dodatkowe info: grałem na Xenox. Gorgony, Lomax, Divine world s2, Diamond, Hammer, Paradise, Ravia, balmora, tiveria, antissa, PvpMt2 .... serwer może być zagraniczny ale tyllko w języku angielskim i włoskim czekam na odpowiedzi

Nagroda za Pomoc: LIKE i 5 w profilu

207 postów pomogłem pomóż i ty ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: średnia ilość itemów, server medium z duża ilością graczy ale żeby nie trzeba było dropic na eq.

Dodatkowe Info: max lv 175-250 staty 90-125 is obojętnie ilosc graczy 700+ dziennie

Nagroda za pomoc: laaajki !! :P

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: średnia ilość itemów, server medium z duża ilością graczy ale żeby nie trzeba było dropic na eq.

Dodatkowe Info: max lv 175-250 staty 90-125 is obojętnie ilosc graczy 700+ dziennie

Nagroda za pomoc: laaajki !! :P

Poleczm reinor, lecz max lvl jest 150 ale bardzo fajnie sie expi. zawsze jest co porobic :). Ulepszaczy jest dość mało i łatwo je zdobyć.

10s7llx.png

By

Maxio!

Znawca
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim expie, skille P od 5lvl, bonach odp (w 6/7b)

Dodatkowe Info: Planuje zagrać na jakimś fajny prywatnym serverze. Wymagam jeszcze aby na serwerze grało sporo osób

Nagroda za pomoc: Lajk ;)

PS. Xenoxmt2 i Pandoramt2 <-- odbadaja

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Dodatkowe Info: Planuje zagrać na jakimś fajny prywatnym serverze. Wymagam jeszcze aby na serwerze grało sporo osób

balmora , pvpmt2 , diamond

Opublikowano

Gorgony.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: hardzie z nowościami

Dodatkowe Info: chciałbym żeby na serwerze były nowe bronie , zbroje itd. ale z max lvl 99-120

Nagroda za pomoc: Lajk

Ravia,eleris,Draenor,Balmora,havitus :). Najbardziej polecam draenor i ravię.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Dodatkowe Info: chciałbym żeby na serwerze były nowe bronie , zbroje itd. ale z max lvl 99-120

Ravia. Najbardziej stabilny hard.

Opublikowano

Ravia czasem sie tam czuje jak na pl.

Havitus tez spoko i balmora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...