Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: szybki exp, tanie KD, 4fun
Dodatkowe Info: statystyki 20+
Nagroda za pomoc: lajk + 20chi na glador jeśli ktoś gra bądź jakieś eq na podanym serwerze ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybki exp, tanie KD, 4fun

Dodatkowe Info: statystyki 20+

Nagroda za pomoc: lajk + 20chi na glador jeśli ktoś gra bądź jakieś eq na podanym serwerze ;)

Dreikon, Mentis, MegaMT2

Zależy mi najbardziej na: dużo ludzi, brak/mało nowych broni i zbroi, działa na kamermodzie

Dodatkowe Info: HARD

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Ravia, Concordia 

Zależy mi najbardziej na: Ponad 500osob zawsze an servie

Dodatkowe Info:

Mam zamiar grać bez ISa oraz Allegro, chce wyciągnąć najczystszą przyjemność z gry,Serv nie moze bcy Easy Ani Hard tylko MEDIUM,oraz zeby nie bylo 6/7b.

Jeżeli jest, to jaki serwer, jakie królestwo? Jaka postać w ogóle.I nie serv Invoria bo jzu tam grałem i mi sie nie spodobało.

Nagroda za pomoc: Lajk

Helium2, AresMt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Gry bez isa i allegro
Dodatkowe Info:Serwer medium , i aby byly poczatkujacy mial mniej niz miesiac.
Nagroda za pomoc:Lajk

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: szybki exp, tanie KD, 4funDodatkowe Info: statystyki 20+Nagroda za pomoc: lajk + 20chi na glador jeśli ktoś gra bądź jakieś eq na podanym serwerze ;)

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: prawdziwy medium
Dodatkowe Info: to musi byc prawdziwy medium tzn bez 6/7, kon moze byc na start 10ku do G, 350+ osob na codzien, zeby zarabialo sie na metkach, bossach itp. jesli ktos kiedys gral to najlepiej taki sam server jak BloodWar.pl
Nagroda za pomo
c: DAM WSZYTKO tylko niech mi da ktos taki serverek :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: prawdziwy medium

Dodatkowe Info: to musi byc prawdziwy medium tzn bez 6/7, kon moze byc na start 10ku do G, 350+ osob na codzien, zeby zarabialo sie na metkach, bossach itp. jesli ktos kiedys gral to najlepiej taki sam server jak BloodWar.pl

Nagroda za pomoc: DAM WSZYTKO tylko niech mi da ktos taki serverek :D

Zobacz sobie HeliumMT2

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/4fun/pvp/medium :D
Dodatkowe Info: Serwer na którym idzie w 1/2 dni zrobić eq do pvp do lvl 100/130, dziennie 300/400++ online, odpadają serwery :

Dreikon, Invoria, Eruris, Glador, Divine World, Xenox, Argentus, Helium, Virtual, Dragon, Pandora, Elite, Alien2, Linares, Laneris, Ethana, 4funmt2, Eterial, MetinOnline, Promt2, Megamt2
Nagroda za pomoc: Like

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/medium.

Dodatkowe Info: Jest mi obojęte czy serwer jest stary, czy nowy, najlepiej żeby grało 800/1000 ludzi.

Grałem na: pandora,elite,dragon,imetin i na wielu jeszcze serwerach tylko nie pamiętam nazw.

Opublikowano

Dodatkowe Info: Jest mi obojęte czy serwer jest stary, czy nowy, najlepiej żeby grało 800/1000 ludzi.

Grałem na: pandora,elite,dragon,imetin i na wielu jeszcze serwerach tylko nie pamiętam nazw.

Invoria, Mentis

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/4fun/pvp/medium :D

Dodatkowe Info: Serwer na którym idzie w 1/2 dni zrobić eq do pvp do lvl 100/130, dziennie 300/400++ online, odpadają serwery :

Dreikon, Invoria, Eruris, Glador, Divine World, Xenox, Argentus, Helium, Virtual, Dragon, Pandora, Elite, Alien2, Linares, Laneris, Ethana, 4funmt2, Eterial, MetinOnline, Promt2, Megamt2

4funmt2, Mentis

Opublikowano

virtual

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Liczbie osob online okolo 1000 , stabilny , solidnie zrobiony oraz na mijej atmosferze na serwie
Dodatkowe Info: Najbardziej interesuja mnie serwery medium ale dobrym easy nie pogardze

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Liczbie osob online okolo 1000 , stabilny , solidnie zrobiony oraz na mijej atmosferze na serwie

Dodatkowe Info: Najbardziej interesuja mnie serwery medium ale dobrym easy nie pogardze

VirtualMT2,PandoraMT2 dobre stabilne serwery :)

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

virtualmt2

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tym zeby serwer był tylko PVP
Dodatkowe Info: Coś podobnego do 4funmt2, tylko polski :)

Opublikowano

Invoria/Dreikon

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Invoria/Helium2

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy lub hard
Dodatkowe Info: serwer easy powinien miec max 2-3 mies , a jesli chodzi o hard moze byc troche starszy , i zeby bylo z kim grac a nie jakies pustki ;d

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy lub hard

Dodatkowe Info: serwer easy powinien miec max 2-3 mies , a jesli chodzi o hard moze byc troche starszy , i zeby bylo z kim grac a nie jakies pustki ;d

Longju2.pl - hard.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemności, nie za trudnej. [Priv]
Dodatkowe Info:

Mam zamiar grać bez ISa oraz Allegro, chce wyciągnąć najczystszą przyjemność z gry - Lecz czy mi się opłaca?

Jeżeli jest, to jaki serwer, jakie królestwo? Jaka postać w ogóle

Nagroda za pomoc: Lajk?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tym zeby serwer easy/medium
Dodatkowe Info: Coś podobnego do divineworld  max 250lv  :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Serwer Medium, może podchodzić trochę pod harda.
Dodatkowe Info:  Zależy mi na tym, aby nie było 6 i 7 bonu, oraz żeby maksymalny level wynosił 99-120  lvl, więcej nie. Bony standardowe jak na PL'u, żeby nie było za dużo nowych map itd. najlepiej takie same ja na PL. Odpada MPCforum. Co do wymagań to oczywiście, żeby grało chociaż kilkaset osób. 
Nagroda za pomoc: Lajk?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości osób, hard

Dodatkowe Info: Zamierzam nagrywać ten serwer i chcę żeby był chętnie oglądany.(GLOBAL / PRIV)
Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości osób, hard

Dodatkowe Info: BARDZO DUZO LUDU, nie jakis strasznie stary, w miare normalny system
Nagroda za pomoc: Lajki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...