Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Szybkie wbicie 250 lvl coś podobnego do Argentus.pl i łatwe zdobycie dobrego eq do pvm/pvp
Dodatkowe Info: Grałem na : ArgentusMT2 , XenoXMT2
Nagroda za pomoc: + / 5* w profilu.

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Szybkie wbicie 250 lvl coś podobnego do Argentus.pl i łatwe zdobycie dobrego eq do pvm/pvpDodatkowe Info: Grałem na : ArgentusMT2 , XenoXMT2Nagroda za pomoc: + / 5* w profilu.

Virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkie wbicie 250 lvl coś podobnego do Argentus.pl i łatwe zdobycie dobrego eq do pvm/pvp
Dodatkowe Info: Grałem na : ArgentusMT2 , XenoXMT2 , VirtualMT2 ( tam ciężko się zaczyna)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tanich cenach w sklepie

Dodatkowe Info: Tanie eq, globalny, gram od nowa :P
Nagroda za pomoc: Lajk

Grasz w LoL'a, lub pomogłem ? Klikaj !

49c599ae0598a7fcaff52ce521d164ea.jpg

10 20 30 40 50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Nie wiem dzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwie MeeeGaaa easy/4fun (najlepiej który powstał w tym roku), żeby sie szybko expiło i zdobyło perf eq na max lvl w bardzo krótkim czasie (np w 2 lub 4tyg góra). Bronie, żeby się robiło z bojowego miecza, (a nie z truty). Max lvl: 99/250. Aby nie było tak duzo nowych rzeczy, np 3/4 zbroje (najlepiej nie hwangi), 4/5 mieczy, 2/3 bizu, najlepiej bez 6/7. Żeby bony wchodziły od razu w maksymalnych wartościach. Dziennie aby grało chociaż 200/300 osób. Ogarnięty Team.

Dodatkowe informacje: Liczę na szybkie propozycje (dobre). Inne niż Theris, Senthia, Linares, Pandora, Elite, Diamond, Argentus, Mexilia, Mariner, Cavis, Azzar2, Virtual, Xenox, GameOver.

Nagroda za każdą pomoc: Lajk ;d

Ludzie wysilcie się no szukam serva już... bardzo... długo... xD

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybki exp (max lvl w 1 dzień)

Dodatkowe Info:żeby nie było jak na promt2 (1skill = śmierć)

Nagroda za pomoc:Like ;3

Opublikowano

ie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Szybkie wbicie 250 lvl

Dodatkowe Info: Grałem na : Theris.pl,Xnyga2.eu

Nagroda za pomoc: + / 5* w profilu

Eruris.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szybkim expie, max lv 99-127, malej ilosci nowych broni, na fajnym pvp i wojnach gildi

Dodatkowe Info: Chcę pobawic się na pvp a nie na nudnym expieniu albo dropieniu ulepszaczy

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tanich cenach w sklepie

Dodatkowe Info: Tanie eq, globalny, gram od nowa :P

jezeli chodzi ci o najtansze ceny i globalny serw to tylko s26

Opublikowano

Najbardziej zalezy mi na: servie 4fun/easy. Najlepiej jakims nowym gdzie gra +200/300 osob min. Zeby wchodzily max bonki. Bronie do pvp z broni na 65 etc nie ze srednimi. Malej ilosci nowych itemkow 3/5 broni i 3/5 zbroi. Najlepiej z 6/7 moga byc klasowe lub nie. Server czysto do pvp/wojen ; P

Dodatkowe informacje: Prosze aby server nie byl z tad http://www.mpcforum.pl/topic/1036796-spis-serwerow-metin2/.

Nagroda za pomoc: moja wdziecznosc i like ; P

Czekam na ciekawe propozycje. Chce sie pobawic na pvp/wojenkach ^ ^

Opublikowano

iMetin, DivineWorld ?

Opublikowano

Nie wiem dzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwie MeeeGaaa easy/4fun (najlepiej który powstał w tym roku), żeby sie szybko expiło i zdobyło perf eq na max lvl w bardzo krótkim czasie (np w 2 lub 4tyg góra). Bronie, żeby się robiło z bojowego miecza, (a nie z truty). Max lvl: 99/250. Aby nie było tak duzo nowych rzeczy, np 3/4 zbroje (najlepiej nie hwangi), 4/5 mieczy, 2/3 bizu, najlepiej bez 6/7. Żeby bony wchodziły od razu w maksymalnych wartościach. Dziennie aby grało chociaż 200/300 osób. Ogarnięty Team.

Dodatkowe informacje: Liczę na szybkie propozycje (dobre). Inne niż Theris, Senthia, Linares, Pandora, Elite, Diamond, Argentus, Mexilia, Mariner, Cavis, Azzar2, Virtual, Xenox, GameOver.

Nagroda za każdą pomoc: Lajk ;d

Ludzie wysilcie się no szukam serva już... bardzo... długo... xD

Ja ci polecam serwer LinaresMT2 ;) 8300& expa :D

ie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Szybkie wbicie 250 lvl

Dodatkowe Info: Grałem na : Theris.pl,Xnyga2.eu

Mozesz zagrac na LinaresMT2 tak jak wyzej pisalem jest 8300% expa ;) Ja 250lvl wbilem w tydzien :D

Grasz w LoL'a, lub pomogłem ? Klikaj !

49c599ae0598a7fcaff52ce521d164ea.jpg

10 20 30 40 50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tym żeby był zapchany serwer graczami,sklepikami,niech się tnie będą lagi aby grało mnóstwo osób , ok.4-5 tyś osób :)

Dodatkowe Info: NIECH GRA NAJWIĘCEJ OSÓB LAGI CAŁY DZIEŃ (Tak jak kiedyś na ravia.eu)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Tym żeby był zapchany serwer graczami,sklepikami,niech się tnie będą lagi aby grało mnóstwo osób , ok.4-5 tyś osób :)

Dodatkowe Info: NIECH GRA NAJWIĘCEJ OSÓB LAGI CAŁY DZIEŃ (Tak jak kiedyś na ravia.eu)

Ja ci polecam zaczac na Concordii ale tam az tylu graczy nie ma ale 1,5k jest wiec nie ma zle

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Tym żeby był zapchany serwer graczami,sklepikami,niech się tnie będą lagi aby grało mnóstwo osób , ok.4-5 tyś osób :)

Dodatkowe Info: NIECH GRA NAJWIĘCEJ OSÓB LAGI CAŁY DZIEŃ (Tak jak kiedyś na ravia.eu)Nagroda za pomoc: Lajk

Metin 2 pl s26

Opublikowano

Zależy mi najbardziej: Szybkie wbicie 250lv, bez 6/7 i żeby grało w chuy ludzi. Ale najbardziej to 250 lv w MAX 4-5 dni.
Dodatkowe Info: Grałem na DivineWorlds2
Nagroda za pomoc: Lajki

PMK3yt4.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej: Szybkie wbicie 250lv, bez 6/7 i żeby grało w chuy ludzi. Ale najbardziej to 250 lv w MAX 4-5 dni.

Eruris

Opublikowano

Zależy mi najbardziej: Szybkie wbicie 250lv, bez 6/7 i mała ilość epików
Dodatkowe Info: Grałem na Etchana

Opublikowano

Eruris

Za dużo problemów typu off i to kopia DivineWorlds2 więc odpada. Nadal oczekuję opd !!

PMK3yt4.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości osób na serwerze, chcę znaleźć serwer na którym będzie grało dużo osób, odpadają hardy. Serwer najlepiej jeden z nowszych ok 600-1000 graczy dziennie....

Dodatkowe Info: Znam VirtualMt2/pandora/imetin/dragonmt2/elite..

Nagroda za pomoc: Limit Like + 5.

diamond, xenox

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Medium (może być troszeczkę hard) z max lvlem około 120

Dodatkowe Info:brak 6/7 bonu, dużo ludzi (minimum 300 online), mało rozbudowany system ulepszeń (nie taki jak na xenoxie itp. - stalka i z niej jakiś szmaragd i tyle :))
Nagroda za pomoc:Lajki

z góry dzięki :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybki exp (max lvl w 1 dzień, a nie "easy" gdzie wbicie max lv zajmuje około 5-7dni ... )

Dodatkowe Info: najlepiej dużo broni, ale ulepszacze jak na typowym easy leci pelno i ze wszystkiego, grałem na Divine, iMetinie, Virtualu, i serwer bezplatny , moze byc zagraniczny byle spelnial wymagania

Nagroda za pomoc:Like ;3
tumblrm9c1xpnb1c1rbso6a.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...