Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:Easy/Medium ale nie Pandora Dragon i nie Diamond

Dodatkowe Info:Fajny Drop w miare fajnie z Kasą . Stalki i trutki w shopach nie obowiązkowo .

Nagroda za pomoc:Lajk>? ! :D

Glador s1

805491408806070489277.png

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Easy/Medium ale nie Pandora Dragon i nie Diamond

Dodatkowe Info:Fajny Drop w miare fajnie z Kasą . Stalki i trutki w shopach nie obowiązkowo .

Nagroda za pomoc:Lajk>? ! :D

virtual

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer Hard/Medium

Dodatkowe Info:Dość tanie eq / ulepszacze

Nagroda za pomoc:Lajk..

Zapraszam na Concordia! ponad 1.5k graczy online, masa sklepów, mili gracze doświadczona administracja

http://concordiamt2.pl

Pozdrawiam i Zapraszam

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Totalny easy, dozowlony bs, bonusy maksymalne, metale do ulepszeń w shopach, brak 6 skila, brak 6-7, kd w max ulepszeniu w shopach.
Dodatkowe Info: Serwer ma być taki który dopiero wystartuje!
Nagroda za pomoc: Lubię to

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!medium z leciutka nutka Hard albo wogóle ;d
Zależy mi najbardziej na:eq +9 startowe FMS w shopach zmianki do dropienia albo w shopie :D . Pelerynki i i nowiutki tam gdzie gra +400 ludzi najlepiej serw z tego roku
Dodatkowe Info:Chce poprostu grac tam długo bawic sie z dropieniem Bojowych stalek i trutek itp...
Nagroda za pomoc:LAJK <33

P.S Prosze o podawanie po 2 Serwów bym mogł sobie wybrac

Gralem na :

-Balmora.

-Diamond

-Dragon

-Lomax

-Atlantix

-Pandora

-Newethis

Nervil

-Morlen

-Concordia

-Ravia

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać, pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Medium, nie za trudne, nie za łatwe, duża ilosć osób grających, dużo new mapek/dungeony itd ;>

Dodatkowe Info:Brak.:>

Nagroda za pomoc: Like.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium, nie za trudne, nie za łatwe, duża ilosć osób grających, dużo new mapek/dungeony itd ;>

NerviL, Diamond,Concordia

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Theris.pl

805491408806070489277.png

Opublikowano

@up2 Ravia.pl ,Tiveria.pl

Zależy mi najbardziej na: Totalny easy, dozowlony bs, bonusy maksymalne, metale do ulepszeń w shopach, brak 6 skila, brak 6-7, kd w max ulepszeniu w shopach.

Glador.pl / nightcore.pl /metin5.pl /diveworld.pl/

936afdf5e6af6b9fa491ad416b889dbf_1.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium.Żeby Dużo ludzi grało z 1000+ ,Dużo Broni Ulepszaczy,Dużo Map,Dużo Eventow.

Dodatkowe Info:Grałem ma imetin ,pandoramt2,elitemt2,dragonmt2,virtualmt2,mexiliamt2,xenoxmt2.

Nagroda za pomoc: Like

Ok juz mam

Opublikowano

936afdf5e6af6b9fa491ad416b889dbf_1.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Medium , exp wyższy niż na PL-u ale , max lvl 99 , można być kimś bez grania z isem
Dodatkowe Info:najlepiej żeby serwer był Polski .
Nagroda za pomoc:Lajki

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na:Medium , exp wyższy niż na PL-u ale , max lvl 99 , można być kimś bez grania z isem
Dodatkowe Info:najlepiej żeby serwer był Polski .  
Nagroda za pomoc:Lajki

Nie medium, ale exp jest wyższy niż na PLu, spełnia Twoje wymagania. Ravia.eu.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Szybkim expie np 100lvl w 1,5godz. rozwiniętym systemie ulepszania.
Dodatkowe Info:Serwer (4FUN),EASY.
Nagroda za pomoc:1LIKE.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Szybkim expie np 100lvl w 1,5godz. rozwiniętym systemie ulepszania.

Dodatkowe Info:Serwer (4FUN),EASY.

Nagroda za pomoc:1LIKE.

Eruris

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Chce serwer easy

Zależy mi najbardziej na: Niskich cenach, szybki exp, maxymalne bony

Dodatkowe Info: Żeby główny handel był w yangach (bryłki, sztabki)

Nagroda za pomoc: like
Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy! Poszukuję serwera medium, gdzie maksymalnym levelem jest 99. Chciałbym, żeby serwer był podobny do DiamondMT2

Zależy mi najbardziej na: pvp, a więc szukam serwera, w którym można na bocie ( ;> ) zmieniać bony i żeby zmianki były w sklepie i co ważne - po rozsądnej cenie. Nie chciałbym farmić kasę całą noc, żeby wybonować sobie tylko jeden przedmiot.

Dodatkowe Info: Max lvl 99, serwer, na którym gra dużo ludzi, żeby można było często robić pvp w m1, szybko wbić level, tanie zmianki i żeby bony nie były typu 200000 hp w zbroji, tylko normalne bony - maks 2k hp w zbroji, 15% na kryta a nie jakieś 250% na kryta w broni.

Nagroda za pomoc: lajk, tylko tyle moge zaoferować.

jestem w gimbasie i mam 3 kolegów więc sobie uważaj co i do kogo mówiż kolego.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy lub Medium
Dodatkowe Info:LVL nie ma znaczenia ale bardzo chciałbym aby były pety oraz 6 skilli dla wojów ninji ;] Nie jestem wymagający ;d
Nagroda za pomoc: Like :)

dookie.jpg
Opublikowano

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: server medium, malo wymyślonych broni. może być dużo oldschool'u tylko zeby było co robić metki dt wo i nie wiadomo jak sie z tym meczyc. Server mógł vy być jak najmłodszy ale dużo ludzi żeby grało łatwo ze skilami na P
Dodatkowe Info: dużo ludzi, duzo metków i dodatków (dt, ww itp)
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: server medium, malo wymyślonych broni. może być dużo oldschool'u tylko zeby było co robić metki dt wo i nie wiadomo jak sie z tym meczyc. Server mógł vy być jak najmłodszy ale dużo ludzi żeby grało łatwo ze skilami na P

Dodatkowe Info: dużo ludzi, duzo metków i dodatków (dt, ww itp)

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

ConcordiaMT2 :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy lub Medium

Dodatkowe Info:LVL nie ma znaczenia ale bardzo chciałbym aby były pety oraz 6 skilli dla wojów ninji ;] Nie jestem wymagający ;d

Nagroda za pomoc: Like :)

virtual/xenox

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie wiem dzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwie MeeeGaaa easy/4fun (najlepiej który powstał w tym roku), żeby sie szybko expiło i zdobyło perf eq na max lvl w bardzo krótkim czasie (np w 2 lub 4tyg góra). Bronie, żeby się robiło z bojowego miecza, (a nie z truty). Max lvl: 99/250. Aby nie było tak duzo nowych rzeczy, np 3/4 zbroje (najlepiej nie hwangi), 4/5 mieczy, 2/3 bizu, najlepiej bez 6/7. Żeby bony wchodziły od razu w maksymalnych wartościach. Dziennie aby grało chociaż 200/300 osób. Ogarnięty Team.

Dodatkowe informacje: Liczę na szybkie propozycje (dobre). Inne niż Theris, Senthia, Linares, Pandora, Elite, Diamond, Argentus, Mexilia, Mariner.

Nagroda za każdą pomoc: Lajk ;d

Ludzie wysilcie się xD

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Nie wiem dzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwie MeeeGaaa easy/4fun (najlepiej który powstał w tym roku), żeby sie szybko expiło i zdobyło perf eq na max lvl w bardzo krótkim czasie (np w 2 lub 4tyg góra). Bronie, żeby się robiło z bojowego miecza, (a nie z truty). Max lvl: 99/250. Aby nie było tak duzo nowych rzeczy, np 3/4 zbroje (najlepiej nie hwangi), 4/5 mieczy, 2/3 bizu, najlepiej bez 6/7. Żeby bony wchodziły od razu w maksymalnych wartościach. Dziennie aby grało chociaż 200/300 osób. Ogarnięty Team.

Dodatkowe informacje: Liczę na szybkie propozycje (dobre). Inne niż Theris, Senthia, Linares, Pandora, Elite, Diamond, Argentus, Mexilia, Mariner.

Nagroda za każdą pomoc: Lajk ;d

Ludzie wysilcie się xD

Cavis

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...