Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: w miarę dużo osób aby można było pohandlować/ móc coś kupić :)
Dodatkowe Info: chodzi tylko o METIN2.PL
Nagroda za pomoc: Lajk

Ref w sygnie - MrPiotrek122

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukam servera Medium by nawet nawet lvl lecial i by bylo sporo ulepszen ale znowu bez przesady, bardzo zalezy mi by serv stal max miesiac/poltora i by gralo na nim 100-200 osob ( online )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: w miarę dużo osób aby można było pohandlować/ móc coś kupić :)

Dodatkowe Info: chodzi tylko o METIN2.PL

s25,s26,s1,s2,s8

Szukam servera Medium by nawet nawet lvl lecial i by bylo sporo ulepszen ale znowu bez przesady, bardzo zalezy mi by serv stal max miesiac/poltora i by gralo na nim 100-200 osob ( online )

Conordia,Elite,Tivieria,Ethana( polecam fajny serwerek),Argentus

sygna.png

Uczeń
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Żeby było na nim coś takiego jak; pet na start,75lvl w 1 dzień gry,skill na p z 17pkt,trochu graczy,fajne dungeony maly system ulepszen! (cos jak bojowy<..<.. i tyle ;>)

Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc:LAajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: server medium, malo wymyślonych broni i zbroji i bizu tylko zeby było co robić metki dt ww i nie wiadomo jak sie z tym meczyc. Server mógł by być jak najmłodszy ale dużo ludzi żeby grało łatwo ze skilami na P bojowiec na początek
Dodatkowe Info: dużo ludzi, duzo metków i dodatków (dt, ww itp)
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Nie wiem dzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwie MeeeGaaa easy/4fun (najlepiej który powstał w tym roku), żeby sie szybko expiło i zdobyło perf eq na max lvl w bardzo krótkim czasie (np w 2 lub 4tyg góra). Bronie, żeby się robiło z bojowego miecza, (a nie z truty). Max lvl: 99/250. Aby nie było tak duzo nowych rzeczy, np 3/4 zbroje (najlepiej nie hwangi), 4/5 mieczy, 2/3 bizu, najlepiej bez 6/7. Żeby bony wchodziły od razu w maksymalnych wartościach. Dziennie aby grało chociaż 200/300 osób. Ogarnięty Team.

Dodatkowe informacje: Liczę na szybkie propozycje (dobre). Inne niż Theris, Senthia, Linares, Pandora, Elite, Diamond, Argentus, Mexilia, Mariner, Cavis, Azzar2, Virtual, Xenox.

Nagroda za każdą pomoc: Lajk ;d

Ludzie wysilcie się no szukam serva już... bardzo... długo... xD

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer medium, stabilność, duża ilość graczy.
Dodatkowe Info: Najlepiej jakby to był jakiś nowy serwer.
Nagroda za pomoc: Like.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer medium, stabilność, duża ilość graczy.

Dodatkowe Info: Najlepiej jakby to był jakiś nowy serwer.

Nagroda za pomoc: Like.

Z tych nowszych nervil, ze starszych to virtual

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie Wiem gdzie grać..szukam dokładnie serva takiego:(6/7 bon i Zmianki 6/7 dostępne na servie,ładna grafika serva,zadbany,miła atmosfera,graczy +300,fajny system ulepszen,lvl max +150, ogolnie zebym w krotkim czasie wbił max lvl). Z góry dziękuje.Pozdrawiam :)

erfgreg.png

Opublikowano

Nie Wiem gdzie grać..szukam dokładnie serva takiego:(6/7 bon i Zmianki 6/7 dostępne na servie,ładna grafika serva,zadbany,miła atmosfera,graczy +300,fajny system ulepszen,lvl max +150, ogolnie zebym w krotkim czasie wbił max lvl). Z góry dziękuje.Pozdrawiam :)

dreikon.pl
Opublikowano

Grałem tam juz nie pamietam co tam mi sie nie spodobało..ale moze tez byc jakis ze starszych serwów..a na dreikonie jest 145lvl max a mi chodzi o powyzej.. a nie ma tez 6/7 a jest konieczny..(Tylko nie :Virtual,Xenox,Glador,ProMT2,Pandora,Dragon, <---Grałem ^ ^)

Najlepiej jak by byl max 180-200 ale 250 ujdzie

erfgreg.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, łatwym serwerze i najlepiej mało epików
Dodatkowe Info: żeby gra była na PRIV nie hamachi

Opublikowano

Cavis gralem mialem 160..padl a teraz co z nim zrobili to jezzuu szkoda gadac

Albo dajcie mi nałatwiejszy serv z 6/7 bon i najprostrze Ulepy

erfgreg.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: ilości osób na serwerze, chcę znaleźć serwer na którym będzie grało dużo osób, odpada Ravia bo hard ;), bardziej gustuję w medium, easy.
Dodatkowe Info: Znam VirtualMt2.
Nagroda za pomoc: Limit Like + 5.

mhraed.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: ilości osób na serwerze, chcę znaleźć serwer na którym będzie grało dużo osób, odpada Ravia bo hard ;), bardziej gustuję w medium, easy.

Xenox/Pandora/iMetin

Opublikowano

Dragon/Elite

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości osób na serwerze, chcę znaleźć serwer na którym będzie grało dużo osób, odpadają hardy. Serwer najlepiej jeden z nowszych ok 600-1000 graczy dziennie....
Dodatkowe Info: Znam VirtualMt2/pandora/imetin/dragonmt2/elite..

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości osób na serwerze, chcę znaleźć serwer na którym będzie grało dużo osób, odpadają hardy. Serwer najlepiej jeden z nowszych ok 600-1000 graczy dziennie....

dzisiaj startuje raviansmt2.com.pl wbijaj ;d.

Opublikowano

Divine World

GPRS

GRAM PRO ROBIE SOLO

15510283694560869204.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...