Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwer 4FuNN PVP. ew. Easy. IS ma nie grać głównej roli.

Dodatkowe Info: Polski Dedyk bez klasowych 6/7. Rejestracja za darmo.

Nagroda za pomoc: 5* na profilu i Like.

Grałem na:

PandoraMT2

HammerMT2

GladorMT2

XenoxMT2

Senthia

Balmora

EliteMT2

Argentus

AvalonMT2

Linares

Aline2

41196912334212939960.png

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze for fun żebym nie musiał siedzieć na tym samym expowisku po 5h

Dodatkowe Info: zależy mi żeby serwer był stały i dedykowany

Nagroda za pomoc: lajk;D

Argentus.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Nowych dodatkach jakis ciekawych nie za trudny za za latwy
Dodatkowe Info: Ma to byc hard odpadają Concordia(jak wciskam ikonki nic sie nie dzieje jak by ktos wiedzial o co chodzi pisac na PW)odpada rowniez ravia revetial balmora balantia tiveria
Nagroda za pomoc: Oczywiscie mnostwo + i piona :D A i niech to bedzie jakis server na dluzsza mete typu ravia

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze for fun żebym nie musiał siedzieć na tym samym expowisku po 5h

Dodatkowe Info: zależy mi żeby serwer był stały i dedykowany

Nagroda za pomoc: lajk;D

dzięki za pomoc;D znalazłem czego szukałem

Opublikowano

Nie wiem gdzie grac! Pomocy!
Zalezy mi najbardziej na: Serverze typu Medium[bardziej pod Easy], żeby nie było dużo ulepszaczy i ulepszeń zbr/broni, natomiast chciałbym jakies ciekawe ulepszenia, modernizacje servera
Dodatkowe Info: Server jakiś nowszy, który już się ustabilizowal
Nagroda za pomoc: +

Opublikowano

Nie wiem gdzie grac! Pomocy!

Zalezy mi najbardziej na: Serverze typu Medium[bardziej pod Easy], żeby nie było dużo ulepszaczy i ulepszeń zbr/broni, natomiast chciałbym jakies ciekawe ulepszenia, modernizacje servera

Dodatkowe Info: Server jakiś nowszy, który już się ustabilizowal

Nagroda za pomoc: +

Nathiss.pl

Zależy mi najbardziej na: Nowych dodatkach jakis ciekawych nie za trudny za za latwy

Dodatkowe Info: Ma to byc hard odpadają Concordia(jak wciskam ikonki nic sie nie dzieje jak by ktos wiedzial o co chodzi pisac na PW)odpada rowniez ravia revetial balmora balantia tiveria

Nagroda za pomoc: Oczywiscie mnostwo + i piona :D A i niech to bedzie jakis server na dluzsza mete typu ravia

z hardow to jedynie Ci Astium.pl zostaje :D

41196912334212939960.png

Opublikowano

SERWER NERVIL.pl

Strasznie niedoceniany, podczas gdy to chyba najstabilniejszy serwer świata. Świetna administracja, serwer hard i częste eventy. Sam gram i polecam :)

ex

Opublikowano

No walsnie gralem na NerviL ale wbilem 4 lvl i wyszlem bo jakos mi sie nie spoobał ale ok teraz wejde i zobacze do końca

@up jak bys mogl podac swoj nick w grze i jakie krolestwo to byś mi tak ogolnie wytlumaczyl/oprowadził pisz jak coś tutaj na Pw na forum oczywiście jak by Ci isę chciało :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Sprzedaży itemów, gdy odechce mi się grać, dużej ilości ludzi, możliwości gry bez pakowania w IS
Dodatkowe Info: Ma to byc hard / medium, najlepiej żeby był na dłuższą metę i miał duże zainteresowanie na allegro + BYŁ STABILNY
Nagroda za pomoc: LIMIT + Polecenie na filmach

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Sprzedaży itemów, gdy odechce mi się grać, dużej ilości ludzi, możliwości gry bez pakowania w IS

Dodatkowe Info: Ma to byc hard / medium, najlepiej żeby był na dłuższą metę i miał duże zainteresowanie na allegro + BYŁ STABILNY

Myślę że ravia będzie najlepszym serwerem do zarobku :D

Ravia.eu

41196912334212939960.png

Opublikowano

Balmora

805491408806070489277.png

Opublikowano

Napisze to co napisał/a Nakou - Ravia, lepszego harda chyba nie ma.

Balmora

Ten serwer już jest do niczego. Coś się osiągnie, automatycznie zostajesz okradziony przez BuFu.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer na PL-u na ktortym ga sporo osob, gdzie wogole JEST MOZLIWOSC zaczecia gry od nowa, w miare latwo.
Dodatkowe Info: syriusz i solar odpadaja, za duzo botkow.
Nagroda za pomoc: lajk

Opublikowano

Zależymi najbardziej na: tym, aby administracja olewała serwer i nie banowała, ale było dużo graczy, dzieci. Odpada Pandora. Graczy tak 400+
Dodatkowe Info: -,-
Nagroda za pomoc: co sobie kto zazyczy

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer na PL-u na ktortym ga sporo osob, gdzie wogole JEST MOZLIWOSC zaczecia gry od nowa, w miare latwo.

Monastyr , Feniks

Zależymi najbardziej na: tym, aby administracja olewała serwer i nie banowała, ale było dużo graczy, dzieci. Odpada Pandora. Graczy tak 400+

Dodatkowe Info: -,-

Nagroda za pomoc: co sobie kto zazyczy

Ravia Revential DiamondMT2

kxo.png

[media][/media]

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Najlepiej Easy-Medium. Na miłym expie i nie za duzymi trudnościami zdobywania ulepszaczy.
Dodatkowe Info:Szukam serwera na którym stalki będzie można kupić w sklepie lub łatwo zdobyć. Żeby na serwerze grało chociaż 300 osób. Dobrze by było jeżeli w 1 dzień na luzie dałoby się nabić 70. Nie chcę tych: XenoXMT2, GondorMT2, NoxiaMT2, CavisMT2, DiamondMT2. Najlepiej żeby był nowy.
Nagroda za pomoc:Lajk! :P

Opublikowano

Monastyr / Feniks

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy z 2013 szybkie expienie.
Dodatkowe Info: Szybki exp łatwe zdobywanie itemów bez m milonów epików.
Nagroda za pomoc: Oczywiscie mnostwo + i piona

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4fun/easy ( żeby byla jakas zabawa a nie jakis sztywny serwer cisza malo osob 0 nowosci czy eventow)

Dodatkowe Info: Aby bylo minimum 250+ online dziennie, jakies eventy i zeby serwer mial max 2-3 miesiace ( prosze nie podawac mi starszych serwerow ... )

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależymi najbardziej na: tym, aby administracja olewała serwer i nie banowała, ale było dużo graczy, dzieci. Odpada Pandora. Graczy tak 400+Dodatkowe Info: -,-Nagroda za pomoc: co sobie kto zazyczy

Camerionmt2.pl -tam nie ma administracji xD

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ulepszacze w Sklepie/Sklepikach (Nie chodzi mi o IS) M.in Wszystkie ulepszacze dostępne na serwerze w sklepach.
Dodatkowe Info: Serwer Prywatny, Dedyk, Proszę nie podawać mi serwerów typu Pandora, Virtual (55lvl i nuda).
Nagroda za pomoc: Like!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy z 2013 szybkie expienie.

Dodatkowe Info: Szybki exp łatwe zdobywanie itemów bez m milonów epików.

Nagroda za pomoc: Oczywiscie mnostwo + i piona

Manessa.pl

Zależy mi najbardziej na: Ulepszacze w Sklepie/Sklepikach (Nie chodzi mi o IS) M.in Wszystkie ulepszacze dostępne na serwerze w sklepach.

Dodatkowe Info: Serwer Prywatny, Dedyk, Proszę nie podawać mi serwerów typu Pandora, Virtual (55lvl i nuda).

Nagroda za pomoc: Like!

Manessa.pl

kxo.png

[media][/media]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...