Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj o 16 rusza Turion.pl na 40lvlu dostajemy skille na P. max lvl to 200. w bonach jest 4,5k hp itp (czyli lekki exp) jest to taki medium/easy. Bardzo dużo epików. 100% na ulepszenie przedmiotu i łatwy dostęp do ulepek. Polecam :) (w dziale publikacje serwerów masz już zapowiedz) :P

Niby Turion mi sie podoba ale ja chce coś takiego ze np max lv w 2/3 dni a potem tylko PvP :D Taki 4Fun z expem

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze , małej ilości noobów , około 1k ludzi w "godzinach szczytu" .
Dodatkowe Info: Serwer Hard , ew. Medium (Nie Balmora , bo FuBu)
Nagroda za pomoc: Lajk .

giphy.gif ­

Opublikowano

Niby Turion mi sie podoba ale ja chce coś takiego ze np max lv w 2/3 dni a potem tylko PvP :D Taki 4Fun z expem

to ethana.eu

@WhoPL.

Triador.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze , małej ilości noobów , około 1k ludzi w "godzinach szczytu" .

Dodatkowe Info: Serwer Hard , ew. Medium (Nie Balmora , bo FuBu)

Nagroda za pomoc: Lajk .

Ravia.eu

Pomogłem? Daj like:D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer medium/easy, medium lub easy, bez wiekszych bugow, eq navi etc
Dodatkowe Info: gralem na xenox, divine, ravia, tiveria etc. serwer moze byc nowy lub stary, grunt zeby mozna bylo przyjemnie grac. serwer moze byc zagraniczny, nie przeszkadza mi to. Turion odpada.
Nagroda za pomoc: lajki i co tam chcesz.
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer medium, rok 2013 lub nowo wystartowany, około 700-1k osób online +

Dodatkowe Info: Po prostu szukam fajnego serwera medium który powstał w roku 2013 lub niedawno, gdzie gra dość dużo osób :)

Nagroda za pomoc: lajki.
Opublikowano

NIEWIEM GDZIE GRAĆ!POMOCY!!

Najbardziej zalezy mi na:szybkim expie,żeby nie było dużo epików,i grało nawet sporo luda;]

Dodatkowe info:Żeby nie bawic sie godzinami z bonami.... Ma lv 250 Mogły by byc nowe bronie i zbroje,i stalka truta itp żeby były w NPC!!:Grałem na pandorze,metin5,xenox,divineWorld i Pro mt2

Nagroda za Pomoc:Lajk i co tam jescze chcesz<33 xDe

2075log.jpg

Opublikowano

Najbardziej zalezy mi na:szybkim expie,żeby nie było dużo epików,i grało nawet sporo luda;]

Dodatkowe info:Żeby nie bawic sie godzinami z bonami.... Ma lv 250 Mogły by byc nowe bronie i zbroje,i stalka truta itp żeby były w NPC!!:Grałem na pandorze,metin5,xenox,divineWorld i Pro mt2

XenoxMT2 lub HammerMT2

giphy.gif ­

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer medium, rok 2013 lub nowo wystartowany, około 700-1k osób online +

Dodatkowe Info: Po prostu szukam fajnego serwera medium który powstał w roku 2013 lub niedawno, gdzie gra dość dużo osób :)

Nagroda za pomoc: lajki.

Theris.pl, co prawda w tym momencie ma 417 aktywnych graczy, ale powstał on 10 dni temu i jest na prawdę godny uwagi.

Jeśli Ci się nie spodoba to zapraszam na serwer, który powstanie 5-12 lipca (Patrz na sygnaturkę).

Dodatkowe

info:Żeby nie bawic sie godzinami z bonami.... Ma lv 250 Mogły by byc

nowe bronie i zbroje,i stalka truta itp żeby były w NPC!!:Grałem na

pandorze,metin5,xenox,divineWorld i Pro mt2

Elite, Diamond?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer PL officialny, ma być jak najwięcej graczy, przydało by się bez z*banych botów i krzyczacych 10 latków
Dodatkowe Info:brak
Nagroda za pomoc: Lajki czy co tam chcecie

/link poza MPC

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer PL officialny, ma być jak najwięcej graczy, przydało by się bez z*banych botów i krzyczacych 10 latków

Metin2.sg ;)

giphy.gif ­

Opublikowano

Phobos

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: O podanie serwerów easy i medium, z dużą ilością osób

Dodatkowe Info: O podanie starszych i nowych serwerów, 6 i 7 bon, nie 4fun, rozwinięte ulepszanie i handel

Nagroda za pomoc: Co chcecie.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

• Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

• Zależy mi najbardziej na: Serwerze old school (90-125LvL) Ma być priw trudny bądź łatwy może być nawet zagraniczny

Dodatkowe Info: Około 600+ online w dzień. KU albo INSTRUKCJE DOSTĘPNE U NPC

Nagroda za pomoc : Limit lajków

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: O podanie serwerów easy i medium, z dużą ilością osób

Dodatkowe Info: O podanie starszych i nowych serwerów, 6 i 7 bon, nie 4fun, rozwinięte ulepszanie i handel

Nagroda za pomoc: Co chcecie.

Elite, Diamond, Theris, Senthia

@Down

Trzeba, trzeba, pomyliło mi się.

@@Down

Coś ty :(

Opublikowano

A trzeba dropić ku na tych serwerach?

76561198014515809.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Globalny anglojęzyczny serwer, dużo ludzi, ceny niskie, niezbyt wysokie eq.

Dodatkowe Info: GLOBAL! Taki jak stary PL :)

Nagroda za pomoc: Lajk.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Globalny anglojęzyczny serwer, dużo ludzi, ceny niskie, niezbyt wysokie eq.

Metin2.sg

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

metin2.ph lub metin2.sg

69sf.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Odpowiedzialnej Administracji.
Dodatkowe Info: Szukam Priva ktory ma ogarnietych GM'ow i przynajmniej +500 graczy online.
Nagroda za pomoc: obojetne.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo duża liczba graczy, odpowiedzialna i aktywna administracja
Dodatkowe Info: Myślę o powrocie na Ravie (gra od 0, bez IS'u). W chwili obecnej gram na Triador. Jest napływ serwerów, a ja szukam czegoś na stałe i z jak największą liczbą graczy.
Nagroda za pomoc: Lajk czy co tam chcecie :)

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium [PL], aktywnej administracji, miłej atmosferze, dużej ilości graczy, żeby serwer nie padł po 2-3 miesiącach grania i przede wszystkim przyjemności.
Dodatkowe Info: Szukam serwera podobnego do ExperionMT2 tylko, że z większą ilością graczy on-line.
Nagroda za pomoc: Lajki, a może coś innego?
Czekam na Draconis!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...