Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color][/i][/b]
[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/color][/i][/b]hardzie,cos takiego jak balmora
[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/color][/i][/b] Nie ravia nie balmora nie triador nie balantia nie Newearth zeby serwer juz stal i nie avalon
[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/color][/i][/b]like
[/center]

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: serwerze na wakacje. Easy. Max 250. Łatwy exp, miłe pvp.
Dodatkowe Info: Nie chce Divine World, ProMT2, Glador, XenoX, coś podobnego do CanopyMT2, ProMT2 s2.
Nagroda za pomoc: Like i 5. : )

AWPRazeR

GG-39924897

Opublikowano

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/color][/i][/b]hardzie,cos takiego jak balmora

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/color][/i][/b] Nie ravia nie balmora nie triador nie balantia nie Newearth zeby serwer juz stal i nie avalon

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/color][/i][/b]like

[/center]

Shiro2

805491408806070489277.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Jak najmniejsza ilość eq. Serwer EASY. Serwer stabilny. WIek obojętny. W miarę zrównoważone postaci - żeby nie było tak, że jedna kosi, a drugą nie opłaca się grać. Szybki exp i szybki zarobek. PL/ANG. Nie może opierać się głównie na IS. Najlepiej żeby był standardowy wygląd skilli i miast.
Dodatkowe Info: Wszystko napisałem wyżej.
Nagroda za pomoc: Lajk? Bo cóż by innego.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Szybkim expem,dużą ilością epików
Dodatkowe Info:Ważne żeby to był serwer Easy
Nagroda za pomoc:Like

W grze pod nazwą MyjPtaka/Tulusek

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:servie podobnym do elitemt2 nie starszym niz 6 miechow 800ludzi
Dodatkowe Info:gralem na elite tuor eruris etheta ( czy jakos on tam sie nazywa)
Nagroda za pomoc:like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na Hardzie, z dużą ilością graczy. Gdzie nie ma dużo botów.
Dodatkowe Info: Odpada Triador, gdyż tam nie da się zarobic, bez IS/allegro. (Tiveria tez)

Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Max 99lvl, malo epikow (najlepiej max syriusz, hwang), szybki exp, powiedzmy taki bardziej 4fun
Dodatkowe Info: Priv, zeby IS nie byl jedyna droga do zdobycia dobrego gear'u, w miare sporo online ludzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na Hardzie, z dużą ilością graczy. Gdzie nie ma dużo botów.

Dodatkowe Info: Odpada Triador, gdyż tam nie da się zarobic, bez IS/allegro. (Tiveria tez)

Ravia

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Brak ulepszaczy.Łatwy exp,ale nie 5 lvli za psa.Około 1000 raty:D
Dużo ludzi.Fryzury u handlarzy.
Dodatkowe Info:Nie pisać proszę HammerMT2
Nagroda za pomoc:Like i 5-ątka

Byłem,jestem,będe BEŁCHATÓW!!!

Jestem tak dobry w spaniu,że robie to z zamkniętymi oczami!!

Ludzie mają dziwną tendencje do oddychania. . .

mca.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: łatwy exp dużo map żeby nie było problemow z wolnym expieniem, tanie itemy.
Dodatkowe Info: Chodzi o łatwy serwer nie FunMt2 i ProMt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: łatwy exp dużo map żeby nie było problemow z wolnym expieniem, tanie itemy.

Xenox/Pandora

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Brak ulepszaczy.Łatwy exp,ale nie 5 lvli za psa.Około 1000 raty:D

Dużo ludzi.Fryzury u handlarzy.

Dodatkowe Info:Nie pisać proszę HammerMT2

Nagroda za pomoc:Like i 5-ątka

Mam serwer gdzie jest łatwy exp 2500 raty;p full ludzi troche ulepszaczy to serwer :Xenoxmt2

Pomogłem? Licze na like:D

Xenoxmt2 lub PandoraMT2

Pomogłem? Licze na Like;D

Opublikowano

• Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

• Zależy mi najbardziej na: Serwerze old school (90-125LvL) Ma być priw trudny bądź łatwy może być nawet zagraniczny

Dodatkowe Info: Około 600+ online w dzień ale nie zbyt druny aby czekać i dropić KU

Nagroda za pomoc : Limit lajków

Opublikowano

• Zależy mi najbardziej na: Serwerze old school (90-125LvL) Ma być priw trudny bądź łatwy może być nawet zagraniczny
  • Dodatkowe Info: Około 600+ online w dzień ale nie zbyt druny aby czekać i dropić KU
  • Nagroda za pomoc : Limit lajków

Triador.pl lub ravia.eu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo szybkim expie, skille na P na start, bardzo łatwe zdobywanie ulepek i dużo epików

Dodatkowe Info:Nie chce serwerów takich jak: Xenox, Divineworld, glador i serwery tego typu !

Nagroda za pomoc: Limit like i 5* w profilu !!!

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo szybkim expie, skille na P na start, bardzo łatwe zdobywanie ulepek i dużo epików
Dodatkowe Info:Nie chce serwerów takich jak: Xenox, Divineworld, glador i serwery tego typu !
Nagroda za pomoc: Limit like i 5* w profilu !!!

dzisiaj o 16 rusza Turion.pl na 40lvlu dostajemy skille na P. max lvl to 200. w bonach jest 4,5k hp itp (czyli lekki exp) jest to taki medium/easy. Bardzo dużo epików. 100% na ulepszenie przedmiotu i łatwy dostęp do ulepek. Polecam :) (w dziale publikacje serwerów masz już zapowiedz) :p

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Fajnym Expie łatwo się wbija np 140lvl w 4,5godzinek i łatwe zdobycie eq bądz ulepszenie :)
Dodatkowe Info: Grałem na : Xenox , Divine , Dragon , Pandora , Diamond , Elite
Nagroda za pomoc: + / 5* w profilu.

Opublikowano

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:zybe serwer był podobny do metin2 pl [/color][/i][/b]
[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:koniecznie musi tam byc ta skrzynia co sie ja otwiera co 10lvl[/color][/i][/b]
[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:lajki :D[/color][/i][/b]
[/center]

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer medium/easy, medium lub easy, bez wiekszych bugow, eq navi etc
Dodatkowe Info: gralem na xenox, divine, ravia, tiveria etc. serwer moze byc nowy lub stary, grunt zeby mozna bylo przyjemnie grac. serwer moze byc zagraniczny, nie przeszkadza mi to.
Nagroda za pomoc: lajki i co tam chcesz.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer medium/easy, medium lub easy, bez wiekszych bugow, eq navi etc
Dodatkowe Info: gralem na xenox, divine, ravia, tiveria etc. serwer moze byc nowy lub stary, grunt zeby mozna bylo przyjemnie grac. serwer moze byc zagraniczny, nie przeszkadza mi to.
Nagroda za pomoc: lajki i co tam chcesz.

napiszę to co koledze wyżej:

dzisiaj o 16 rusza Turion.pl na 40lvlu dostajemy skille na P. max lvl

to 200. w bonach jest 4,5k hp itp (czyli lekki exp) jest to taki

medium/easy. Bardzo dużo epików. 100% na ulepszenie przedmiotu i łatwy

dostęp do ulepek. Polecam :) (w dziale publikacje serwerów masz już zapowiedz) :P

@Suspect

Triador.pl lub Ravia.eu (nie wiem, czy na Ravii są te skrzynie)

Opublikowano

Dodatkowe Info: Około 600+ online w dzień. KU albo INSTRUKCJE DOSTĘPNE U NPC

Nagroda za pomoc : Limit lajków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...