Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwerze 4Fun/PVP
Dodatkowe Info:Najlepiej by był max lv na początku 
Nagroda za pomoc: Like 

HammerMT2 , ProMT2

giphy.gif ­

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4fun/pvp
Dodatkowe Info: Najlepiej all itemy u handlarzy i max lvl odrazu albo max lvl w kilka minuta czy coś w tym stylu.
Nagroda za pomoc: 5 like

Pomogłem? Daj Lubię to.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy
Dodatkowe Info:
Najlepiej, przyjemny exp, max lvl 200. Spora Ilość graczy, dosyc duzo broni oraz ogarniety system ulepszania. Łatwo o Ulepki.
Nagroda za pomoc: Like, albo co tam chcecie :)

P.S. Grałem na Eruris.pl, XenoxMT2, DiamondMT2,PandoraMT2,ProMt2,FunMT2 i wiekszości serverów easy/medium.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy

Dodatkowe Info: Najlepiej, przyjemny exp, max lvl 200. Spora Ilość graczy, dosyc duzo broni oraz ogarniety system ulepszania. Łatwo o Ulepki.

Nagroda za pomoc: Like, albo co tam chcecie :)

P.S. Grałem na Eruris.pl, XenoxMT2, DiamondMT2,PandoraMT2,ProMt2,FunMT2 i wiekszości serverów easy/medium.

Najłatwiejszy priv to gladormt2

5xap3w.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4fun/pvp

Dodatkowe Info: Najlepiej all itemy u handlarzy i max lvl odrazu albo max lvl w kilka minuta czy coś w tym stylu.

Nagroda za pomoc: 5 like

HammerMT2 , na start 254 lv , idziesz do babki koło h. różności daje Ci 255 , Rycerski , Skille P , Wszystko co jest znajdziesz u handlarzy , polecam Ci grać sura wp , zrób tak żeby czerwone ostrze było na samej ręce bo w tedy jest zbugowany dmg nawet do 2kkk ;]

5xap3w.jpg

Opublikowano

Dodatkowe Info:Najlepiej by był max lv na początku ^^, wszystko w sklepach, bardzo szybki exp(!) prócz Xenoxa.
Nagroda za pomoc: Like :)

Opublikowano

Dodatkowe Info:Najlepiej by był max lv na początku ^^, wszystko w sklepach, bardzo szybki exp(!) prócz Xenoxa.

HammerMT2 , ProMT2

giphy.gif ­

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo duża liczba graczy, odpowiedzialna i aktywna administracja

Dodatkowe Info: Myślę o powrocie na Ravie (gra od 0, bez IS'u). W chwili obecnej gram na Triador. Jest napływ serwerów, a ja szukam czegoś na stałe i z jak największą liczbą graczy.

Nagroda za pomoc: Lajk czy co tam chcecie :)

ekhem

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

4funMT2

69sf.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium/Kropelka harda
Dodatkowe Info: Grałem na : balmora, bloodwar, NewEarth_Medium Sathir Noxia NIE ZADNY HARD Tylko medek lub dodaję easy łatwy exp :D
Nagroda za pomoc: Like czy cuś :D
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium/Kropelka harda
Dodatkowe Info: Grałem na : balmora, bloodwar, NewEarth_Medium Sathir Noxia NIE ZADNY HARD Tylko medek lub dodaję easy łatwy exp :D
Nagroda za pomoc: Like czy cuś :D

Może LomaxMT2? Max lvl 150, no tylko mało graczy...

Ewentualnie zaczekaj na serwer Draconis który startuje około 9 czerwca, również max lvl 150, jednak zapowiada się bardzo ciekawie :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym expie, łatwym ulepszaniu eq na epiki,dużym zaludnieniu
Dodatkowe Info: Serwer musi być nowy i żeby grało tam +500 ludzi,serwer podobny do diamondmt2 <3
Nagroda za pomoc: Lajk?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym expie, łatwym ulepszaniu eq na epiki,dużym zaludnieniu

Dodatkowe Info: Serwer musi być nowy i żeby grało tam +500 ludzi,serwer podobny do diamondmt2 <3

Nagroda za pomoc: Lajk?

Theris

Opublikowano

[center][b][i][color=#ff8c00]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/color][/i][/b]
[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/color][/i][/b] Serwerze Easy 4Fun / Easy
[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/color][/i][/b] Max lvl 250 , Szybko do max lvla szybko o dobre eq na max lvl , 6/7 bon w sklepie (tanie) Grałem na :

--Glador i jego wszeklich wersjach typu Divine Word.

--ProMT2
--XenoxMT2

--EliteMT2

Diamond, Virtual, iMetin

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/color][/i][/b] Pluuusik lub minusiiik zalezy kto co zbiera ;]
[/center]

Opublikowano

[b][i][color=#ee82ee]Zależy mi najbardziej na:[/color][/i][/b] Serwerze Easy 4Fun / Easy

[b][i][color=#afeeee]Dodatkowe Info:[/color][/i][/b] Max lvl 250 , Szybko do max lvla szybko o dobre eq na max lvl , 6/7 bon w sklepie (tanie) Grałem na :

--ProMT2

--XenoxMT2

--EliteMT2

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/color][/i][/b] Pluuusik lub minusiiik zalezy kto co zbiera ;]

[/center]

4funMT2

69sf.png

Opublikowano

4funMT2

Nie prosilem o coś co jest na start 250 lvl i jest płatne ... Prosiłem o zwyczajny serwer na start 1lvl itd ....

Opublikowano

--ProMT2

--XenoxMT2

--EliteMT2

[/center]

Diamond, Virtual, iMetin

lk480_av1.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Server medium/easy bony wchodza od razu na maxa, niedużo eq [ GRACZY 500+ ONLINE]
Dodatkowe Info: Podobny do Tuor
Nagroda za pomoc: Like + 10like jak mi sie spodoba
Nie chce Quadron, Theris

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo łatwym expieniu, skillach na P, wysokim dropie itemków i dużej ilości graczy
Dodatkowe Info: Myślałem nad Yitian2 albo DiamondMT2. Grałem na wszystkich polskich serwerach Easy oprócz tych które wypisałem obok.
Nagroda za pomoc: Like?

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo łatwym expieniu, skillach na P, wysokim dropie itemków i dużej ilości graczy

Dodatkowe Info: Myślałem nad Yitian2 albo DiamondMT2. Grałem na wszystkich polskich serwerach Easy oprócz tych które wypisałem obok.

XenoxMT2

giphy.gif ­

Opublikowano

Jeśli chcesz wybierać między tymi dwoma serwerami wybierz serwer DiamondMT2 :)

u6pv.jpg

Opublikowano

glador

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...